evofenedex Reviews

1.099
TrustScore 4 uit 5

4,0

Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Toon meer

De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Toon meer

De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.099)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Locatie en trainer waren prima

Locatie en trainer waren prima, inhoud van de lesstof kwam soms niet overeen met het huiswerk. Inhoud werd tijdens de les prima uitgelegd en elke va=raag kon worden beantwoord.
Ik heb veel geleerd en dat kan ik nu goed in praktijk brengen.

28 maart 2024

Fantastische leraren. Slechte uitwerkingen.

De leraren zijn goed, maar het materiaal is niet up to date en verschilt vaak. Wij hadden elke les andere vragen of andere details in onze uitwerkingen dan de leraar had gekregen. Voor een opleiding van dit kaliber en dit bedrag vind ik dat niet goed geregeld. Ook waren de vragen op het examen gek ingedeeld waardoor je vaak op en neer moest in het examen voor details die je nodig had voor de huidige vraag. Soms opende verklaringen ook niet op het examen.

20 januari 2024

Antwoord van evofenedex

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten te delen. Het spijt ons dat de cursus niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We nemen alle feedback serieus en we streven ernaar ons aanbod voortdurend te verbeteren. Als je bereid bent om ons meer details te geven zouden we dat zeer op prijs stellen. Neem gerust contact met ons op via 079 346 7346

Duidelijk, en zeker aan te bevelen

Dit was mijn eerste herhalingstraining voor ADR Veiligheidsadviseur via Evofenedex en is prima bevallen.
Duidelijke uitleg (incl. een beetje humor), alles is prima doorgelopen.
Laatste dag nog een paar oefenexamens gedaan samen, waardoor je goed voorbereid het examen in kan.

25 maart 2024

Antwoord van evofenedex

Wat fijn te horen dat ADR Veiligheidsadviseur zo goed is bevallen! Hartelijk dank voor je positieve recensie. Als je meer wilt weten over aanvullende opleidingen, laat het ons dat weten.

Er kwamen vragen in mijn examen dat ik…

Er kwamen vragen in mijn examen dat ik niet in mijn cursus hebt gedaan

25 april 2024

Antwoord van evofenedex

Wat vervelend te horen dat er vragen in het examen kwamen die niet in de cursus zaten. We horen graag meer over je ervaringen. We streven ernaar om onze cursussen voortdurend te verbeteren en jouw feedback is daarbij van waarde. Neem gerust contact met ons op via 079 346 7346

Prima opleiding, uitstekende cursusleider

De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel goed uit, wanneer het niet begrepen wordt probeert hij het in een andere vorm te vertellen zodat het alsnog begrepen kan worden.

16 februari 2024

Antwoord van evofenedex

Fantastisch om te horen dat je opleiding waardevol vond. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw leerproces. We hopen je binnenkort weer bij een van onze opleidingen te zien.

veel te weinig tijd

de tijden om de examens in te maken is veels te kort, er is minstens 30 minuten extra nodig om alles te kunnen lezen, op te zoeken en te berekenen.

14 maart 2024

Antwoord van evofenedex

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de tijd voor het examen niet voldeed aan je verwachtingen. We nemen alle opmerkingen serieus en streven ernaar om ons aanbod continue te verbeteren. We horen graag meer over je ervaring, dus als je bereid bent om met ons te praten, neem dat contact op via 079 346 7346

Pluim voor EVOFENEDEX!

Dit was mijn 2e training als Veiligheidsadviseur ADR & wederom was de training prima verzorgd. Locatie in centrum Eindhoven nabij (bus)station is perfect. Net zoals de vorige trainer, slaagde deze trainer erin de stof goed over te brengen met veel verstand van zaken.

19 maart 2024

ADR-veiligheidsadviseur

Ik heb nu 6 maal de ADR-veiligheidsadviseurs(herhalings)opleiding gevolgd, steeds een andere docent maar steeds een topdocent

18 maart 2024

Antwoord van evofenedex

Dank voor de prachtige feedback. We zijn blij dat je weer hebt genoten van de opleiding ADR-veiligheidsadviseurs. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

In 1x kunnen slagen voor vakdiploma…

In 1x kunnen slagen voor vakdiploma Douane Declarant. Al zijn de examens met 2u toch soort van krap. Uiteindelijk wel de examens binnen de gestelde tijd kunnen doen, maar dit heeft wel invloed gehad op het uiteindelijke cijfer. Vanwege de tijdsdruk heb ik toch minder aandacht per vraag kunnen besteden. Maar verder goed en netjes verzorgd

24 april 2024

vertalen van douanewetgeving naar je werk

de toch wel droge stof werd op een voor een leek te begrijpen manier overgebracht. geen enkele moment van verslappen van de aandacht, de dagen vlogen voorbij. heel interessant, en heb weer veel nieuwe kennis opgedaan en gelijk toegepast in mijn werk!

23 april 2024

Antwoord van evofenedex

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat opleiding rondom douanewetgeving zo goed is bevallen. Heb je interesse in een van onze andere opleidingen, staan we klaar je te verwelkomen.

PGS15

Zeer uitgebreide uitleg en behandeling van de essentiele delen van de PGS 15

28 maart 2024

Veel fouten in de lesboeken en de…

Veel fouten in de lesboeken en de uitwerkingen van de casussen . Veel rumoer tijdens de examens geen terugkoppeling op vragen gesteld aan evo fenedex.

19 oktober 2023

Antwoord van evofenedex

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten te delen. Het spijt ons dat de cursus niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen alle feedback serieus en we streven ernaar ons aanbod voortdurend te verbeteren. Als je bereid bent om ons meer details te geven zouden we dat zeer op prijs stellen. Neem contact met ons op via 079 3467 346.