Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Toon meer
De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Toon meer
De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Toon meer
De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel... Toon meer
Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.
Signaalrood 60, 2718 SG Zoetermeer, Zoetermeer, Nederland
- 079 346 7346
- service@evofenedex.nl
- www.evofenedex.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik had er meer van verwacht meer…
Ik had er meer van verwacht meer oefenstof zodat we beter voorbereid zouden zijn voor het examen

Antwoord van evofenedex
Leuke lessen maar slechte voorbereiding op examen
Leuke manier van lesgeven helaas een slechte voorbereiding op het examen want het examen is dus multiple choice waarin we zelfs vragen kregen over onderwerpen waar we tijdens de lessen nooit wat over hebben geleerd

Antwoord van evofenedex
Goede cursus met potentie om beter te worden
De docent was zeer kundig en beheerste de materie. Dit hielp, want dit was de eerste maal dat deze cursus werd gegeven en er mocht nog wel het een en ander worden bijgeschaafd aan het aangeleverde materiaal. Maar dit zal ongetwijfeld achteraf zijn geëvalueerd. Uiteindelijk heeft iedereen de cursus en bijbehorende test met goed gevolg afgerond.
De cursus was helder en duidelijk en…
Van zoveel mogelijk op basis van Ex works verzenden, zonder stil te staan bij de risico’s die dit meebrengen, naar nu FCA en DAP. Zeker een “eyeopener” geweest voor ons.
Inmiddels hebben wij ons systeem aangepast en worden nu de juiste Incoterms gehanteerd. Goede en duidelijke uitleg van onze trainer Alexander van Druten. Leuke discussies gehad en goede contacten opgedaan.

Locatie goed bereikbaar.
Locatie goed bereikbaar.
Parkeergelegenheid genoeg.
Voorzieningen uitstekend
Lessen worden goed aangeboden. Prima Docent
Enigszins rommelig, maar altijd goed opgelost
Het lesmateriaal was wat rommelig en ik had in eerste instantie digitaal toegang tot het lesmateriaal van het voorgaande jaar. Ook was er miscommunicatie over het toezenden dan wel ophalen tijdens de eerste les van het fysieke lesmateriaal. Ze zijn wel altijd goed bereikbaar en behulpzaam om dit soort problemen op te lossen
ADR veliegheidsadviseur
Inschrijving cursus en examen snel en flexibel
Advies m.b.t. boeken e.d. erg goed
Cursus helder & praktisch met goede tips en bruikbare hulpmiddelen
Goede faciliteiten: parkeren, lunch e.d.
Locatie Eindhoven goed bereikbaar
Locatie Eindhoven goed bereikbaar met OV, top leraar en goede lunch. Enige nadeel was het verouderde les-materiaal, waardoor je zo'n beetje je eigen boek aan het schrijven was.
Goede locatie en een goede instructeur…
Goede locatie en een goede instructeur die er in relatief korte tijd zorgt dat de stof eigen wordt
Interessante en leerzame cursus.
Interessante en leerzame cursus.
Trainers waren ook zeer bevlogen en wisten de stof goed over te brengen
goede cusus over de statistiek codes
goede cusus over de statistiek codes. duidelijke uitleg
zeer leerzaaam
opleiding veiligheidsadviseur ADR
Goede opleiding met kundige opleiders en een hele nette locatie in Venlo. Goede opleidingscentrum die alles van A tot Z voor je regelt... TOP
Geduldige instructeur met een duidelijk verhaal
De instructeur was geduldig, had een duidelijk verhaal en heeft ons goed begeleid tijdens het behalen van het certificaat.
training PGS15
Onlangs de training PGS15 specialist afgerond. leerzaam, docent was onderhoudend en had naast de theoretische zaken ook onderhoudende praktijkvoorbeelden waardoor zaken goed beklijven.
Mooie lokatie en goed georganiseerd.
Goede, leerzame cursus gehad
Alles is netjes verzorgd. De locatie waar de cursus werd gegeven, het lesmateriaal wat beschikbaar werd gesteld. Communicatie.
Het enige minpuntje was dat de informatie over het (betaald)parkeren op mijn lokatie (Zwolle) niet duidelijk was.
Het was een prima training.
Het was een prima training op een prima locatie en een uitstekende trainer.