Ondanks de vele slechte beoordelingen toch een digitale tuner besteld , de prijs was voor mij belangrijk. Op een donderdag gebeld of de tuner op voorraad was en een nette medewerkster is dat e... Toon meer

Dinsdag avond had ik een waterkoker besteld. de waterkoker zou aanwezig zijn en kon in 2 dagen geleverd worden. woensdag middag kreeg ik een mailtje waarop de levering werd bevestig met daa... Toon meer

Artikelen staan te boek als voorradig maar zijn dat niet. Vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden. Terugbetaliing overeenkomstig thuiswinkelvoorwaarden wordt beloofd maar wekenlang niet nagekomen... Toon meer

Het bestelde was voorradig, 1 dag na bestelling ineens niet meer. 2 dagen later weer wel. Ze hebben nooit geleverd. Laten niets weten. 3x mail ontvangen over bankgegevens om geld retour te ontvangen... Toon meer

1. Webhostingbedrijf
  2. ook in
  3. DNS-provider
  4. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Electronica en Witgoed direct online bestellen bij Extremediscount. Koop makkelijk en veilig.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle Service

Dinsdag avond had ik een waterkoker besteld.
de waterkoker zou aanwezig zijn en kon in 2 dagen geleverd worden.

woensdag middag kreeg ik een mailtje waarop de levering werd bevestig met daarin een track en trace code. ik zag dat het pakket donderdag geleverd zou worden.

Donderdag ochtend ging de bel de postbode stond aan de deur en had keurig ingepakte pakje netjes afgeleverd.

Ik heb dus een zeer goede ervaring met Extremediscount.nl

13 maart 2010

oplichting door extremediscunt

ze incasseren en doen alsof ze heel snel kunnen leveren; ze sturen je echter met eenkluitje in het riet en als je dan uiteindelijk poepie zat van hun bent en je annuleert ken je naar geld fluiten

8 maart 2010

onbetrouwbaar

Op de webste worden producten aangeboden die niet geleverd kunnen worden. Betaling via Ideal wordt wel geaccepeteerd. Om je geld weer terug te krijgen moet je wel een lange adem hebben, veel mailtje versturen en uiteindelijk bellen met de eindverantwoordelijke van het bedrijf. Zelf daarna duurde het nog enkele dagen voordat het geld terug gestort was.
In een mail extreme discount er op gewezen dat (na weken) het product nog steeds tekoop werd aangeboden.
Ik koop nooit meer bij dit bedrijf

8 maart 2010

het duurt te lang

Ik heb 25-05-09 een bestelling gedaan voor een lcd tv.
Er stond er bij dat het nog op vooraad was.
De eerste mail kreeg ik 3 dagen na mijn bestelling dat het ongeveer 2 weken duurt.nu is het alweer 4-06-09,en ik heb te horen gekregen dat ik het mischien 12-06-09 thuisbezorgd krijg.

dus voor de mensen die een bestelling willen doen bij extreme discount bel dus eerst of het wel op vooraad is!!!!!!!!!!!!!!!1

4 juni 2009

Slecht

Een artikel besteld die op voorraad was. Vervolgens een dag gewacht, geen bevestiging gekregen dus gebeld. Artikel zou die dag worden verstuurd volgens extremediscount medewerker. 4 dagen later nog niets gekregen. Weer gebeld: Artikel wordt niet meer verzonden omdat die niet meer op voorraad is terwijl in het eerdere gesprek hij zelfs zou worden verstuurd. Fors duurder alternatief aangeboden. Geen optie voor mij. Voor de rest geen service. enige pluspunt dat ze vrij snel geld hebben gestort maar heb mijn artikel nog niet

18 februari 2009

Is dit jouw bedrijf?