naast een trage bestelling wordt het spul niet compleet geleverd: op de foto's die geshowd worden op de website staat een statief afgebeeld, op de doos die ik geleverd heb gekregen staat dat er zonder... Toon meer
Ik heb een standaard revisie thermostaat besteld. Jammer was dat een voorraad-product er 6 dagen over moet doen om bij mij bezorgt te worden. In deze tijd moet dat eigenlijk niet meer kunnen. Uiteinde... Toon meer
Op de website staat een product die bestaat helemaat niet op de markt. Dan heb je kans dat je krijg wat je niet verwacht. En bovendien moet je die produkt voor eigen bedrach terug sturen.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Factoryprices.nl
Rijssensestraat 187, 7441 AD, Nijverdal
- 0548-612995
- info@factoryprices.nl
- www.factoryprices.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Eenmalig gebruik van deze leverancier
Geleverd produkt was kennelijk al eerder teruggestuurd; verpakkingszegel was reeds doorgesneden. Produkt bevatte een Engelse netstekker; nogal onhandig voor gebruik in Nederland. Retourporto volledig voor rekening van de klant.
Uit ontevredenheid even verder gezocht op internet en bij -een niet met name te noemen concurrent (voorwaarde trustpilot)- een kwalitatief beter en goedkoper product gevonden, waarbij de eventuele retourverzendkosten voor rekening leverancier zijn.
Zelfs met de €6,95 extra verzendkosten aan Factory Prices heb ik nu voor minder kosten een beter product met meer mogelijkheden (USB 3.0 IDE & SATA kabel).
Had ik dit product in de winkel van Factory Prices op dergelijke wijze aangetroffen, dan was ik hier nooit mee naar de kassa gegaan. In ieder geval weer een ervaring rijker.
Geleverd conform afspraak
Binnen 2 dagen was mijn bestelling binnen. Per email alle nodige info ontvangen. Koopje vergeleken met de prijs in de winkel. Zal zeker vaker via de site kopen!
TURBO
Grote klasse al binnen 1 dag de Note 2 accu binnen gekregen. En goeie prijs/kwaliteit verhouding. Echt top.
Goed en behoorlijk snel geleverd
Scherp geprijsd en behoorlijk snel geleverd (2 dagen). Ik zal er zo weer wat bestellen
Gerhard
Zocht een originele accu voor een Panasonic camera en was bij Factory Prices het goedkoopst. Website gaf netjes aan wat de prijs en verzendkosten waren. Levering is heel goed gegaan en de levertermijn is alleszins redelijk.
Enig (klein) minpuntje: je moet echt goed kijken wat de levertijd is door met je muis over de blokjes onder het artikel te gaan. In deze tijd van "vandaag besteld, morgen in huis" zou het zomaar kunnen zijn dat je daar van uit gaat, terwijl dit niet standaard is.
Ik zou het bedrijf aan iedereen aanbevelen
Alles is tip top in orde snelle levering
Bestelling en levering aardappelschrapmachine
Snelle en correcte levering. Duidelijk in de communicatie.
goed
goed netjes en snel verzonden en in prima staat ontvangen ...
Gelukkig dat factoryprices de CD doosjes kon leveren
op de website de bestelling goed kunnen doen.
na een paar dagen gebeld wanneer de doosjes kwamen, de juffrouw zei ze komen net binnen en morgen hebt u ze. Dat was ook zo en er waren geen beschadigingen. enkele dagen later een grotere partij besteld en die komen hopelijk morgen binnen
Niet tevreden.
Bijna tevreden
Het pakket was snel geleverd. Alleen jammer dat het pakket ingepakt was met een 2e hands kartonnen doos die in stukken gesneden was om de doos van vanbinnen te beschermen en nog niet helemaal deuk vrij is aangekomen! Gelukkig is de grill plaat niet beschadigd! Zou zonde geweest zijn
Prima service en levering
Snel antwoord op ongeduldige mail van mij. Levering conform afspraak.
Alles is in goede orde gegaan
Geen enkele klacht. De volgende dag binnen zoals belooft en deugdelijk verpakt
Het duurde erg lang voor de bestelling binnen kwam
De bestelling was helemaal in orde, maar duurde lang voor het binnen was.

Antwoord van Factoryprices.nl
Prima
Als cadeau. Het is nog niet gebruikt. Het is lichtgewicht maar lijkt prima kwaliteit. Goede bezorgservice. Was snel bezorgd, altijd fijn!
Philips stofzuigerslang
Na aangemodderd te hebben met losse zuigbuis veertjes die toch steeds braken of in de stofzak verdwenen, uiteindelijk toch maar een hele nieuwe slang besteld. Factoryprices was het meest voordelig en leverde vrij vlot.
De slang voldoet aan alle wensen, mijn stofzuistofzuiger is weer als nieuw
klantvriendelijk
Mijn ervaring is heel eenvoudig heel bekwame mensen