naast een trage bestelling wordt het spul niet compleet geleverd: op de foto's die geshowd worden op de website staat een statief afgebeeld, op de doos die ik geleverd heb gekregen staat dat er zonder... Toon meer
Geleverd produkt was kennelijk al eerder teruggestuurd; verpakkingszegel was reeds doorgesneden. Produkt bevatte een Engelse netstekker; nogal onhandig voor gebruik in Nederland. Retourporto volled... Toon meer
Ik heb een standaard revisie thermostaat besteld. Jammer was dat een voorraad-product er 6 dagen over moet doen om bij mij bezorgt te worden. In deze tijd moet dat eigenlijk niet meer kunnen. Uiteinde... Toon meer
Op de website staat een product die bestaat helemaat niet op de markt. Dan heb je kans dat je krijg wat je niet verwacht. En bovendien moet je die produkt voor eigen bedrach terug sturen.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Factoryprices.nl
Rijssensestraat 187, 7441 AD, Nijverdal
- 0548-612995
- info@factoryprices.nl
- www.factoryprices.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling onderdelen boenmachine
Onderdelen op zondag besteld , dinsdag binnen.
Geen probleem bij levering en betaling , super.
Niks mis mee
Ik had op 2e Pinksterdag (25 mei) een koptelefoon (JVC HARX700) besteld, omdat die hier de goedkoopste was die ik kon vinden.
Verzendtijd:
De levertijd was tussen 2 of 5 werkdagen. Dit had ik in eerste instantie over het hoofd gezien, maar toen ik later pas goed keek zag ik het. Drie dagen na aankoop was het pakket verzonden.
Levering volgens afspraak
Alles vlot verlopen. Alleen was de produktdoos wel licht beschadigd (in de verpakking die er wel schoon uitzag) en leek het er op of de produktdoos ook al open was geweest. Produkt zelf schijnbaar geen schade en alles was op het eerste gezicht inbegrepen.
Hama tv beugel
Bestelproces ging eenvoudig, artikel werd correct geleverd op de afgesproken datum.
Correct, duidelijk, vlotte service.
Een duidelijke website, overzichtelijk de aanwezige artikelen, met daarbij de beschikbaarheid / op voorraad gegevens.
Schitterend
Alles is perfect verlopen en ik ben zeer tevreden van het product en de service.
Prima verzorgd.
Bestelde artikelen kwamen binnen een paar dagen goed en stevig verpakt aan. Eerste ervaring met Factoryprices.nl - maar ik kom zeker terug!
Super!
Snelle levering en de goedkoopste op het net met dit product
Uitstekende service
Bestelde artikelen snel geleverd. De supplies bleken niet te passen; geen probleem. Werd geretourneer, waarne binnen een week de terugbetaling plaatsvond
Droger Clatronic
Ik heb op vrijdag een droger bestelt om eten voor mijn hond te drogen en hij werkt keurig de volgende dag geleverd. Tot op heden bevalt het erg goed.
Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Nog niets is mislukt!
Snelle afhandeling,alles zoals geadverteerd,prima deal
Goede website die doen wat ze beloven.
correcte en snelle afhandeling van de bestelling!
overzichtelijke site, snelle levering en keurig geïnformeerd over tijdstip aflevering, punktueel.
goede prijs kwaliteit verhouding
Binnen een paar dagen thuis ontvangen per post.
Degelijk produkt voor een goede prijs
Factoryprices doet wat zij beloven!
Zowel de website als de productomschrijving en prijzen zijn klaar en
duidelijk. Goede feedback over de geplaatste bestelling en snelle
correct verpakte gratis levering.
Goede service/ flexibel
Een deel van mijn bestelling bleek niet tijdig leverbaar. Een deel van de order kon kosteloos en probleemloos geannuleerd worden.
Levering van producten verliep volgens planning, vriendelijke klantenservice, kortom een betrouwbare partij.