naast een trage bestelling wordt het spul niet compleet geleverd: op de foto's die geshowd worden op de website staat een statief afgebeeld, op de doos die ik geleverd heb gekregen staat dat er zonder... Toon meer
Geleverd produkt was kennelijk al eerder teruggestuurd; verpakkingszegel was reeds doorgesneden. Produkt bevatte een Engelse netstekker; nogal onhandig voor gebruik in Nederland. Retourporto volled... Toon meer
Ik heb een standaard revisie thermostaat besteld. Jammer was dat een voorraad-product er 6 dagen over moet doen om bij mij bezorgt te worden. In deze tijd moet dat eigenlijk niet meer kunnen. Uiteinde... Toon meer
Op de website staat een product die bestaat helemaat niet op de markt. Dan heb je kans dat je krijg wat je niet verwacht. En bovendien moet je die produkt voor eigen bedrach terug sturen.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Factoryprices.nl
Rijssensestraat 187, 7441 AD, Nijverdal
- 0548-612995
- info@factoryprices.nl
- www.factoryprices.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Uitstekend!!
Prima website, heldere informatievoorziening, en uitstekende prijs!
Heb inmiddels Factoryprices bij meerdere mensen aanbevolen.
Voorbeeld voor internet leveranciers
Goede website, goede duidelijke product beschrijving (aardappel schrap machine), prijs vergelijkbaar met Chinese leveranciers, snelle levering. goed en veilig verpakt. Kortom top.
Soepel en snel
Op de website heb ik een knop besteld voor mijn oven. Het proces verliep soepel en snel.
Prima geholpen
Ik heb de bestelling en afhandeling als positief ervaren.
Prima!
Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Heel voordelig en vlotte levering.
Ze doen wat ze beloven
Verhouding prijs - kwaliteit is zeer goed, verzending naar het buitenland is snel en correct.
Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik van deze mogelijkheid gebruik zal maken
Prima service.
Na bestelling netjes mailtje met overzicht gekochte goederen. Verzending was 2 dagen maar alsnog redelijk snel. Verder gewoon goed.
Goedkoopste!
Miele FJM stofzuiger zakken in voordeel verpakking zonder verzendkosten. Prima deal!
Voordelig voor de aankoop van fotofilters
Niet alleen voordelig met fotografiefilters van allerlei prijsklassen maar ook nog lastig te vinden effectfilters gevonden.
goed verpakt en snel geleverd.
Goede, duidelijke website met een goede zoekmogelijkheid waardoor het juiste artikel snel wordt gevonden.
Goedkoop en betrouwbaar
Hoewel de levering en service niet de snelste zijn (telefonische service vraagt om een e-mail te sturen, die dan pas de volgende dag behandeld wordt), komt het uiteindelijk allemaal goed. Wij bestelden 2 identieke artikelen maar in eerste instantie werden door een fout in het magazijn twee verschillende artikelen geleverd. Na contact en terugzenden heb ik alsnog de juiste gekregen en zijn de verzendkosten vergoed.
Al met al een betrouwbare leverancier.
Erg tevreden
Bestelling geplaatst en precies binnen de afgesproken tijd geleverd. Helaas miste ik wel een extra mail dat de bestelling was verzonden. Track-trace nummer kon ik na inloggen op de site wel zien maar een apart mailtje zou makkelijker/handiger zijn.
Zal zeker hier nogmaals een bestelling plaatsen.
Snelle levering en een goede kwaliteit prijs verhouding.
Prima bedrijf. Vragen worden snel beantwoord en levering volgens vermelding op de site.