Farfetch zorgt zelf voor correcte en snelle afhandeling van een bestelling. De medewekers van de klantenservice zijn zeer behulpzaam.😀 MAAR......zonder keuze op de website wordt het pakket door FEDE... Toon meer
Hele mooie sneakers besteld🤩binnen 2 dagen had ik ze al.Verzending ging heel snel. Door mijn eigen schuld verkeerde maten besteld(tot 2 x aan toe 😰)retour aangemeld en super snelle ophaal service do... Toon meer
Eerste ervaring met Farfetch. Meh. Twee bestellingen geplaatst. Eén bestelling werd geleverd zoals voorzien. Tweede bestelling, dezelfde dag besteld (15 december) , extra 20 (!) euro betaald vo... Toon meer
Op basis van mijn laatste ervaring, alles is super goed gegaan. Golden goose speakers zagen er goed uit en hoefden niet retour, snel ontvangen. Mijn dochter heeft vorig jaar 2 tassen besteld van Isa... Toon meer
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Verenigd Koninkrijk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
I bestelde een paar schoenen, toen ik deze toegestuurd kreeg was er een vlek op de rechterschoen. Dit is dan ook de reden waarom ik ze terug stuurde voor een refund. Ik heb de linkerschoen zelfs niet uitgepakt en heb de schoenen NOOIT gedragen. Ik heb ze vlekkeloos terug gestuurd. Later kreeg een mail van Farfetch met een foto van een ander paar schoenen, NIET de schoenen die ik opstuurde, met de uitleg dat ze niet in correcte staat terug gestuurd zijn. Ik ben dus mijn geld kwijt en krijg een paar gebruikte schoenen die iemand anders droeg terug gestuurd. Voor een eerlijk persoon is dit een klap in het gezicht. Voor een persoon die meer zorg draagt voor iemand anders zijn spullen dan die van haar is dit echt ontmoedigend. Customer service van zo een gigant van een bedrijf deed absoluut NIETS om dit op te lossen. Ook niet voor hun gold customers. Integendeel, je wordt nog niet eens geloofd.
Ik koop nooit meer bij dit bedrijf.

Antwoord van Farfetch
Het is netjes optijd bezorgd en goed verpakt

Antwoord van Farfetch
Mijn product is war heb besteld kwam en een open geschuurde doos aan waar door en wat al voelbaar was er niks in de doos zat.
Heel langzaam contact gehad via de email met farfetch dat ze er een onderzoek na starten.
En toen an 3 weken was het ja nee kunnen er niks mee u krijgt u geld niet terug en klaar.
Toen nog een mailtje verstuurd waar nog steeds geen reactie op is telefonisch ook niet bereikbaar.
Dus nu zit ik zonder schoenen en geld zeker geen aanrader wat een rot site.

Antwoord van Farfetch
Ordering was easy, information on website was excellent, fast delivery (to the Netherlands)

Antwoord van Farfetch
Jullie moeten nooit iets bestellen bij deze oplichters, ik heb een pakket gekregen met een missende product en ze hebben me een maand laten wachten om als antwoord te geven dat ik mijn geld niet terug krijg. Ze luisteren niet naar de klanten en bieden geen enkele hulp aan, de klanten worden letterlijk opgelicht. Ik bestel nooit meer iets hier en zal er alles aan doen om iedereen te waarschuwen voor deze oplichters. Aan de reviews zie ik dat ik niet de enige ben die zoiets heeft meegemaakt.

Antwoord van Farfetch
ik heb een tas besteld voor een aardig bedrag en kreeg daarvoor een lege doos met wit papier erin. de klantenservice weigert een terugbetaling te doen. ik ben zo ontzettend boos hierover! ik ga hier echt verdere maatregelen in nemen want wat zij doen kan echt niet. het gaat hier om 350 euro wat ik gewoon kwijt ben nu. ik hoop dat hier nooit meer iemand besteld want het zijn gewoon vuile oplichters!!
ik heb idd contact opgenomen met de klantenservice dus jullie reactie slaat nergens op. er word gezegd dat dit pakket gewoon is aangekomen terwijl ik niks heb ontvangen. er word dus niks mee gedaan. en dan hier laten blijken alsof jullie moeite gaan doen? de klantenservice heeft aangegeven dat ze niks met de zaak gaan doen!!!!

Antwoord van Farfetch
The lady was so nice! What a difference with 2 weeks ago, what in unfriendly man was that!

Antwoord van Farfetch
Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij farfetch welk in 2 delen bezorgd wordt, eerst artikel komt binnen en het artikel hangt gewoon letterlijk uit het doos en de doos is helemaal stuk.. ik dacht kan echt niet maar oke.. vervolgens wachtende op mijn 2de deel van mijn bestelling welk nog onderweg is, bestel ik een paar sneakers welk een bezorg datum van 7 februari hebben en worden eerder bezorgd door dhl (volgens dhl dan) terwijl er niemand thuis is en er duidelijk staat dat er een handtekening vereist is, maar niemand weet waar!!? Er was letterlijk niemand thuis en als de bezorger niemand aantreft en er een handtekening vereist is zou je hem normaliter gewoon naar een dhl afhaalpunt brengen of ben ik fout? Hij is nergens terug te vinden, bij de buren niet in de tuin niet (wat zowiezo niet mag) Echt slecht geregeld voor een bedrijf als farfetch, graag hele snelle oplossing!!

Antwoord van Farfetch
Ik kocht een hemd in sale.
Mijn bestelling werd snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, helemaal wat ik wou en voor een zeer goede prijs.
Top👍

Super gemakkelijke bestelling, snel geleverd! Wel hoge verzendkosten (12€) 👎🏻

Antwoord van Farfetch
The delivery was on time and the product I received was in perfect state

Antwoord van Farfetch
Vlotte levering, omruilen voor een andere maat is prima geregeld en zonder kosten

Antwoord van Farfetch
Best leuke prijzen, maar mijn ervaring met deze website is erg slecht. Mijn klacht was niet na verwachting verholpen en moest meerdere mails sturen maar zonder het gewenste resultaat helaas