Farfetch zorgt zelf voor correcte en snelle afhandeling van een bestelling. De medewekers van de klantenservice zijn zeer behulpzaam.😀 MAAR......zonder keuze op de website wordt het pakket door FEDE... Toon meer
Hele mooie sneakers besteld🤩binnen 2 dagen had ik ze al.Verzending ging heel snel. Door mijn eigen schuld verkeerde maten besteld(tot 2 x aan toe 😰)retour aangemeld en super snelle ophaal service do... Toon meer
Eerste ervaring met Farfetch. Meh. Twee bestellingen geplaatst. Eén bestelling werd geleverd zoals voorzien. Tweede bestelling, dezelfde dag besteld (15 december) , extra 20 (!) euro betaald vo... Toon meer
Op basis van mijn laatste ervaring, alles is super goed gegaan. Golden goose speakers zagen er goed uit en hoefden niet retour, snel ontvangen. Mijn dochter heeft vorig jaar 2 tassen besteld van Isa... Toon meer
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Verenigd Koninkrijk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Farfetch
Goede updates en snelle levering

Antwoord van Farfetch
Bezorging was erg snel, er werd duidelijk en veel geïnformeerd over de status van de verzending. Zou hier zeker weer bestellen

Antwoord van Farfetch
Ik zou iedereen aanraden om hier NIKS te kopen. Op 29-11 heb ik de sneaker geretourneerd, omdat ik ze niet pas. Op 7 december ontvang ik een mail incl kwalitatief slechte foto’s dat de sneaker beschadigd is. Hierin wordt mijn verhaal niet gehoord: pas de sneaker niet, m’n voet komt er geen eens in. Uiteindelijk wordt er op 11 december besloten dat ze de sneakers weer terugsturen naar mij. Op 8 januari mail ik met de vraag waar ze mee bezig zijn. Retour niet accepteren, geen geld terug en de sneaker wordt niet teruggestuurd. Ik ontvang geen mail van ze, wel een bericht van DHL. Bij aankomst is er geen beschadiging te zien op de sneaker!! Precies dezelfde sneaker. Ik mail, maar geen reactie. Ik wil een oplossing: neem de sneaker als retour aan en geef het geld terug. Ik zit nu met een sneaker die ik niet pas. Weggegooid geld

Antwoord van Farfetch
Levering van een item van 1.000€ werd zogezegd geleverd, nooit ontvangen. Ik ben al sinds oktober aan het mailen met farfetch. Het duurt altijd ontzettend lang voor ze reageren. Ik krijg steeds hetzelfde antwoord : het is geleverd met als bewijs een document van DHL waarop geen handtekening staat.
Waarschijnlijk dus achtergelaten aan de voordeur en dan verdwenen...
Ik ben al jaren klant bij Farfetch maar je leert een organisatie kennen als er iets fout loopt :
NOOIT MEER FARFETCH!
Reactie van Farfetch : this case was resolved by our customer service 🤪😂

Antwoord van Farfetch
Verkeerde broek werd geleverd. Ik kreeg de broek terugbetaald maar de 12 euro verzendkosten niet.

Antwoord van Farfetch
Top super snel geleverd en mooie procutennmet mooie site. Kon alleen niet met ing betalen maar dat kan aan mijzelf liggen

Antwoord van Farfetch
Kreeg mail met extra 20% korting…. Zie ik dat ze de prijzen van de sale verhoogd hebben waardoor je met de zogenaamde 20 %!extra korting meer betaald dan de dag ervoor. Dit is volgens mij wettelijk niet toegestaan. Ik vind het bedriegen van je klanten.

SPAM.
Twijfelde om iets te kopen, maar uiteindelijk niet gedaan. Krijg nu steeds allerlei reclamemails, waar ik me dus nooit voor opgegeven heb.
Is dat legaal?

Antwoord van Farfetch
Ik had een zwarte parajumpers jas besteld via FARFETCH van zowat 600,-, maar ontving een donkerblauwe jas. Omdat de kleur zo donker was, leek deze zwart, en pas na het dragen ontdekte ik dat het de verkeerde kleur was. Dit was een fout van hun kant, maar de klantenservice weigerde een passende oplossing te bieden.
Hoewel ik begrijp dat gedragen items niet geretourneerd kunnen worden, was het verzenden van een jas in de verkeerde kleur niet mijn fout. Toch boden ze slechts 10% korting aan als “compensatie”, wat absoluut niet in verhouding staat tot het ongemak.
FARFETCH noemt zichzelf een luxe platform, maar deze situatie weerspiegelt alles behalve een luxe service. Ik had verwacht dat een groot en gerenommeerd bedrijf als FARFETCH verantwoordelijkheid zou nemen voor hun fouten en hun klanten serieus zou behandelen. Helaas is dat niet het geval.
Ik zal in de toekomst zeker twee keer nadenken voordat ik hier nog iets bestel.

Antwoord van Farfetch
Much Brands on one site and fair prices fast transport service. !

Antwoord van Farfetch
Fast delivery, excellent product with fair price.

Antwoord van Farfetch
Very good services. Up-to-date tracking and management for all packages what should arrive.

Antwoord van Farfetch
Mooi product voor een goede prijs, snelle levering, top.

Antwoord van Farfetch
Heel slecht! Schoenen van Jimmy choo die ik toch de hoog vond terug gestuurd en nu zeggen ze dat het pakket nooit is terug gestuurd!! Terwijl ik bewijs heb dat het wel geretourneerd is! Dit bedrijf is een scam! Ze leveren wel producten maar retourneren is een ramp!! En lees heel veel reviews van anderen mensen met dezelfde klachten!! Niks kopen hier!!!

Antwoord van Farfetch
Very good experience! Always good quality and service

Antwoord van Farfetch
De broek is prima! Maar heel spijtig dat de originele prijs nog aan de broek hing. Deze bleek 510 euro te kosten en niet 635 euro zoals jullie aangaven op jullie site. De door jullie gegeven korting was dus niet correct. Ik betaalde in verhouding nog veel hoewel ik dacht een fijne deal te hebben gedaan...

Klachten afhandeling belabberd!!!
Reeds maanden geleden een legitieme klacht ingediend van een "Stone Island" product. Dit volgens fabrieksvoorschrift gewassen en aantoonbaar met foto's mijn casus toegelicht.
Nu heb ik vele mailtjes / weken verder en reactie gekregen dat ze de klacht niet verder in behandeling willen nemen.
Ongelofelijk!! Ik raad u dan ook ten zeerste af hier nooit iets te kopen en een jacket van "Stone Island" nooit meer weer....