Farfetch zorgt zelf voor correcte en snelle afhandeling van een bestelling. De medewekers van de klantenservice zijn zeer behulpzaam.😀 MAAR......zonder keuze op de website wordt het pakket door FEDE... Toon meer
Hele mooie sneakers besteld🤩binnen 2 dagen had ik ze al.Verzending ging heel snel. Door mijn eigen schuld verkeerde maten besteld(tot 2 x aan toe 😰)retour aangemeld en super snelle ophaal service do... Toon meer
Eerste ervaring met Farfetch. Meh. Twee bestellingen geplaatst. Eén bestelling werd geleverd zoals voorzien. Tweede bestelling, dezelfde dag besteld (15 december) , extra 20 (!) euro betaald vo... Toon meer
Op basis van mijn laatste ervaring, alles is super goed gegaan. Golden goose speakers zagen er goed uit en hoefden niet retour, snel ontvangen. Mijn dochter heeft vorig jaar 2 tassen besteld van Isa... Toon meer
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Verenigd Koninkrijk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Farfetch
Artikel goed en snel ontvangen. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer het artikel word geleverd. Ik ben tevreden

Antwoord van Farfetch
Slechte ervaring! Maat eur 42, besteld en kreeg it 42 dus eur 36. Niet gepast gelijk terug gestuurd. Na 2 weken de mededeling beschadigd en foto’s met vlekken en gekreukeld. Geen geld terug en jurk weer naar mij opgestuurd. Echter geen vlekken op de jurk te zien. Na mail contact onvermurwbaar. Ik moet foto’s sturen van hoe ik de jurk in eerste instantie had ontvangen tja dat doe je niet maar dat was wat ik had moeten doen. Slechte service!

Antwoord van Farfetch
Wat een teleurstellende service en gebrekkige opvolging. Van een webshop als Farfetch verwacht je professionaliteit en betrouwbaarheid — helaas is het tegenovergestelde gebleken. Mijn bestelling met express delivery (bedoeld als verjaardagscadeau voor mijn partner) is inmiddels al twee weken vertraagd, zonder duidelijkheid of het pakket überhaupt nog aankomt of als verloren wordt beschouwd.
Na vijf telefoongesprekken en vijf e-mails met de klantenservice is er nog steeds geen levering, geen terugbetaling en ook geen duidelijk antwoord. Steeds opnieuw wordt gevraagd om “geduld”, zonder enige concrete oplossing. Zelfs op eenvoudige vragen — zoals het terugvorderen van de verzendkosten — krijg ik geen helder antwoord, en escaleren blijkt onmogelijk.
Ik voel mij totaal niet serieus genomen. Dit is geen niveau dat past bij een naam als Farfetch. Ik zal hier niet opnieuw bestellen en raad anderen af dit wel te doen. Deze ervaring was ronduit ondermaats.

Antwoord van Farfetch
Ik heb al dagenlang zitten te wachten en geen bestelling ontvangen en toen kreeg ik een email dat ik mijn bestelling ontvangen en mijn mening is belangrijk.Ze zijn echt leugenaars.En nog werken ze met FEDEX ,ze komen dagenlang niet en als ze zou komen dan je weet het nooit want er is geen tijdstip, je moet hele dag blijven wachten en uiteindelijk komen ze niet .
Zeer ontevreden.Een ster is ook te veel voor jullie.

Antwoord van Farfetch
In november heb ik een bodywarmer retour gestuurd naar Farfetch omdat de maat te klein was. Zij bevestigden de ontvangst van mijn retour, maar beweren nu dat ik een totaal ander artikel – een jas die ik nooit heb besteld of ontvangen – heb teruggestuurd. Dit klopt absoluut niet.
Het lijkt erop dat er intern iets is misgegaan bij het verwerken van mijn retour, maar in plaats van dit op te lossen, blijven ze mij verantwoordelijk houden en willen ze dat ik betaal voor een artikel dat ik nooit in mijn bezit heb gehad. Ondanks maandenlange communicatie (van november tot mei) is de situatie nog steeds niet opgelost, terwijl zij aangeven van wel.
Ik ben erg teleurgesteld in de service, het gebrek aan verantwoordelijkheid en de klantonvriendelijke benadering. Ik weiger te betalen voor een fout die ik niet heb gemaakt. Ik wacht nog steeds op een eerlijke en passende oplossing.

Antwoord van Farfetch
The whole experience, from the order I did, service en the delivery.

Antwoord van Farfetch
Ondanks de goedkeuring van terugzending door Farfetch en de belofte om de terugbetaling te doen sedert 28/02/2025, heb ik nog steeds de terugbetaling van de retour niet ontvangen. Meerdere berichten gepost en antwoorden ontvangen, maar geen terugbetaling. Wij zijn nu 15/4/2025!

Antwoord van Farfetch
They are fast with delivery!!! I love that.

Antwoord van Farfetch
Quick delivery and very secure.

Antwoord van Farfetch
Update over mijn laatste bestelling bij Farfetch.
Heb inmiddels mijn geld terug. Niet door de geweldige slechte klantenservice maar via escalatie door PayPal! Was jaren vaste klant. Al mijn bestellingen gehouden dus hoefde nooit iets retour.
Nu was mijn laatste aankoop te klein en ging dus retour. Dan merk je pas met wat voor een slecht bedrijf en klantenservice je te maken hebt.
Advies van mij, koop altijd via creditcard of PayPal. Maak screenshots van al je gesprekken met ze en bewaar je mails goed! Zelf kom je er niet uit met ze!
Voor mij was dit de laatste keer dat ik hier wat besteld heb. Nooit meer!

Antwoord van Farfetch
Uitstekend, Snele verzending, artikel zo als geschreven. Ben heel blij mee met mijn slingback

heel mooie merken
snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden
van je bestelling als het geleverd wordt

Antwoord van Farfetch
Pakket nog steeds niet binnen. 1,5 week geleden besteld. Geen update van fedexx. Je kan ook niet bellen met hun

Antwoord van Farfetch
Snelle levering, makkelijk retour zenden.
Perfect verpakt. En uiteraard mooie producten.