Farfetch zorgt zelf voor correcte en snelle afhandeling van een bestelling. De medewekers van de klantenservice zijn zeer behulpzaam.😀 MAAR......zonder keuze op de website wordt het pakket door FEDE... Toon meer
Hele mooie sneakers besteld🤩binnen 2 dagen had ik ze al.Verzending ging heel snel. Door mijn eigen schuld verkeerde maten besteld(tot 2 x aan toe 😰)retour aangemeld en super snelle ophaal service do... Toon meer
Eerste ervaring met Farfetch. Meh. Twee bestellingen geplaatst. Eén bestelling werd geleverd zoals voorzien. Tweede bestelling, dezelfde dag besteld (15 december) , extra 20 (!) euro betaald vo... Toon meer
Op basis van mijn laatste ervaring, alles is super goed gegaan. Golden goose speakers zagen er goed uit en hoefden niet retour, snel ontvangen. Mijn dochter heeft vorig jaar 2 tassen besteld van Isa... Toon meer
With more than 2,000 brands, from big-name luxe labels to hard-to-find emerging lab designers, Farfetch has an unrivalled product offer including the most exciting collections and sought-after pieces each season.
Verenigd Koninkrijk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Good experience fast delivery

Antwoord van Farfetch
Bestelling geplaatst in het weekend, twee dagen later al geleverd. Netjes verpakt. Via UPS, ontving duidelijke informatie via de mail over de bezorging. Enorm blij met mijn nieuwe schoenen.

Antwoord van Farfetch
Prachtige producten, alles goed verzorgt.
Geachte Farfetch Klantenservice,
Ik schrijf deze brief om mijn ongenoegen te uiten over de recentelijke ervaring met mijn bestelling. Een maand geleden heb ik een tas besteld via uw website. Volgens de trackinginformatie zou de tas bezorgd zijn en was er voor ontvangst getekend. Tot mijn verbazing bleek dat niet ik, maar de bezorger zelf voor de ontvangst had getekend, wat in Nederland niet toegestaan en zelfs strafbaar is.
Daarnaast heeft de tas een maand lang bij mijn buren gelegen zonder dat ik hiervan op de hoogte was. Dit heeft mij ertoe gedwongen om de tas opnieuw te bestellen. Pas nadat ik de tweede tas had besteld, brachten mijn buren de oorspronkelijke bestelling naar mij toe.
Toen ik vervolgens contact opnam met Farfetch om te informeren of ik de tas terug kon sturen, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was omdat de 30 dagen retourtermijn was verstreken. Dit vind ik zeer onterecht, aangezien ik het product nooit binnen de voorgeschreven 30 dagen heb ontvangen.
Bovendien laat de communicatie met uw klantenservice te wensen over. Meerdere malen heb ik contact gezocht en werd mij beloofd dat ik op de hoogte zou worden gehouden, maar vaak gingen er dagen voorbij zonder enige reactie. Hierdoor kwam ik uiteindelijk buiten de 30 dagen retourtermijn terecht.
Gezien de omstandigheden verzoek ik u dringend om alsnog een retourzending te accepteren en mij de kosten van de tas terug te betalen. Ik hoop dat u begrip heeft voor mijn situatie en dit probleem zo snel mogelijk voor mij kunt oplossen.
Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Lorenzo

Antwoord van Farfetch
Schoenen kwamen binnen en stinken ontzettend. Proberen te wassen maar de geur gaat er niet uit.

Antwoord van Farfetch
Ik heb een Diesel tas besteld bij hun en de levering was snel dus daar was ik blij mee. Maar toen ik het vandaag op 29/7/2024 binnenkreeg en ik het opende verbaasde ik me. Het was duidelijk al vaker geopend door andere mensen dat zag je aan de kaartjes etc. Maar toen ik verder keek naar de tas was ik zo ontzettend teleurgesteld en niet blij. Aangezien de tas echt flink beschadigd was, dus vind het mega asociaal en niet klantvriendelijk om dit zo naar je klanten te versturen. Je betaald geld voor iets kapots? Ik vind het jammer ook dat je ze slecht kunt bereiken. Aangezien het telefoonnummer niet werkt en ik voor de rest op elke andere mogelijkheid iets gedaan. En zo ook verteld wat ik heb ontvangen met foto’s erbij etc. Ik zou graag nog een oplossing willen maar geen idee of Farfetch hier bereid voor is om te doen voor hun eigen klanten.

Antwoord van Farfetch
Mooie tas snel geleverd en stevige g verpakt heel blij mee
Mijn pakket is bij de buren in een flat tegenover mij geleverd. De buren zijn na een aantal dagen zelf naar mij toegekomen om het pakket te overhandigen. De schoenen die ik heb gehaald vallen te klein. Nu heb ik nog 11 dagen om mijn pakket op te sturen maar geeft farfetch aan dat ik de schoenen niet meer kan terug sturen, omdat het retourbeleid verstreken is. Nutteloos dus! Ik heb recht op een retour, zodat ik de schoenen gewoon in een maat groter kan bestellen!

Antwoord van Farfetch
Schoenen voor m’n vriendin besteld, was verzonden met DHL. Uiteindelijk niet ontvangen maar heeft wel de melding dat het is geleverd en een krabbel erbij want niet eens op een handtekening überhaupt lijkt. Direct Farfetch gecontacteerd en zij sluiten de case omdat er een krabbel staat. Kijken totaal niet naar een oplossing!!!

Antwoord van Farfetch
Ik heb een Undercover t-shirt besteld bij Farfetch. Deze bleek te groot. Ik heb hem geretourneerd met een koerier van DHL, echter is deze niet bij Farfetch aangekomen of niet goed verwerkt...
Vervolgens de klantenservice ingelicht maar deze konden niets voor mij betekenen...dus nu heb ik 170 euro betaald voor een t-shirt dat ik niet meer heb. Ik zal hier niet opnieuw bestellen!

Antwoord van Farfetch
Al met al alles goed en snel geregeld. Helaas wordt er verzonden met FedEx, dat was ronduit slecht. Ik bestelde een een jeans van 300 euro. Vervolgens heeft FedEx deze op het trottoir voor mijn huis in regen neergelegd omdat er niemand thuis was. Deze heeft daar een halve dag gelegen en is gelukkig niet door een voorbijganger meegenomen! Echt belachelijk. Uiteraard treft Farfatch hier geen blaam. Dus 4 sterren voor farfetch, maar 0 voor FedEx!
Makkelijk winkelen en snelle levering, dat wil toch iedereen.
Goed bedrijf, snelle verzending en geen gezeur bij retournering👍
Had mijn vrij dure moncler trailgrip sneakers besteld en binnen 3 dagen ontvangen door bezorgdienst FEDEX. Doos was heel en alles was netjes verpakt . Super blij met mijn prachtige sneakers die ik gelukkig niet hoeft terug te sturen.
Meerdere keren besteld altijd mooi en netjes geleverd. Nu 3 weken geleden een dure aankoop gedaan, 3 keer melding gekregen via Fedex dat mijn pakje ging geleverd worden, 3 dagen later uiteindelijk melding gekregen dat het afgeleverd werd, terwijl ik thuis aan het wachten was, geen pakket te vinden. Afgetekend door een onbekende voor mij persoon. Klacht ingediend, 2 weken later krijg ik te horen dat het pakje op mijn adres is geleverd en dat ze niks kunnen doen. Beroep gedaan op mijn kopersberschermingsrecht en nog steeds niks ontvangen, noch terugbetaald. Schandalig, als gold member had ik toch meer verwacht. Bestel hier nooit meer.

Antwoord van Farfetch
Ik had een jurk gekocht deze zou binnen twee dagen verzonden worden. Na twee weken nog niks gehoord dus gemaild. Ik kreeg te horen dat ze ermee bezig waren en de jurk zo snel mogelijk mijn kant op zou komen. Na ruim 3 weken weer contact opgenomen en kreeg weer te horen dat ze ermee bezig waren en dat mijn mooie jurk zo snel mogelijk zou komen. Vervolgens krijg ik een aantal dagen daarna een automatisch melding dat de jurk is uitverkocht en dat het geld terug geschreven wordt. Geen persoonlijke mail of excuses. Slechtste service ever!

Antwoord van Farfetch
Twee keer een bestelling geplaatst. De eerste bestelling werd geannuleerd na 2 dagen en de tweede bestelling werd ook geannuleerd

Antwoord van Farfetch
Wat een oplichters. Twee paar schoenen besteld waarvan het ene paar in een veel kleinere maat binnenkwam dan besteld. Beide paar pasten niet dus ik heb ze terug gestuurd. Helaas kreeg ik een mail met daarin de boodschap dat de schoenen beschadigd waren (ik heb er niet op gelopen want ze waren veel te klein). Ze zeggen ook dat ik mijn geld en de schoenen niet terug krijg. Bestel hier niks want we hebben ons geld nog steeds niet terug.