FeestinjeBeest.nl Reviews 17

4,0

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Regenboog petticoat

Ik kocht voor m'n nichtje een regenboog petticoat, prijs 16 euro. Ze was er ontzettend blij mee totdat ze het een paar uurtjes had aangehad. De Glanzende randen aan de onderkant lieten los en hinger onder haar jurk uit. Huilend kind. Alle satijnen randen begonnen los te komen, ze waren met grote steken vastgemaakt maar niet afgehecht.
Omdat ze haar nieuwe zwaaijurk met petticoat ook de volgende dag naar school aanwilde heb ik alle randen opnieuw genaaid.
De volgende deed ik mijn beklag bij dit bedrijf, het speet ze enorm maar ik had het niet mogen repareren, had eerst de klacht moeten voorleggen.
Maarja, daar had ik de tijd niet voor.
Uit coulance kreeg ik 4 euro terug.
Kortom, superslecht kwaliteit, bij Temu dezelfde voor nog geen 5 euro maar ik had gehoopt dat dit betere kwaliteit zou zijn.
2 sterren ipv 1 omdat de klantenservice wel meteen contact opnam.

19 mei 2025

Snelle levering en goede kwaliteit

Vrijdag besteld en maandag in huis! Erg snel dus. We hebben het opblaasbare dino pak besteld voor carnaval (150 cm) en is perfect voor onze zoon van 1.45m. Er zit een ‘lader’ bij waar 4 batterijen in kunnen, maar je kunt ook zelf een powerbank eraan hangen. Het pak blijft goed opgeblazen en je kunt er gewoon mee zitten. Erg tevreden.

24 februari 2025

Goeie service!

Wat zijn wij blij met de goede service van Feest in je beest! De rits van de leuke onesie van onze zoon was na twee weken al kapot. Fabricagefout denken we. Dit meteen dezelfde dag gemeld. Een dag later ontving ik al een reactie. We kregen een nieuwe onesie toegestuurd. Zoonlief weer blij en wij ook. Dank jullie wel voor de super fijne service.

2 april 2024

Top service!

Top service.
Snelle en fijne communicatie. Lastminute super geholpen voor onze carnavalsoutfits.
Ik had de verkeerde maat besteld en werd daar ook super snel en fijn mee geholpen!!
Pakken zijn zacht en zitten heerlijk.

11 februari 2024

Goede webshop

Goede webshop. Vandaag besteld is daadwerkelijk morgen huis! De onesie is van een hele zachte stof, ook aan de binnenkant. Ik zit er deze kerst in elk geval lekker warmpjes bij! De volgende keer bestel ik hier weer.

8 december 2023

Het is een aanrader om hier je pak of onesie te kopen!!!!

Ik kocht mij hier een onesie voor een verkleed feest. En het was de volgende dag al in huis zeer mooi pak niks op aan te merken en super zacht 😌. Ik raad u zeker aan om hier een pak of een onesie te kopen. Aan de recensies op trustpilot twijfelde ik ook even door dat het maar 2.8 ster heeft maar ze verdienen echt veel meer!!!!

10 oktober 2023

Waardeloze communicatie en retourbeleid

Ik bestelde een onesie bij deze website. Het moest voor mijn carnavalskostuum persee een volledig roze pak zijn.
Levering was supersnel. Niks op aan te merken.
Eenmaal het pak ontvangen bleek dat de voorzijde bijna volledig wit was.
Niet geschikt dus voor mij en het was zeker niet wat me middels de foto's op de website beloofd was.
Hierover in contact met de mensen achter deze website.
Zij blijken het normaal te vinden dat ik zelf voor de retourkosten op draai ondanks dat ze me "voorgelogen" hebben over mijn aankoop.
Zelfs na meermaals contact krijg ik geen inhoudelijke uitleg maar een nikszeggend antwoord uit het standaard-antwoorden-bakje.

Conclusie: een prima website en leverancier op het eerste oog, maar zodra er 💩 aan de knikker kwam, bleek deze winkel een aanfluiting van de bovenste plank naar mij.

6 maart 2023

Aanrader!

Ze bezorgen snel een onesie die precies lijkt op de foto. Hij is lekker zacht
En de levering gaat vrij vlot!

Het contact is ook prettig en snel

6 maart 2022

Zeer slechte communicatie,

Zeer slechte communicatie,
super snel mijn bestelling gekregen, echter was er een stuk en kon dit gewoon retour gestuurd worden en zou er een nieuwe voor in de plaats komen. maar na het terug sturen wordt er niet meer geantwoord en heb ik het idee dat ik wel kan fluiten naar mijn centen en of een nieuw pak.

9 februari 2022

Toppie kwaliteit, bezorging, enzevoort, meeste kleuren goed, maar donkergrijs lijkt op lichtgrijs.

Wat goede dingen:
1. Heerlijk zachte Onesie.
2. Redelijke prijs.
3. 2 dagen bezorgingstijd, 1 hiervan voor het verzenden.
4. Mooie track & trace.
5. Overal kwalitatief gezien goed. ( Denk aan goede details, bijv. een heel mooi verstopte rits die serieus vrijwel onzichtbaar is.

Wat slechtere dingen:
1. Afwerkingen op benen voor een Umbreon onesie lijken op soort omgedraaid naaiwerk. Nog steeds acceptabel, maar niet zo mooi als de rest.
2. Kleur: Vooral voor de Umbreon Onesie, waarbij het geel er god uitziet, rood zeer goed eruit ziet, maar het donkergrijs tot zwart uiterlijk van het grootste gedeelte van de buitenkant lijkt meer lichtgrijs tot grijs.

28 september 2021

supergoede service!!

Ik had een onesie besteld die helaas vrij snel kapot ging. Na contact met Feestinjebeest.nl hebben ze gezorgd voor een heel mooie passende oplossing. Ze gaan echt voor een goede service, wat fijn is.

29 juni 2021

Ik heb een onesie besteld bij Feestinjebeest en deze ontving ik snel. Er bleek bij hun leverancier iets niet in goed te zijn gegaan met deze onesie. Ze hebben dat bij feestinjebeest heel netjes opgelost. Echt fijne vriendelijke service, en meer dan verwacht. Prettig bedrijf en een heeele zachte onesie! :)

26 oktober 2020

Beter dan verwacht

Snel verzonden (zelfde dag) op gewenste manier (PostNL welke ook op tijd was). Product mooier dan op afgebeeld plaatje, nette afwerking en kwaliteit. Blij mee!

24 februari 2020

Probleem is opgelost.

Eindelijk na veel heen weer mailen is het opgelost. Hopelijk worden de retourvoorwaarden aangepast aan de wettelijke eissen voor de andere consumenten die hiet wat bestellen en wensen te retourneren.

5 januari 2017