Feestverhuur Het Gooi Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

De tafelbladen van de gehuurde statafels waren niet echt schoon. We hebben zelf alles eerst moeten schoonmaken.

Wij hebben Het weekend van 24/3 een Sarah gehuurd, we waren er iets eerder, maar de mannen waren al druk in de weer, waardoor wij eerder bij het feestcomité konden aansluiten. Wij hebben feestverh... Toon meer

Martijn denkt met je mee - prima geholpen met goede spullen. Schone ijskast & glas. Als er op het laatst iets niet blijkt te werken, regelen ze het meteen. Volgende keer weer.

1. Feestwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op zoek naar een partytent, statafels, servies of zelfs catering voor het geven van een geslaagd feest? Bij Feestverhuur Het Gooi bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om tien klapstoelen of een volledig bedrijfsfeest: wij regelen het voor u. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van de benodigde informatie of een offerte.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echte service&kwaliteit!

Wat een service van deze lieve jongens. Ik wilde de tent, statafels en heathers ophalen maar na wat overleg bleek dat op laatste moment niet in mijn auto te passen. Even appen en direct een oplossing! Weg stress! Voor een goede prijs kwamen ze dezelfde dag de tent nog brengen en opzetten! De dag erna weer netjes àlles afgebouwd en opgehaald. Mooie kwaliteit spullen. Echt een dikke 10 en 5 sterren voor deze heren. Dank jullie wel en we komen zeker weer een x terug!

20 april 2024

Prima service

Prima service. Bezorg en afhaaltijden duidelijk 1 dag van te voren gecommuniceerd. Alles schoon geleverd.

9 september 2022

Alles perfect op tijd

Alles perfect op tijd, brandschoon en netjes, geen kritiek mogelijk

23 augustus 2022
Logo Feestverhuur Het Gooi

Antwoord van Feestverhuur Het Gooi

Bedankt voor uw positieve beoordeling en graag tot een volgende keer.

Perfect

Perfect
Alles simpel geregeld online
ophalen en brengen goed geregeld , hoeft niet hele dag thuis op te wachten
Volgende keer weer

18 juli 2022

Tafelbladen statafels niet schoon

16 juli 2022
Logo Feestverhuur Het Gooi

Antwoord van Feestverhuur Het Gooi

Geachte meneer Hendriks,

Allereerst bedankt voor het schijven van deze review. Wat vervelend om dit nu pas in een review te vernemen. Wij leveren toch al een tijdje aan uw locatie en u mag ons altijd bellen. U heeft tafels gehuurd in voor ons de drukste tijd van het jaar en helaas zijn u tafels niet goed nagekeken en gelijk doorgebracht. Ook wij kampen met een groot personeels te kort en doen er alles aan dit soort dingen te voorkomen.

Nogmaals onze excuses en hopelijk zien wij u snel terug als onze klant en dan zullen wij wederom onze uiterste best doen dit te voorkomen.

Een echte aanrader voor een feest

Super makkelijk online te regelen. Uitgebreid aanbod aan artikelen op de website die goed opgebouwd is. Geen verassingen. Duidelijke informatie precies op tijd, bij het bestellen en omtrent levering. Alles netjes op tijd geleverd en opgehaald. ArtikelenIk oogden als nieuw en van hele dergelijke kwaliteit (en zelf iets meer dan verwacht). Goede prijs ook en vriendelijk professioneel team. Je kan op ze rekenen dus een aanrader! @Feestverhuur ga zo maar door!

15 juli 2022

Spulletjes gehuurd voor surprise…

Spulletjes gehuurd voor een surprise feestje. Contact ging super goed. Er was een klein foutje qua aantal glazen. Dat werd meteen goed opgelost en dezelfde dag nog geleverd. En toen ik er last minute achter kwam dat ik nog iets anders nodig had, werd het er gewoon bijgeleverd. Dus heel fijn!!

12 juli 2022

Prima service

Grote koelkast en glaswerk gehuurd voor een feest. Prima service, thuis laten bezorgen.

12 juli 2022

Spullen gehuurd

Spullen gehuurd. Werden op tijd gebracht, wordt 1 dag vantevoren via sms geinformeerd wanneer het wordt gebracht. Zijn relaxte mensen. Ijsblokjesmachine was stuk, kwamen meteen een nieuwe brengen. Fijn bedrijf.

11 juli 2022