feestwinkelxl.nl Reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Een onverwachte service

Na een bestelling gedaan te hebben kreeg ik op een broek een maat XL en shirt maat M binnen. Dit was niet goed gegaan. Aangezien ik het shirt echt aan moest trekken en er geen tijd meer was om te ruilen en wachten op de juiste broek heb ik besloten dan maar de broek te retourneren. Ik kreeg de helft van het bedrag terug en vond dit prima. Tot mijn verbazing kreeg ik daarna een mail dat men had besloten het gehele aankoopbedrag terug te storten. Wat een service was dat, totaal onverwachts en inderdaad de mail was binnen en het geld 2 dagen later. Ik kom hier zeker weer terug als ik wat nodig heb.

7 april 2025

prettige klantenservice

Snelle levering, product zoals beschreven. helaas zat op 1 van de producten wel een vlek. Dit gemeld bij de klantenservice en binnen 1 werkdag een reactie dat we de kosten van het product vergoed kregen.
ps. Na een wasbeurt ging de vlek er gelukkig toch wel uit.

10 maart 2024

Deze feestwinkelxl.nl maakt haar beloftes niet waar

Deze feestwinkelxl.nl maakt haar laagste prijs garantie NIET waar. Bewijs van hetzelfde artikel bij 3 andere nederlandse webshops aangeleverd en de klantenservice reageert gewoon niet. Bellen lukt ook niet want je krijgt een antwoordapparaat. Op ingesproken boodschappen en mails wordt ook niet gereageerd. Koopt bij een andere betrouwbare webshop. Deze heeft louter slechte reviews en daar sluit ik me bij aan

26 januari 2024

Op maandag een pakket besteld met de…

Op maandag een pakket besteld met de belofte voor 23.45 uur besteld, morgen in huis. Op woensdag nog geen levertijd te zien bij PostNL. Bij contact met klantenservice: ja we kunnen pas na 3 dagen een onderzoek opstarten. Donderdag weer gebeld, 3 dagen voorbij. Onderzoek opgestart: we krijgen reactie van PostNL binnen 10 werkdagen. Bij vraag hoe ik dan mijn producten binnen krijg die ik zaterdags nodig heb, ‘ja die moet je maar even opnieuw bestellen’. Extreem slechte service en een onbeleefde dame aan de lijn!

16 november 2023

Niet bestellen, slechte kwaliteit en slechte klantenservice!

Niet bestellen!

Rok voor carnaval bestel voor € 46,- die na 1x dragen al uit elkaar viel, 2 gaten er in en de naden kapot. Wat bieden ze aan? Een schamele korting van € 11,50. In eerste instantie hiermee akkoord gegaan omdat we net paar dagen voor de carnaval zaten en we niet direct een nieuwe rok meer konden regelen, maar serieus na 2 dagen die ik gevierd heb zitten er nog meer gaten in bij de naden. Echt zo'n slechte kwaliteit!

En oplossen? Nee dat doen ze niet! Reageren maar zelden, denken niet met je mee. Heb zelfs mijn geld nog niet eens terug. Ze zeggen het 31 januari geboekt te hebben terwijl mijn eerste mailcontact per 8 februari is geweest. Klopt dus van geen kanten!

Let op met deze winkel aub! Of je moet er zeker van zijn dat wat je besteld het waard is...

7 maart 2023

Feestwinkelxl.nl

Feestwinkelxl.nl
Bestelling geplaatst werdt snel verzonden, dhl bezorgde mijn pakket niet. Contact gemaakt met de winkel. De winkel zei wij halen het pakket terug. U moet een andere bestellingplaatsen, geld krijgt u terug na dat het pakket binnen is. Ruim week later.....niks!
Weer contact gemaakt, waar mijn geld bleef...
Mijn pakket was zoek en ik moet er maar op wachten.....

"Hallo""
13 mei geplaatst tis nu 25 mei
Geen korting, geen ander optie, geen snelle oplossing....Niks!!! (Gelukkig geen nieuwe bestelling geplaatst....)
Als een pakket zoek is die terug gestuurd wordt naar de winkel. Heb ik daar als klant niks mee te maken!
Belachelijk dit!!! Ik krijg gewoon mijn geld niet terug!!! Terwijl ik nooit wat ontvangen heb???
Klanten service is er NIET! Wat een oplichting.....mensen koop hier niks....want als het mis gaat!

25 mei 2022