Bedrijf laat niks meer van zich horen!
Bedrijf laat niks meer van zich horen!! Onze vanmoof staat er nog en we kunnen geen contact maken met iemand, meerdere keren langs geweest, maar er is niemand. Aangifte is onderweg!
Fietscentrum Overdevest bij ons koopt u alle grote merken als Batavus, Sparta, Gazelle en Azor. Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van fietsen in Almere, maar wij leveren ook voor groepsverhuur in de rest van Nederland. Sinds dit jaar hebben wij...
Nederland
Het heeft ruim twee maanden geduurt voor mijn van Moof als gerepareerd is teruggemeld. 'Dan ligt het aan een partner waarmee ze samenwerken.' De communicatie hierover is alleen reactief. Als het vraagt krijg je antwoord dat t met twee weken klaar is naar verwachting en vervolgens hoor je niets. Na drie keer vragen, en anderhalf maand verder, stellen ze een leenfietsfiets voor. Zeer ontevreden over de verdere financiële afhandeling ook. Ik ga niet meer met dit bedrijf in zee.
Super lange wachttijden klant wordt niet serieus genomen nadat je hebt betaald.
Als je defect meld (3 keer gebeld e-mail verstuurd )duurt het wel 2 weken voor dat dat ze contact met je opnemen en dan een afspraak maken voor reparatie komen ze niet opdagen. Voor niks lopen wachten en Klantservice gebeld die zegt we zullen het door gegeven. Voor hoeft het niet meer. het is garantie tot de voordeur
Alle medewerkers zijn super vriendelijk en geven de beste hulp. Ze regelen alles super snel en handelen alles perfect af. Ze geven advies zodra je dit nodig hebt en zullen je helpen bij het kiezen van een nieuwe fiets. Het is echt een topbedrijf! Als ik zes sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan.