Om een proefrit te maken doen ze niet moeilijk over, heel prettig. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, vooral Wil, niets was teveel gevraagd. Service is top. Hartelijk dank ik fiets met veel pl... Toon meer

Ik heb meerdere proefritten kunnen maken en ben heel goed geholpen door de medewerkers. Lisa nam alle tijd om mij te helpen met de juiste zit- en stuurhoogte en uiteindelijk kwam zij op de juiste fram... Toon meer
Zeer tevreden. Vakkundig. Persoonlijke benadering. (Kom je na lange tijd in de winkel, weten ze zonder te knipperen welke fiets je er kocht!) Hoewel het af en toe druk is in de winkel, neemt m... Toon meer
Vandaag een staaltje van klant-onvriendelijkheid meegemaakt. Ten eerste werd er moeilijk gedaan over mijn afspraak voor fiets onderhoud waar ik op kon wachten (toen ik de fiets kocht zei men dat dat... Toon meer
Over Fietsvoordeelshop - Amstelveen
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Johannes Calvijnlaan 2-10, 1185 BL, Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
- 020 280 5574
Vraagt klanten om een review
Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk, goed persoonlijk advies met een tikje humor
Hele goede service
Hele goede service, iedereen nam echt de tijd voor mijn om alles uit te leggen. ik mocht lang fietsen en ben dus goed geholpen
Hele behulpzame medewerkers
Hele behulpzame medewerkers, die de tijd namen om de fiets goed af te stellen, uitleg over gebruik te geven etc.
Had achteraf alleen wel wat meer info over de verzekering willen ontvangen.
No nonsens
Zeer vriendelijk, behulpzaam, bekwaam en duidelijk in communicatie personeel; maakt het prettig om als klant te komen.
Top fietswinkel!!!
Voortreffelijke service en vriendelijke medewerkers! Ook een snelle levering van mijn fiets!
Geweldige service
Geweldige service. Denken goed mee en willen echt dat je zelf blij bent. Ook als dat betekent je bestelling te annuleren. Je kunt altijd vrijblijvend een testrit doen.
5 sterren voor Fietsvoordeelshop Amstelveen!
Op 25 november kon ik mijn nieuwe fiets ophalen.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Mijn fiets werd in de winkel gehaald en er werd aangedrongen op een testrit om te ervaren of alles naar wens is. Daaruit kwam iets (kleins) naar voren en dat werd direct verholpen.
De fiets werd op hoogte afgesteld en ik kreeg uitleg over een evt. fietsverzekering en over servicebeurten.
Ik was hier dik tevreden over!
Goede ondersteuning bij keuze ebike
Fietsvoordeelshop neemt ruim de tijd met ons op tot een goede keuze te komen. We konden op 4 verschillende fietsen een proefrit maken.
Frank's fietsaankoop
Kundig en compleet advies bij bestellen en afleveren
Daarnaast een zeer vriendelijke insteek
De medewerkers van de winkel in Amstelveen
De medewerkers van de winkel in Amstelveen zijn heel gedreven om de klant goed te kunnen helpen. Heel geduldig en vriendelijk. Ze nemen echt de tijd voor een klant, goede uitleg. Heel fijn om daar een fiets te kopen.
Aankoop fiets was snel en vriendelijk geregeld
Aankoop fiets was snel en vriendelijk afgehandeld
vriendelijke ontvangst bij bezoek
vriendelijke ontvangst bij bezoek. goede adviezen bij proefrit.
bij aflevering meteen spiegel erop gezet door de medewerker.
Fijne service en mooie Cortina fiets!
Goede service en prettig geholpen
Goede service en prettig geholpen. En een mooie fiets gekocht.
Wij zijn fantastisch geholpen en…
Wij zijn fantastisch geholpen en geadviseerd in Amstelveen.
Hier koop ik nou graag een fiets
Ruim gesorteerde winkel.
Deskundig en niet opdringerig geholpen door Wil. Meneer nam alle tijd, luisterde en had veel kennis. Oude fiets ingeruild en bij ophalen fiets meteen een mooie e-bike fietsendrager aangeschaft