de fiets werd keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Een koplamp was niet helemaal goed maar dit werd ter plekke verholpen

Ik wacht nog steeds op mijn factuur die per e- mail zou komen. Inmiddels heeft mijn negatieve reactie opgeleverd dat ik mijn factuur dan toch heb ontvangen. Ik ben erg blij dat mijn reactie dit resu... Toon meer
Na een val met mijn fiets werd ik ontzettend goed geholpen door deze fietsenmaker. Een medewerker ving me direct op, gaf me een glaasje water en ging meteen aan de slag om mijn fiets weer rijklaar te... Toon meer
Parnassusweg. Waren zo vriendelijk om defecte e-bike op te halen, tegen vergoeding, maar ondanks aangeven motorproblemen is deze helemaal NIET onderzocht .. Hebben later alsnog proefrit gemaakt waarbi... Toon meer
Over Fietsvoordeelshop - Amsterdam
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Parnassusweg 398, 1081 LC, Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Nederland
- 020-515 8190
Vraagt klanten om een review
De fietsenmakers doen extra moeite om…
De fietsenmakers doen extra moeite om er voor te zorgen dat alles weer tip top in orde is. Goede ervaring!
Super fijne fietsenwinkel en mega…
Super fijne fietsenwinkel en mega hulpvaardig. Al tweemaal daar aangekomen met een defecte e-bike (1x versnellingskabel, 1xlekke band). Beide keren werd het probleem direct verholpen, terwijl eigenlijk niet kon. Ouderwets goede service!
Service zoals het hoort
Heel fijn, er was een moertje boutje losgetrild, kreeg zo een nieuwe mee!
Fijn kundig personeel
Vriendelijke verkoper
Vriendelijke verkoper, ik kreeg goed advies.En een fijne fiets gekocht die goed bij mij past.
Klantvriendelijk goede uitleg
Klantvriendelijk goede uitleg. Geduldig en relaxed. Goede service.
In het begin werd ik 2x benaderd over de fiets per email of ik die nog wilde hebben, terwijl er een duidelijke afspraak was, dat ze de fiets voor me moesten vasthouden tot een bepaalde datum. Hierop gereageerd. Daarna weer een telefonische benadering over herzelfde. Vervelend maar op de dag zelf, zie bovenaan.
Bijzinder professionele en prettige afhandeling van…
Keurige en prettige afhandeling van bestelde bakfiets en verzekering
behulpzaam en netjes
was beetje gedoe en duurde wat langer bij het ophalen van de fiets, moet eerlijk zijn we hadden ook niet vooraf gemeld dat we zouden komen die dag. maar de verkoper was echt een topper en behulpzaam, en ervoor gezorgd dat we tevreden wegfietsten.
Vriendelijk en vakkundig personeel!!
Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn eerste elektrische fiets. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel!
Goede communicatie en service
Goede communicatie en service. Zeker een aanrader. Ik wist precies wat ik wilde, dus snel geholpen
De service en klantvriendelijkheid van…
De service en klantvriendelijkheid van Robert en Valentino kom je tegenwoordig niet veel meer tegen in winkels. Mijn complimenten!
De beste service
De beste service! Kapotte versnellingen met de bakfiets, eigenlijk geen plek voor last minute afspraken maar toch ertussen geplaatst. Hij werd binnen no time gemaakt, dit noem ik pas service! Heel erg fijn :-)
Geweldig geholpen
Geweldig geholpen. Vriendelijk personeel en heel snel. Zeker een aanrader!
Synpathiek personeel
Liep binnen met een klein maar acuut issue aan mijn bagagedrager waardoor ik niet meer door kon fietsen.
Tijdens spitsuur (08.45) namen ze direct de tijd even te kijken, en klusje kostenloos te klaren in 5/10 mins. Behulpzame en vriendelijke gasten dus, zo’n ervaring heb je niet vaak meer!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
communicatie over levertijden slecht
communicatie over levertijden slecht. De bevestigingsbrief (automatisch) gaf aan binnen een week. Uiteindelijk werd het bijna een maand.
Als binnen een week niet haalbaar is, dan moet je het ook niet in je communicatie zetten.
Daarna moest ik dus telkens bellen want ik kreeg van iedereen andere antwoorden en werd soms niet teruggebeld.
Eenmaal in de winkel ging het wel allemaal goed!

Antwoord van Fietsvoordeelshop - Amsterdam
Geweldige service
Geweldige service, de monteurs gaan door totdat een probleem is geïdentificeerd en opgelost. Staan altijd klaar om te helpen en dat met een flinke dosis humor. Een leuk team in de winkel dat helemaal op elkaar is ingewerkt en hun klanten met veel enthousiasme blij maakt!
Had problemen met mijn ketting die los…
Had problemen met mijn ketting die los was geschoten, hadden ze hem zonder enig probleem gratis er weer op gezet! Wat een service, super aardig persooneel.