Al jarenlang komen we in de winkel van Heerhugowaard. Tijdens dit bezoek om een nieuwe e bike uit te zoeken kregen wij deskundig advies. De nieuwe Gazelle fiets is meteen in gebruik genomen!
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Middenweg 205, 1701 GB, Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Vriendelijke service en genoeg e-mails dat de fiets klaar stond, maar bij het ophalen bleek de fiets niet alle accessoires te hebben. Eén werd ter plaatse gemonteerd, daar heb ik een halfuur op moeten wachten. De volgende ochtend moest ik terugkomen om de tweede accessoires te laten monteren, wat weer een halfuur kostte.

Antwoord van Fietsvoordeelshop - Heerhugowaard
Goed geholpen bij het maken van de keuze. Vriendelijk personeel, die de tijd voor je neemt. Redelijke prijs voor de fiets die we kochten.
In de winkel is het vaak druk en moet je vaak wachten. Maar wanneer je geholpen wordt gaat dat super en wordt er fijn de tijd genomen.
Prima voorlichting en deskundige uitleg. Uitstekende service. Zeer tevreden over de gang van zaken en het personeel. Betekent dat dit ook doorgegeven wordt aan familie en vrienden. We komen zeker terug voor nieuwe bestellingen.
De Vriendelijkheid, het geduld en vertrouwen zijn zeer gewaardeerd door ons.
Blij met mijn aankoop!
Dank jullie en succes.
Met vriendelijke groet
Carola Bakker
Al jarenlang komen we in de winkel van Heerhugowaard.
De nieuwe Gazelle fiets is meteen in gebruik genomen!
Goed en vriendelijk geholpen.
De aangeschafte fiets werd goed en netjes afgeleverd
Verkoper gaf ons een verkeerde prijs op, waardoor de fiets hoger in prijs uit kwam.

Antwoord van Fietsvoordeelshop - Heerhugowaard
Ik ben ontzettend goed geholpen door de locaties Rijswijk en Heerhugowaard. Paar modellen proefgereden in Rijswijk, veel vragen kunnen stellen, goed geholpen. Er is toen een model besteld in Rijswijk die daar niet stond, zodat ik die kon proefrijden. Later op de avond een ouder model gevonden die in Heerhugowaard stond met een flinke korting. Deze besteld en ik kon hem de volgende dag al proefrijden en ophalen. Super service. Zeker 3 of 4x proefgereden tot alles perfect zat en goed afgesteld was. Ik ben zeer te spreken over de hele ervaring, dus zeker een aanrader!
ben netjes geholpen en ze nemen de tijd voor de klant om dingen uit teleggen
Heel fijn bedrijf. Goede en snelle communicatie. Komen hun afspraken na en een snelle levering. Echt heel blij mee!!