Hier een garage besteld van 5x10. Vanaf de info aanvraag tot de aftersales alles perfect verlopen. De loods als zelfbouw project besteld maar zijn toen het klaar was toch komen kijken, heel netje... Toon meer
Spullen zijn vlot klaar maar de nacontrole kan beter. 1 van de 4 door mij bestelde hoekstukken is is gedeeltelijk verkeerd gebogen... Verder zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Wij geb... Toon meer
We hebben een loods besteld van 5x10 meter. We hebben deze zelf geplaatst. Dit was de eerste keer dat ik zoiets ging bouwen. Maar alles werd goed en duidelijk uitgelegd. En paar keer te... Toon meer
Dakpanplaten besteld maar thuisgekomen ontdekte ik dat ik een verkeerde maat had opgegeven. Paniek. Direct contact opgenomen met hun en tot mijn grote opluchting deden ze er totaal niet moeilijk over... Toon meer
Finish Profiles ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 45 jaar hoogwaardige dak- en wandbeplating. We leveren aan bouwmaterialen groothandels, bouwbedrijven, aannemers en aan particulieren in heel Nederland. Finish Profiles levert een groot assortiment dakpanplaten, wandplaten, damwandplaten, sandwich dakpanelen, sandwich wandpanelen, zetwerken en toebehoren. Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze showroom in Purmerend, op de Component 110, Baanstee Noord. Bestel eenvoudig via onze webshop uw complete order beplating op maat. Stel met onze dak- en/of wandconfigurator uw order op maat samen. Bestel direct ook alle bijbehorende zetwerken mee, zodat u direct aan de slag kan. Liever persoonlijk contact? Profiteer van de kennis en ervaring van het Finish Profiles verkoopteam. Bel naar: 0299 - 451 200 of stuur een mail naar info@finish-profiles.com. Waarom klanten voor Finish Profiles kiezen? We hebben al jaren vaste afnemers die elke keer weer voor een samenwerking met ons kiezen! Dit is waarom zij voor ons kiezen: * Vakmanschap en kwaliteit * Persoonlijk contact & meedenken * Betrouwbare levering * Oplossingsgericht en flexibel Help ons groeien met uw review Bent u tevreden over onze service en producten? Door uw review te delen met Trustpilot helpt u anderen met het maken van de juiste keus!
Component 110, 1446 WP, Purmerend, Nederland
- 0299 451 200
- info@finish-profiles.nl
- www.finish-profiles.nl
Vraagt klanten om een review
Slechte service
Het materiaal is prima, maar je moet voor 800 euro excl. Btw kopen om het gratis te laten bezorgen. Anders komt er 155 euro bij voor bezorging.
Dat vonden wij behoorlijk veel.
Webwinkel kan beter
Het zou mooier zijn als de webwinkel direct een bevestiging zou geven. Nu is de klant in het ongewisse totdat een medewerker een mail verstuurd.
Als nieuwe klant vond ik de instructie "loop maar naar hal 3" ook niet prettig, ik zou de klant even brengen en overdragen naar een andere medewerker.
Persoonlijk en mee denken
Waardeer echt de persoonlijke afhandeling, geld ook voor de eerdere complexe bestellingen
Ik heb voor de eind afwerking nog al…
Ik heb voor de eind afwerking nog al wat infomatie gemist. Verder zeer goed tespreken over het totaal produkt.
En de hulp per telefoon was ook zeer goed.
Snelle correcte levering
snel en vakkundig geholpen
Vriendelijk en behulpzaam👍
Door een typ fout is de bestelling niet…
Door een typ fout is de bestelling niet goed gegaan nadat ik het gemeld had is keurig opgelost. Goede service!
super snel .goede prijs snelle levering
Allemaal top geregeld
Allemaal top geregeld, ook latere aanpassingen goed verwerkt.
Tevreden
Nette afhandeling, communicatie en levering. Product is van kwaliteit en goed te verwerken.
Ben zeer tevreden zowel over het…
Ben zeer tevreden zowel over het product als wel over de service top!
Foutje..
Op 20-03-2019 bestelling reparatie verf gedaan na een tijd niks ontvangen contact opgenomen, er bleek uiteindelijk iets fout te zijn in de administratie bij finish (na levering van bewijs dat geld van mijn rekening was) op 14-03-2019 ontving ik mijn bestelling.
Vind de kosten van verf en verzending erg prijzig (€34,48) voor een klein potje verf. Dit had gewoon standaard meegeleverd moeten zijn bij onze bestelde schuur. Die overigens na veel hobbels in geleverd materiaal en constructie netjes opgeleverd is.

Antwoord van Finish Profiles B.V.
voordelig en priiiiiima service
voordelig en priiiiiima service, toppertje..
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Heb dakpanplaten besteld en later schroeven goed geholpen
Al jaren klant
Al jaren klant, nooit gezeik gehad. Op tijd en prima kwaliteit.