Flexwebhosting Reviews

1,3

Jaren klant geweest, maar uiteindelijk vertrokken door forse prijsstijgingen. Voor wat Flexwebhosting tegenwoordig kost, verwacht ik echt een veel betere dienstverlening en gebruikers interface. Na... Toon meer

Wat een slechte dienst is dit ...... 4maanden kom ik mijn klantportaal niet in geen website kunnen maken ivm een openstaand bedrag van 30 euro wat naar mijn oude adres is gestuurd zelf 8 x gebeld adre... Toon meer

PCextreme, Flexwebhosting, neostrada allemaal onderdeel van Versio. (Total Webhosting Solutions TWS) wat later weer wat later weer is opgegaan in de Europese gigant Team.blue. Lees de reviews van Ve... Toon meer

We hebben voor de zoveelste keer het probleem dat onze gedeelde wserver op een blocklist staat. Al onze uitgaande mail komt retour. Direct een ticket aangemaakt, bericht gestuurd. Standaard reactie"Op... Toon meer

1. Webhostingbedrijf
  2. DNS-provider
  3. E-mailservice provider

Jouw vertrouwde webhosting partner sinds 2001

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echt een partner in plaats van een leverancier

Al jaren huur ik een virtual server bij FlexWebHosting om zelf hosting aan te bieden aan mijn klanten. Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Pas als ze echt werkzaamheden moeten uitvoeren die ik zelf aanvraag en eigenlijk bij een managed server horen, brengen ze kosten in rekening. Kosten die overigens ook enorm meevallen en waarover ze vooraf zeer duidelijk over zijn, dus geen verrassingen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Ik ben zeer tevreden met FlexWebHosting en zal nog jaren klant blijven als het aan mij ligt.

19 februari 2020

Dit is wel de omgeving van mijn…

Ik ben al lange tijd met Flexwebhosting...verbonden via mijn site. Misschien al langer dan 10 jaar (ik zou het moeten nakijken) Ik ben geen goede web wizard, of noem je iemand die nergens verstand van heeft met computers een digibeet? Hoe dan ook: bij vragen over mijn site of een rekening of ieder ander probleem waar ik in de loop van de jaren tegenaan liep, ben ik altijd goed en correct geholpen. Niets aan te merken op Flexwebhosting. Niets te melden waar ik niet tevreden over ben! Chapeau!!!

12 februari 2020

Prettige en goede hosting partner!

Ik heb twee Managed VPS servers bij Flexwebhosting. Ik ben erg tevreden over snelheid van de servers, service en support. Je krijg snel antwoord via een ticketsysteem, live chat. Flexwebhosting is ook telefonisch bereikbaar.
Ik kan Flexwebhosting aanraden als je een goede hosting partner zoekt.

7 februari 2020

Ik ben zo tevreden over flexwebhosting…

Ik ben zo tevreden over flexwebhosting omdat ik eigenlijk nooit iemand nodig heb. Het pakket dat ik afneem is erg steady.
Slechts tweemaal heb ik de klantenservice nodig gehad.
Dit was niet omdat er iets niet werkte maar meer omdat ikzelf problemen had met de installatie en het inregelen van mijn laptop, telefoon en email. Ook heb ik contact gehad over het maken van een onderdeel van mijn website. Feitelijk hoorde dit niet bij flexwebhosting thuis. Toch hebben zij me geholpen waardoor ik verder kon.
Ik kan iedereen flexwebhosting aanbevelen.

6 februari 2020

Goede producten en dienstverlening!

Met DoubleWeb maken we al jaren gebruik van de diensten van Flexwebhosting. We hebben meerdere managed VPS draaien. We zijn niet alleen erg tevreden over de producten maar ook over de dienstverlening die geboden wordt. Vaak een snelle en adequate reactie.

6 februari 2020

Al 5 jaar mijn favoriete ISP!

Sinds 2015 bij Flexwebhosting. Inmiddels 2 Managed VPS-en in gebruik voor het hosten van zo'n 80 klanten ... en 'Managed' betekent bij Flexwebhosting echt managed! Het contact met helpdesk verloopt altijd perfect: snel, vriendelijk, vakkennis en meedenken met de klant! TOP!!

Goed en betrouwbaar

Ik laat mijn online portfolio al meer dan 10 jaar hosten door Flexwebhosting. Technische vragen werden altijd snel en correct behandeld. Klantenservice is vriendelijk, en deze is door de jaren sterk verbeterd.

Dus al met al een tevreden klant!

Hitstad Fm

Al jaren heb ik mijn websites onder gebracht bij Flexwebhosting.
Na veel andere hosters te hebben gehad, ben ik hier blijven zitten. De service is zeer uitmuntend en de klantenservice is uiterst correct.

5 februari 2020

Al jaren zeer tevreden klant van FXW :)

Ik host mijn webshop al jaren bij FXW, en in al die jaren heb ik de meest uiteenlopende problemen en vraagstukken bij de klantenservice en technische dienst neergelegd. Van SPAM problemen tot advies over specifieke software updates, van SSL installatie tot voor mij wel het belangrijkste: supersnelle hulp bij storingen in de webshop.

Verder heb ik meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)

5 februari 2020

Ik zit al bijna 10 jaar bij…

Ik zit al bijna 10 jaar bij Flexwebhosting en vind hun klantenservice van hoog niveau. De telefonische helpdesk staat altijd voor me klaar, en helpen me altijd uit de brand, zelfs buiten hun 'werkgebied'. Ze leggen dingen goed uit en handelen direct om iets op te lossen. Bij een ander ben je misschien een paar euro goedkoper uit, maar een probleem oplossen via email is niet altijd fijn. Daarom ben ik blij met Flexweb. Daarbij hun grote technische kennis geeft mij een groot vertrouwen dat mijn sites bij hun in goede handen zijn.

5 februari 2020

Betrouwbare hosting partner en deskundig support!

Ik heb nu ongeveer 5 jaar twee Managed VPS servers bij Flexwebhosting. Ik ben erg tevreden over snelheid en service. Nooit een probleem mee gehad. Ik ben zeer tevreden over de support. Je krijg snel antwoord via een ticketsysteem of live chat. Je kan ze ook bellen als je dat fijner vind.
Ik kan Flexwebhosting aanraden als je een goede hosting partner zoekt.

Max Scherjon
Websus

9 april 2019

Waardeloze service

Waardeloze service. Ik wilde overstappen aan het eind van mijn abonnementsperiode, maar kreeg alleen een verhuiscode als ik nog een heel jaar betaalde. Belachelijk. Ben meteen weg gegaan. Afzetters. Ook onvriendelijke dame aan de telefoon.

17 augustus 2018

Had ongeveer 3/4 jaar een unmanaged VPS…

Had ongeveer 3/4 jaar een unmanaged VPS met directadmin bij flexweb, ben ontevreden over een aantal dingen..

Het ergste en meest onacceptabele vind ik dit:
Dat mijn websites (waarbij ik een verantwoordelijkheid heb tegenover klanten) er om 12 uur in de middag uit lag voor minimaal een uur.. Dit gebeurde afgelopen vrijdag 30 Maart

Ook is de standaard software erg laag (php 5.3 en flink verouderde versie van directadmin). Om dit te updaten moet je een HALFuur tarief van 35 euro betalen (om naar php 5.6 te gaan was dit dus al 70) Waarbij php 5.6 gewoon de standaard is en eigenlijk op elke vps zit.. Je kon een managed server nemen waarbij deze "service" bij zit. Vind het eigenlijk vanzelfsprekend dat je een geupdate server levert, ipv een server met oude onveilige software. Bij een nieuwe laptop krijg je toch ook geen verouderd windows XP er op?!

Nu heb ik mijn server opgezegd (betalingen zijn per 3 maanden vooraf) 1 maand geleden was die automatische betaling doorgegaan voor april, mei en juni (het is nu 2 april). Hierbij weigeren ze de overige maanden waar ik geen gebruik meer van ga maken terug te betalen. Dit is dan wel iets wat veel bedrijven ook doen maar gezien de downtime en service tekort vond ik het ook wel waard om dit er bij te vermelden.

2 april 2018

Klant staat niet centraal maar zijn geld.

Ben inmiddels al een maand bezig om een factuur die niet juist is te laten wijzigen maar schijnbaar hebben ze daar geen verstand van.

Klantenservice meerdere malen gebeld maar die geven aan niks te kunnen betekenen. Per mail laten deze oplichters weten dat ik gewoon moet betalen.

2 februari 2016

Perfecte klantenservice!

Ik kan flexwebhosting alleen maar aanbevelen.
- zeer goede klantenservice;
- hoge kwaliteit hosting service;
- scherpe prijzen voor resellers;
- domeinnamen soms wat aan de hoge prijs;

4 november 2013