Fantastisk oplevelse fra start til slut! Højt serviceniveau og god vejledning fra Claus Pelle gennem hele forløbet. Leveringen kom til tiden, og fliserne levede fuldt ud op til mine forventninger.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
We got an amazing and professional support from Sophus who was helping with our tiles selection . He gave us a lot of time to select but also we could bring some samples of tiles at home to have even... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har hos FliseUniverset fundet vores kommende klinker til orangeri, og selvom vi har været forbi og kigge hos dem 3 gange, er vi hver gang blevet mødt med smil og venlig betjening. Alle 3 ekspe... Toon meer
Fliseuniverset - salg af fliser & natursten til boligen. Klinker, gulvfliser, mosaikker, granit, marmor, travertin
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Virkelig god og flot service. Tusind tak til Rasmus, som hjalp os med at få de helt rigtige fliser leveret fra Spanien, da den første brænding vi fik leveret var meget afvigende fra prøveflisen.
Rigtig god service gennem hele forløbet!
Fleksibel levering, da byggeprojektet blev forsinket. Kan kun anbefales.
Havde en rigtig god oplevelse hos fliseuniverset! Jeg kan varmt anbefale Rene og de øvrige hos fliseuniverset i Tilst. Jeg fik en rigtig god service og bestemt ikke sidste gang jeg kommer der!
Lækre fremvisningslokaler med gode muligheder for at låne fliser med hjem- også i længere tid, så vi har kunnet sammenholde med vores øvrige indkøb til indretning.
Vi har fået en supergod pris og uden besværlig forhandling.
Jeg har rykket både leveringstidspunkt og sted og Fliseuniverset har imødekommet alle vores ønsker- og strukket sig langt i forhold til deres service og vores oprindelige aftaler. Men jeg har aldrig følt mig som en besværlig kunde på trods af det.
Herudover hurtig og effektiv betjening og svar fra deres side- virkelig dejligt og trygt.
Nu glæder vi os til at modtage fliserne med ekspreslevering i dag- d. 6 januar 2023!
En varm anbefaling herfra.
Har købt væg- og gulvfliser hos Fliseuniverset ad to omgange og kan kun VARMT anbefale butikken. De har et godt udvalg af flotte, lækre fliser og personalet er utrolig hjælpsomme. Især Rasmus var særdeles behjælpelig med ombytning af et parti fliser og kommunikationen med ham/butikken er virkelig god.
Byens flotteste fliser til rimelige penge. Men især servicen vil jeg fremhæve. Selve salget var helt i orden - men særligt efter købet, hvor jeg have udfordringer med murerslør og lign. viste, Fliseuniverset ikke slipper dig efter købet. I Aarhus har jeg flere gange fået hjælp af René, der er imødekommende og problemløsende, selv om han kunne være ligeglad, når nu pengene er i hus. Dejligt at fornemme udtalt hjælpsomhed, selv på den anden siden af købet. Fliseuniverset har være en god oplevelse fra start til slut!
En fantastisk oplevelse i Odense. Rigtig god rådgivning omkring valg af klinker. De kan varmt anbefales, især Elviro!
Super betjening i Gentofte afdelingen.
Har købt fliser i 3 omgange hos Fliseuniverset i Gentofte, og de er top servicemindede, hjælpsomme og venlige. Kommer definitivt tilbage
Når man skal bygge et nyt hus, er der rigtig mange små valg der skal træffes. Jeg ringede til Fliseuniverset i Tilst ang. valg af fugefarve, efterfølgende modtog jeg et billede af vores klinke, sammen med nogle forskellige fugefarver. En lille simpel ekstra service, men som gør en verden til forskel. Nu slipper vi for at skulle bruge en lørdag formiddag på dét. Så TAK til Jonas i Tilst, må din chef give dig en ekstra god julegave i år :-)
TOP service. Smilende og imødekommende. Super kompetente. God atmosfære. Godt udvalg. Og kaffe på kanden. Desværre fandt vi ikke fliser hos dem i denne runde. Uanset klart den bedste flisebutik i Københavnsområdet.
Super service af Rasmus i Gentofte. Det var en fejl med de sokkelfliser, vi først havde fået leveret. Rasmus hjalp med det samme og fik en lyn ordre igennem.
TAK
Vi har fået fliser til køkken, bad og bruser og det spiller max sammen med det store sortiment de har. Vi har handlet i Odense og fået fantastisk hjælp af Elviro. Stor ros til råd og vejledning og udregning af, hvad vi skulle bruge også af tilbehør, som vi ikke selv havde tænkt på, men som var meget nyttigt.
Vi lånte ikke mindre end 4 forskellige slags fliser uden vrøvl for at se om de passede i huset.
Vi kommer bestemt igen, hvis vi skal handle nye fliser på et tidspunkt
Vi bestilte fliser i efteråret 2019. Vores hus er bygget gennem HusCompagniet som har deres egne leverandører. Derfor måtte vi selv stå for indkøb og levering af fliser, da vi faldt for det meget flotte udvalg, de har i Fliseuniverset. Vi fik virkelig god hjælp i processen og fliserne stod klar til levering i god tid inden de skulle bruges. Kan varmt anbefale deres afdeling i Gentofte, hvor vi købte fliserne. Virkelig lækre fliser som fik ros af mureren bagefter.
Imponerende på alle måder. Til en renovation i mit ældre hus skulle der bruges fliser til bryggers og badeværelse. Egentligt havde jeg ikke tænkt mig at besøge Fliseuniverset i Tilst, men er glad for at jeg gjorde det. Så var der nemlig ikke grund til at besøge andre butikker. Her var der en meget stor og samtidig overskuelig udstilling og kompetent personale, som virkelig forstod at rådgive ud fra kundens behov. Fliser blev reserveret, selvom jeg ikke var helt sikker. Efter få dage, bestilte jeg fliserne. Gulvfliserne, jeg købte, blev ikke produceret mere og lageret blev tømt for den model. Ved afhentning kunne jeg blot bakke ind på lageret til pallen, og læsse i bagagerummet. Da ombygningen kom i gang, viste det sig at jeg havde målt forkert. Så jeg manglede én sokkelflise, som jo var udgået fra fabrikken i Italien. Men her kom Fliseuniverset mig til hjælp. De så omgående efter i krogene, og fandt lige præcis én sokkelflise mere. Dét er super kundeservice at bruge tid på det, selvom computeren siger der ikke er flere. Sådan noget tager jo tid! Og det er jo faktisk tvivlsomt om det kan betale sig. Men det kunne det heldigvis denne gang. Næste gang jeg skal bruge fliser, besøger jeg Fliseuniverset med det samme. Jeg har ikke grund til andet. Fem stjerner er fuldt fortjent for René B. og hans kolleger.
Vi har købt fliser i Fliseuniverset både til kælder og badeværelse. Vi fik en super kompetent betjening. Der var et kæmpe stort udvalg, og fik fik rigtig god rådgivning i valg af fliser. Både hvad angår farve og stil, men også omkring det vedligeholdelsesmæssige.
En rigtig god købsoplevelse og jeg kan kun anbefale stedet til alle andre der også går efter den gode kvalitet.
Med bedste service fra Morten er vi kommet godt i hus!
Vi fik en sublim sparring, de matchede priser fra andre og så tog de sig også lige af koordinering med vores murer.
Bedste anbefaling J L Nielsne. Odense.
Var på jagt efter en enkel flise og trods ordren ikke var større, ydede Elviro (flisehuset Odense) en sublim kundeservice. Meget tilfreds og næste gang der skal handles fliser, bliver det helt sikkert hos Flisehuset.
Jeg har kun oplevet en fantastisk service hos fliseuniverset i Århus, de har været behjælpelige med at svar på alle mine spørgsmål. De er meget rimelige med deres priser, jeg kommer helt sikkert til at handle med dem igen 😀
Rigtig fin, venlig og kompetent betjening!