Fliseuniverset Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Højt serviceniveau og god vejledning fra Claus Pelle gennem hele forløbet. Leveringen kom til tiden, og fliserne levede fuldt ud op til mine forventninger.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte fliser i efteråret 2019. Vores hus er bygget gennem HusCompagniet som har deres egne leverandører. Derfor måtte vi selv stå for indkøb og levering af fliser, da vi faldt for det meget flot... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We got an amazing and professional support from Sophus who was helping with our tiles selection . He gave us a lot of time to select but also we could bring some samples of tiles at home to have even... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har hos FliseUniverset fundet vores kommende klinker til orangeri, og selvom vi har været forbi og kigge hos dem 3 gange, er vi hver gang blevet mødt med smil og venlig betjening. Alle 3 ekspe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouw en productie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Fliseuniverset - salg af fliser & natursten til boligen. Klinker, gulvfliser, mosaikker, granit, marmor, travertin

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stort udvalg af eksklusive fliser og god service

Alle 3 ekspedienter der har betjent os, har været meget lydhøre overfor hvad vi ønskede, og er kommet med gode forslag til klinker i det rette udseende, ud fra hvad vi har beskrevet.

Bestemt et besøg værd.

4 april 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have nyt gulv til køkken/gang …

Vi skulle have nyt gulv til køkken/gang og Fliseuniverset i Odense stod klar med gode råd og vejledning. Lån af prøveklinke hjem til og godt tilbud med levering inkl. Absolut intet at klage over - glæder mig til at fliserne skal lægges. Og vi kommer bestemt i Fliseuniverset igen!

13 oktober 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort og eksklusivt udvalg af fliser og udstrakt service

Fliseuniverset er på alle måder et besøg værd. I forbindelse med at vi skulle vælge fliser til et helt hus "besøgte" vi mange forhandlere af fliser. Her skilte Fliseuniverset sig meget positivt ud fra mængden. De havde et stort udvalg med fliser for en hver smag, men gennemgående flotte og eksklusive. Servicen i butikken var også helt i top og de udlånte beredvilligt fliseprøver, så vi kunne tage dem med hjem og gå og kigge på dem. Og da vi ved en fejl fik bestilt nogle fliser, som var for tynde til formålet, tog de dem uden nogen form for diskussion retur og gik endda meget langt for at hjælpe os med at finde et alternativ. Skal du bruge nye fliser, så besøg Fliseuniverset - jeg kan varmt anbefale dem !

3 januari 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlige kundeservice

Jeg har netop lagt et fantastisk flot italiensk klinkegulv, der skulle specielbestilles og til en pris af 600 kr. m2.
Jeg bestilte det antal m2 som jeg mente jeg skulle bruge og lagde en ekstra til, i tilfælde af fejlskæringer eller knækkede klinker.
Jeg sendte min forespørgsel til Mille ved Fliseuniverset, som vendte tilbage med et meget højere antal m2 end jeg mente jeg skulle bruge.
Jeg kontaktede straks Mille og spurgte hvorfor hun mente jeg skulle bruge så mange ekstra m2 - hun sagde det var p.g.a. spild.
Desværre troede jeg på, at hun som eksperten vidste mere end jeg gjorde i.h.t. spild i.f.m lægning af klinker.
Jeg fik så et godt tilbud incl. fragt (Jeg købte for over 20.000 kr.) og de blev leveret i.h.t. aftale.

Desværre havde Mille ikke været så dygtig til at beregne den mængde Lip jeg skulle bruge, så der måtte jeg - imod merbetaling - hente en sæk mere.

Nå, gulvet blev lagt og det ser helt fantastisk ud. Men - som jeg allerede havde forudset - havde jeg næsten 4 m2 fliser i overskud.

Jeg ringede så til Mille og blev afvist - med en lidt fræk undertone; hvad skulle hun bruge de overskydende klinker til - hun kunne kun smide dem i containeren.
Men nu var det altså ikke mig der havde bestilt for mange - det var Mille der havde prakket os de ekstra 4 m2 på. Og hvad skal jeg med dem? Jeg kan jo også kun smide dem i containeren???
Og så havde hun ovenikøbet den frækhed at sige, at nu havde hun jo allerede givet både rabat og fri fragt - men det havde vi jo nok også fået hvis vi havde fået de 4 m2 mindre – vi købte trods alt for over 20.000 kr.

Så hvis du/I nogensinde skulle forvilde jer ud til Fliseuniverset, så stol på jer selv m.h.t. antal nødvendige m2.

Total dårlig oplevelse af mangel på service - men det er naturligvis også en måde at tjene penge på.

24 april 2014