FlotteGulve.dk A/S Reviews

1.574
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Flotte Gulve. Jeg bestilte et rustikt klikgulv i eg med hvid matlak, som var sat ned fra ca. 900 kr. til 450 kr. pr. m², så prisen var virkelig konkurren... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet her af flere omgange i forbindelse med renovering af mit hus. Nem og overskulig webshop. Fik personlig, god og hurtig service. - Eneste lille minus var, at jeg aldrig modtog en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra Lone ved FlotteGulve i Tilst. Venlig og vidende og altid hurtigt respons. Vi fik prismatch på gulvet. Gulvet blev monteret af Alexander som Lone etablerede kontakten til. Dy... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig nem bestilling og god service fra firmaet. Vi fik tilsendt 4 gulvprøver (prisen på disse burde måske modregnes i køb af gulv), så vi kunne mærke og se det gulv vi valgte. Nu skal gulvet bare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hout/parket/laminaat leverancier
  2. Vloerenwinkel

Geschreven door het bedrijf

“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.574)

99 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God kundeservice

Super service fra Lone både i forhold til pris, levering og hurtig svar på mails - min bedste anbefaling herfra ☺

30 april 2025

Hej Rikke

Fin service

Fin service, kan klart anbefale dette firma

29 april 2025

Hej Marianne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser på gode gulve

Gode priser på gode gulve. Fantastisk service🤩 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

22 april 2025

Hej Jeannette

Stor ros til Lone

Stor ros til Lone - vildt venlig og gav super service.

11 april 2025

Hej Sarah

Alt fungerede

Alt fungerede. Høj kvalitet til rimelige penge.

11 april 2025

Hej Lars

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, bekvemt og hurtig levering

Hele forløbet var meget nemt, lige fra vejledning i telefonen, til selve ordre/betaling og levering af det bestilte gulv. Varerne blev af fragtmand leveret til aftalt tid og den elektroniske betaling blev først trukket da varerne var sendt fra FlotteGulve.

8 april 2025

Hej Lars

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flottegulve er indbegrebet af…

Flottegulve er indbegrebet af professionalisme, hvis de ikke kan hjælpe dig med dit projekt er der ingen der kan. De matcher alles priser og deres kvalitet er helt i top! Ved en af vores opgaver manglede vi et eneste bræt, det skaffede de på 10 uden beregning. Vil altid kun anbefale og handle med dem!

9 april 2025

Hej Jul

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er alligevel nok den hurtigste gang…

Det er alligevel nok den hurtigste gang gulv indkøb jeg nogensinde har gjort ☺️ med Lones gode vejledning tog det ikke meget mere end 15 min. Så var beslutningen taget og gulv til hele huset købt.
Vi er sindssygt tilfredse med valget, kvaliteten og den super gode service vi har fået 👍 vil til en hver tid anbefale at handle med Flotte gulve 🎉

13 maart 2025

Hej Maijkenn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning i både køb af det…

God vejledning i både køb af det rigtige gulv til mig samt efterfølgende support med hensyn til montage af
overgangsprofiler.

14 maart 2025

Hej Jimmy

God vejledning og service

Vi fik en rigtig god vejledning og Søren var god til at følge op på vores besøg i butikken.
Levering kunne tilpasses vores behov, og skete som aftalt

25 maart 2025

Hej Jesper

Flot gulv - super kundeservice

Jeg købte et flot laminat sildebensgulv (i trælook) fra flottegulve. Det er super flot og virker slidstærkt.

Varm anbefaling til flottegulve og til Keld, som jeg rådførte mig hos. Super kundeservice!

24 maart 2025

Perfekt

Hurtig levering og varerne var pakket grundigt ind så der ikke var risiko for transportskader. Kan anbefales

20 maart 2025