FlotteGulve.dk A/S Reviews

1.574
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Flotte Gulve. Jeg bestilte et rustikt klikgulv i eg med hvid matlak, som var sat ned fra ca. 900 kr. til 450 kr. pr. m², så prisen var virkelig konkurren... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet her af flere omgange i forbindelse med renovering af mit hus. Nem og overskulig webshop. Fik personlig, god og hurtig service. - Eneste lille minus var, at jeg aldrig modtog en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra Lone ved FlotteGulve i Tilst. Venlig og vidende og altid hurtigt respons. Vi fik prismatch på gulvet. Gulvet blev monteret af Alexander som Lone etablerede kontakten til. Dy... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig nem bestilling og god service fra firmaet. Vi fik tilsendt 4 gulvprøver (prisen på disse burde måske modregnes i køb af gulv), så vi kunne mærke og se det gulv vi valgte. Nu skal gulvet bare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hout/parket/laminaat leverancier
  2. Vloerenwinkel

Geschreven door het bedrijf

“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.574)

99 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I had a very bad customer experience…

I had a very bad customer experience when I bought from Flottegulve.

First of all, they use misleading marketing. When you order from their website, it says that shipping is free, so they will then send you an invoice for 4600 SEK for shipping, while other competitors offer the same price for the product but a shipping cost of 300 SEK.

When you then contact their customer service to cancel the order, customer service refuses to do this. When I explain to customer service that their competitors offer a price guarantee with a reasonable shipping cost, customer service starts arguing against me and also sends out several invoices with different amounts that are supposed to be for shipping costs.

After much irritation and attempts to deceive me, the customer service employee gives in and reduces the shipping cost to the same amount that other competitors offer.

It is also important to mention that on several occasions I asked customer service to email me in English as the language since I neither read nor write in Danish, customer service ignored this and continued to email me in Danish, incredibly annoying.

To those of you who are considering buying from this company, I advise you not to do so.

27 februari 2025

SUPER køb på hjemmesiden

SUPER køb på hjemmesiden.
Virkelig sød og kompetent kundeservicemedarbejder (Lone) sørgede for at alt kunne lade sig gøre og svarede beredvilligt på spørgsmål det måske ikke havde været nødvendigt at stille.

13 maart 2025

Super god service

Jeg havde en rigtig fin oplevelse med vejledning af køb af både gulv, under gulv og værktøj.
Efterfølgende også god service ved afhentning af det bestilte.

22 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god dialog fra…

Fantastisk service og god dialog fra start til slut. God hjælp og vejledning og generelt en tryg og behagelig oplevelse. Stor tilfredshed og anbefaling til andre, når der kigges efter nyt gulv.

30 december 2024

God oplevelse

Sælger vidste alt om produktet og så blev det leveret til tiden af en hjælpsom chauffør.
Kan varmt anbefales :-)

21 januari 2025