Gisteren een dagje naar fonteyn geweest, hebben daar een prachtige Barrel sauna uitgekozen en direct besteld, zijn super goed geholpen door personeel, werden ontvangen met een heerlijk bakje koffie... Toon meer
Fonteynspas
Tegen beter weten in (na eerdere slechte ervaringen) op 5 mei bij Fonteyn een spa gekocht. We zijn keurig geholpen door Niels. Na informeren over de levertijd besloten tot aankoop over te gaan. Vier... Toon meer
Fonteyn gebeld met de vraag of er een parasol die we op de website hadden gezien voorradig was. De receptioniste liet ons weten dat ze ons ging doorverbinden met de betreffende afdeling. Daar werd nie... Toon meer
Gisteren maandag 7 nov. j.l. zijn de monteurs van Veluweservicediensten bij ons langs geweest, om onze terrasoverkapping te herstellen, die nogal matig was opgeleverd. We mogen constateren dat de ma... Toon meer
Over Fonteynspas
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Fonteyn Spas hebben we één missie: u gelukkig maken met heerlijke wellness. Daarvoor bieden we een breed assortiment luxe spabaden aan. Al onze spa’s zijn ontworpen in samenwerking met vakkundige fysiotherapeuten. De hydrotherapie van onze spa’s voelt dus aan als een professionele massage, voor optimale ontspanning. Die ontspanning wordt nog eens extra aangedikt door ergonomisch ontworpen kuipen, sfeervolle led verlichting en kabbelende watervalletjes. Kortom: u komt nergens zo lekker tot rust als in één van onze spabaden.
We begrijpen dat u zeker wilt zijn van uw investering; helemaal als het gaat om een luxeproduct als uw eigen spa. Daarom heeft u bij ons de unieke mogelijkheid om een spa te testen in onze sfeervolle Spa Experience: een afsluitbare ruimte in onze 35.000 m2 grote showroom, waar u voorzien bent van alle gemakken om een spa optimaal te ervaren. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige adviseurs. Zij kunnen uw wensen als geen ander koppelen aan de ideale spa.
Bij Fonteyn Spas willen we dat u blijvend gelukkig wordt van uw spa. Daarom ondergaan al onze spa’s uitvoerige kwaliteitstest voor we ze bij u bezorgen. Ook kunt u rekenen op een uitstekende service. Mocht er , wanneer dan ook, iets aan vervanging toe zijn, dan zorgen wij dat u dat vaak de volgende dag al in huis heeft. Bij ons staat u voorop.
Meervelderweg 52, 3888NK, Uddel, Nederland
- 0577-456040
- info@fonteynspas.com
- www.fonteynspas.com
Schending van onze richtlijnen
Op 5 augustus waren wij bij Fonteyn en…
Op 5 augustus waren wij bij Fonteyn en waren onder de indruk van de keuze in Spa's. Adviseur Ricardo heeft ons prettig en duidelijk geholpen in onze zoektocht naar de beste spa. nog een paar weken wachten en dan heerlijk genieten van onze Praise Classic.
Afgelopen zaterdag voor de eerste keer…
Afgelopen zaterdag voor de eerste keer bij Fonteyn geweest. Wat een enorm aanbod aan jacuzzi's. We hebben ons vakkundig laten adviseren door Ricardo. Door de grote voorraad, wordt onze jacuzzi deze week al geleverd. Top service !!

Afgelopen zaterdag bij Fonteyn geweest
Afgelopen zaterdag bij Fonteyn geweest. zeer groot opgezeten winkel met een ruim aanbod . deskundig advies van ricardo. en zelf de gekozen spa op voorraad.
Afgelopen vrijdag waren we in de…
Afgelopen vrijdag waren we in de Fonteyn showroom, de organisatie en de keuze in de showroom maakte indruk op ons, het personeel is gezellig en we hadden het genoegen om met mario te praten die ons met zijn kennis en zijn Italiaans accent bracht om de juiste spa te kiezen die wordt geleverd in 4 weken

Perfect
Bij een grote aankoop vind ik het belangrijk deskundig geholpen te worden. Edwin heeft speciaal cursussen gevolgd waardoor hij alle verschillen perfect kan uitleggen. Dit is ook nodig omdat je in de winkel heel veel keus hebt. Prachtige showtuinen waar je leuke ideeen kunt opdoen en je uiteindelijk altijd slaagt!
Geen service bij leakage!!
Hebben een jaar geleden een zwemspa gekocht, en hebben een leakage plek.
Na heel veel telefoontjes en mails is er nog geen afspraak gemaakt om de leakage te verhelpen.
Ook heeft niemand contact met ons gelegd.
In een woord- slechte service of beter gezegd geen service, dus koop ergens anders je Spa als je geen problemen later wil hebben.

Antwoord van Fonteynspas
Prima geholpen door Ahmed.
Prima geholpen door Ahmed.. nam alle tijd.. supervriendelijk.. hebben een spa bij hem besteld.. alles positief.. spa komt over maand.. ik verwacht dat ik positief blijf.
Opnieuw in de prachtige showroom…
Opnieuw in de prachtige showroom geweest van fonteyn, er is genoeg te zien en te beleven! We zijn erg vriendelijk geholpen door Roos en zijn tevreden naar huis gegaan met het reserveonderdeel voor onze overkapping!
Goede service fonteyn, dankjewel!
Prachtig grote Showroom
Prachtig grote Showroom, echt een belevenis.
Super geholpen door Sebastiaan en tot op heden erg fijne service!

Antwoord van Fonteynspas
Wat een prachtige winkel!
Wat zijn wij super fijn geholpen door adviseur Don. We hebben vorige week een loungeset gekocht bij de Fonteyn en hebben hem zelfs al in onze tuin staan. Wij zagen door de bomen het bos in eerste instantie niet, de keuze is reuze hier! Maar dankzij adviseur Don hebben wij de beste keuze kunnen maken. Op zaterdag is het hier een gezellige dag, want overal zijn lekkere hapjes te verkrijgen. We hebben een stukje kip gegeten van de barbecue, wat een beleving. Don nam ons zelfs nog even mee naar hun enorme magazijn. Wat een voorraad, daardaar konden wij onze loungeset ook direct meenemen. Bedankt voor de fijne ervaring!
Bezoek aan Fonteyn Spa voor zwembad…
Afgelopen week bij Fonteyn geweest voor een zwembad.
Had natuurlijk al op de site gekeken en was onder de indruk wat er te vinden zou zijn..
De showroom is nog groter dan gedacht. Bij de ingang al een mooi zwembad met witte lamellen en verderop in de showroom nog mooiere voorbeelden met apparatuur.
Wat staan er ook veel barbeque's, jacuzzi's/ spa's zoals ze heten en tuinhuizen..
We zijn ontzettend leuk en enthousiast ontvangen door Rico, die uitgebreid de tijd nam om de zwembaden te laten zien, de apparatuur te demonstreren plus de info van alle werkzaamheden bij een zwembad weergegeven met verschillende foto's.
Wat mij het meest aansprak is het erbij betrekken van mijn vrouw en kinderen en daarnaast de communicatie en begeleiding rond de plaatsing van een bad.
Het viel ons reuze mee, dat we binnen een paar maanden nog kunnen zwemmen in ons zwembad.
Rico bedankt voor je professionele en enthousiaste uitleg!
We staan al te watertrappelen om ons zwembad in te springen.
Jean Pierre
Bij de zoektocht naar een sauna kwamen…
Bij de zoektocht naar een sauna kwamen wij uit bij Fonteyn, als je hier geen inspiratie op kan doen dan weet ik het ook niet meer. Cheyenne heeft ons geholpen. Cheyenne was zeer attent en heeft veel kennis, echt duidelijk iemand met veel plezier in haar werk. De uitgekozen sauna bleek ook nog eens op voorraad te zijn, dus we kunnen sneller dan verwacht gaan genieten.
Ga zo door Rowan!
Wat zijn wij fijn geholpen Door Rowan, Wij hebben 6 jaar geleden onze sauna gekocht en nu begon er een lamp te knipperen. Wij hebben contact opgenomen met de Fonteyn werden meteen door ver bonden met Rowan. Ze luisterde goed en om ons helemaal goed te kunnen helpen vroeg ze foto's van de lamp. Ze vertelde ons dat ze deze gewoon op voorraad hebben en dat we dit de volgende dag nog in huis konden hebben. Wie had gedacht dat ze na 6 jaar nog de juiste lampen zouden hebben voor onze sauna. Wij vinden dit echt een top service. Honderdmaaldank Rowan voor de goede service. En Fonteyn voor de ruime voorraad aan onderdelen!
Een prachtig inbouwzwembad in de tuin!
In februari zijn we bij Fonteyn geweest voor de aanschaf van een inbouwzwembad. Hier kwamen we in contact met zwembadspecialist Damian, die letterlijk alles wist. Vanaf het eerste gesprek tot vorige week (de plaatsing) werden we goed op de hoogte gehouden via een app-groep met alle betrokken partijen. Ze hebben ontzettend veel prachtige zwembaden in hun showroom staan. Uiteindelijk zijn we in mei tot de koop over gegaan en drie weken later werd ons zwembad al geïnstalleerd!
Drie dagen na de plaatsing gaf ons chloorsysteem een storing. Binnen 48 uur was een nieuwe sensor bij ons binnen en de monteur kwam deze de dag erna al installeren. Damian en monteur Lars, niks meer dan lof voor jullie! We komen snel langs voor een nieuwe loungeset.
Wat een mooie showroom
Wat een mooie showroom! Enorm veel inspiratie opgedaan en erg fijn geholpen door Sebastiaan! De keuze is gigantisch en alles ziet er daar erg netjes uit!
Wij verheugen erg op de levering van de Spa! Nogmaals bedankt!
Zeer slechte service
Wanneer je een jacuzzi aanschaft word je vriendelijk geholpen. Maar wanneer er iets aan gaat mankeren leveren ze zeer slechte service.

Antwoord van Fonteynspas
Super geholpen door Mario!!
Bedankt Arno voor de snelle actie m de…
Bedankt Arno voor de snelle actie m de jet te sturen die ik had laten vallen. Complimenten met de mooie showroom heel veel keuze. Heb er veel ideeën opgedaan
Wat een ongelofelijk grote winkel
Wat een ongelofelijk grote winkel. Zeker de moeite om hier een kijkje te nemen en ook om inspiratie op te doen hoe je de tuin mooi kunt inrichten. Je bent hier in 1 winkel klaar, want je kunt hier alles krijgen voor in je tuin, van borden en bestek, tuinmeubelen, barbecues en sauzen tot aan zwembad, tuinhuis of een Spa. Genoeg informatie dat wij hebben gekregen van de vriendelijke Ahmed over de spa’s die er staan. Om het helemaal zeker te weten, hebben wij een afspraak gemaakt voor het testen van de Spa. Hoe fijn is dat, dat je het hier gewoon kunt uit proberen hoe de Spa is.
Al met al een hele goede eerste indruk en wij zijn erg benieuwd naar het testen en uiteindelijk het plaatsen van de order. Tot snel Fonteyn en Ahmed!
Fijn geholpen door Ahmed
Fijn geholpen door Ahmed, goede eerlijke uitleg