Bestel hier mijn Funko Pops! De spulletjes zijn altijd de volgende dag binnen. Stevig ingepakt wat belangrijk is als collector! En netjes altijd geholpen bij vragen of opmerkingen. Met een grappige... Toon meer

Gewoon een goede no-nonsens club die nakomen wat ze beloven. Ze hebben verstand van zaken en geven advies waar je die nodig hebt, daarnaast is de levering van producten naar wens en wanneer het... Toon meer

1. Kansspelaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ForeGames is gespecialiseerd in alles wat met gaming te maken heeft, van consoles uit de jaren 70, tot de laatste nieuwe releases. En of je nu iets zoekt dat overal te verkrijgen is, of juist net dat ene ding zoekt dat je nergens anders kunt vinden, wij zijn er om je te helpen, en dat doen we graag.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Oplichter foregames slaat weer toe!!

Oplichter schrijft op zijn website dat alles goed gaat en dat alleen ivm personeels tekort ze het niet aan kunnen en dat bestellen nog steeds kan en in eens is deze oplichter failliet! Als je een beetje in het verleden duikt van deze winkel is het één groot spoor van ellende en oplichting! Winkels die in eens dicht gaan en weer opduiken op andere locaties en de eigenaar blijkt er een handje naar te hebben dat hij of zij wie het ook mag zijn altijd een ander de schuld geeft en zelf voordoet als de grote onschuld, volgens mij moet deze persoon worden opgenomen in het Pieter baan centrum.

als de mensen achter deze oplichters winkel ooit nog eens een doorstart maken zal deze binnen een korte tijd op tv komen bij opgelicht!

17 september 2019

Failliet...

Na lang wachten en uitgestelde datums van mijn bestelde controller, ben ik er gisteren achtergekomen zonder enige eerdere mail dat ze op 13 augustus hun faillissement hebben gekregen en er is nog geen curator genoemd op hun website..

Hopelijk is het nog wel mogelijk om mijn geld terug te krijgen, wat ik niet verwacht, gezien consumenten achterin de rij komen te staan qua terugbetalen..

14 augustus 2019

Niks ontvangen, niemand bereikbaar.

Ik had een bestelling geplaatst waarvan de release datum 31 juli zou zijn. Er stond bij hij dan dezelfde dag nog zou worden verzonden. Ik was aan het wachten op een verzendbevestiging die ik maar niet kreeg. Nu zag ik dat de datum was uitgesteld op de site, en zij zelf een maand op vakantie waren.. het op tijd kunnen verzenden hadden ze dus nooit waar kunnen maken aangezien ze een maand op vakantie zijn? Sinds 31 juli probeer ik hen al te bereiken. Er is niks verzonden en ook met niemand contact te krijgen. Er wordt niet gereageerd. Ik hoop dat ik nog wel bericht terug krijg/mijn product ontvang. 200 euro lichter zonder product en ik kan niet annuleren omdat niemand te bereiken is. Het is te hopen dat ik mijn geld of product nog terug zie..

12 augustus 2019

Heb meerdere keren gemailed met vragen…

Heb meerdere keren gemailed met vragen over mijn bestelling waar ik geen antwoord op kreeg. Later is hun e-mail ook van de site verwijderd en zou ik dus alleen via Facebook messenger contact kunnen opnemen.
Verder kreeg ik niet het product binnen dat ik had besteld, maar een andere versie ervan.
Dit was dus mijn eerste en laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

8 juni 2019

Hele goeie klantenservice

Hele goeie klantenservice. Ik had heel lang kunnen zitten wachten op een product die niet door de fabrikant geleverd zou worden. Ze hebben contact opgenomen en me aangeboden hetzelfde product met een skin en wat korting te sturen als ik het binnen een paar dagen thuis wou hebben. Ben zeer tevreden ermee en blij dat dit zo makkelijk is gegaan.

6 juni 2019

Snel, goedkoop en netjes

Snel, goedkoop en netjes verpakt. Had aangegeven om het pakketje af te halen bij een postnl-punt na 15:00 omdat ik anders misschien niet thuis zou zijn. Toen ik rond 14:30 echter thuis kwam, lag het kleine doosje al in onze postbus. Niet volgens afspraak, maar zeker mooi op tijd!
Zou volgende x zo weer hier bestellen.

5 juni 2019

Bevestiging

Geen mail gehad met de bevestiging of een track en trace code.
Verder is de bestelling na 3/4 weken ontvangen.

24 mei 2019

Slechte communicatie. Veel te laat geleverd!

Slechte communicatie. Item kwam dik een week te laat zonder enig bericht waarom(ook niet na 2 mails). Op website stond dat item wel op voorraad was. Had het item op tijd besteld en zou deze de dag erna verwachten volgens de website ... Dus een dik week later. Dat was de 1ste en laatste keer dat ik daar bestel.

24 mei 2019