Het behang werd niet aan huis geleverd , ik word er van beschuldigd dat ik gelogen heb , maar heb er speciaal vrij voor genomen om de bestelling te ontvangen , jammer Het is zeker dat dpd hier in li... Toon meer
Fotobehangkoning is een webshop in de verkoop van fotobehang en behangcirkels. Met onze indrukwekkende collecties van meer dan 2500 verschillende fotobehangen behoren we tot 1 van de grootsten van Nederland. We bieden ook de mogelijkheidheid om fotobehang op maat te maken van uw eigen ingestuurde foto. Verzending is altijd gratis.
Zuiderkruis 42F, 7904 HV, Hoogeveen, Nederland
- +31626797652
- info@fotobehangkoning.nl
- www.fotobehangkoning.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen en is prachtig geworden
Goed adres voor realistische Airtex behang
Super adres voor prachtig realistisch Airtex fotobehang uit één stuk. Ook heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Wim. Het bezorgen ging niet helemaal goed maar dat lag geheel aan een fout bij de transporteur. Alles is uiteindelijk een paar dagen later werd onze behangkoker van iets meer dan 300cm lang en de 5 liter behanglijm bij ons geleverd zonder schade. Het aanbrengen was wel een klusje voor drie personen aangezien wij het op een schuine wand wilden maken. Maar het resultaat mag gezien worden! Echt heel mooi en realistisch, wij zijn zeer tevreden en erg blij met ons realistisch bos met bospad en water. Voor de geïnteresseerden in Airtex behang, deze is van een hoge kwaliteit en is niet te vergelijken met standaard fotobehang. Airtex is een vinyl/polyester doek dat je zelfs met een vochtige doek kunt reinigen indien nodig.
Fijn contact
Fijn contact! dacht goed mee of hetgeen besteld was echt wel goed opgestuurd was. Aanrader:D
Verwacht geen hulp van fotobehangkoning als je behang niet goed is!
Enorm slechte ervaring gehad met dit bedrijf en dit gaat ook niet opgelost worden omdat er in hun kleine lettertjes staat dat ze voor niks aansprakelijk of verantwoordelijk zijn als er iets misgaat vanuit hun kant.
Zo kan je makkelijk een bedrijf runnen want je trekt je handen ervan af en laat de klant met de gebakken peren zitten. Ik heb eerst advies ingewonnen wat ik moest doen om mijn muur voor te bereiden voor het behang en heb precies gedaan wat ze zeiden. Ik heb een foto van mijn muur gestuurd waarop mijn muur duidelijk te zien was en deze moest voorzien worden van voorstrijk en ik moest de stopcontactplaatjes eraf halen. Ik heb dit gedaan en ook het merk voorstrijk gekocht wat ze hadden aangeraden. Ik heb bovendien airtex behang gekocht omdat dit dikker is en dit was het beste voor deze muur volgens hun (en ook het duurste). Behangservice erbij en bijna 500 euro betaald voor een klein muurtje te laten behangen in mijn woonkamer. Het behang was bij levering al beschadigd en omdat ze op vakantie waren was dit al enorme hoofdpijn maar dat kan ik dan nog begrijpen. Ze waren niet klantvriendelijk en ik vond het dan ook een heel onprettig contact. Maar omdat ik zelf wel een grote marge op de afmetingen had genomen en mijn muur keurig voorbereid had zou dit wel goed moeten komen. Uiteindelijk zijn de behangers gekomen en was al duidelijk dat het behang niet bleeft plakken de eerste keer. Ik ben zelf geen kenner maar als ik een 'onmogelijke muur' zou hebben dan hadden ze daar ook kunnen op anticiperen en maatregelen kunnen nemen daarop, maar dit ging wel lukken. Uiteindelijk bleef het dan bij een tweede laag lijm wel plakken maar mijn behang was toen al op 1 plek beschadigd. Ook hebben zij lijmresten achtergelaten op mijn nieuwe vloer en mijn vloer ook beschadigd (een hele grote beschadiging in het hout). Toen het net aangebracht was zag het er nog redelijk aanvaardbaar uit en heb ik ook begrip getoond voor de situatie dat de behangers er wellicht niet veel aan konden doen (toen had ik de beschadiging van mijn vloer en de lijmresten nog niet gezien). Echter de volgende ochtend zag ik dat er door het behang over de gehele lijn op 4 plekken dikke strepen doorkomen. Het is ontzettend storend en lelijk en ook op een andere plek heb ik een hele grote beschadiging. Nadat ik (met duidelijke foto's als bewijs) contact heb opgenomen met fotobehangkoning krijg ik te horen dat ze 'niet verantwoordelijk zijn voor...nou ja eigenlijk voor alles zijn ze volgens hun niet verantwoordelijk' en aan de telefoon krijg ik te horen dat 'het behang er nu al op zit dus dan kunnen we niks meer doen". Zij geven mij nu de schuld en hebben volgens hun juist advies gegeven maar ik ben zelf verantwoordelijk voor het feit dat mijn muur oneffen zou zijn. Mijn muur is niet oneffen. En zij zeggen ja dat advies op die foto was voor je de behangservice had geboekt. Dat maakt dus helemaal niks uit want het is nog steeds dezelfde muur?! Met andere woorden; zij kunnen verkeerd advies geven, je behang kan beschadigd zijn, jij kan met lelijk behang vol strepen opgescheept zitten en ZE DOEN HELEMAAL NIKS OM JE TE HELPEN. Ze hebben namelijk nergens schuld aan en zoek het maar uit. Ik heb een halve dag gehuild en aan hun ook aangegeven dat ik lang moest sparen voor deze muur en ze geven helemaal niet meer thuis.
Als alles goed gaat is dit waarschijnlijk een top plek voor je behang, maar verwacht geen hulp als er iets fout gaat want verantwoordelijkheid gaan ze niet nemen!
Fotobehang gekocht voor de baby kamer
Fotobehang gekocht voor de baby kamer, werd vlot geleverd. Het is van super goede kwaliteit en het is prachtig als het af is. Zou zo weer bestellen hier!
goede service
goede service
snelle levering en het foto behang is van zeer mooie en goede kwaliteit ik raad deze winkel iedereen aan !
Perfecte service
Voor de tweede keer een fotobehang gekocht bij Fotobehangkoning. Wederom enorm goeie service. Vragen worden snel beantwoord en contact gaat heel gemakkelijk.
Leveringen ook volgens afspraak en geleverde producten zijn top.
Het behang werd niet aan huis geleverd…
Het is zeker dat dpd hier in liegt ,
ze zijn niet aan de deur geweest ! Slechte vervoerder

Goede kwaliteit airtex behang
Goede kwaliteit airtex behang. Goed verpakt. Duidelijke en mooie foto.
Zeer mooi ik heb inmiddels de tweede…
Zeer mooi ik heb inmiddels de tweede besteld
geweldige service
Wij hebben prachtig foto behang cirkels besteld bij Fotobehangkoning. Er waren wat probleempjes met de kleur en de levering die beschadigd aan kwam. Maar dit werd snel en goed opgelost. Ze denken met je mee en zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Enorm blij met het eindresultaat.
Top!
Top. Het behang kwam door toedoen van de pakketbezorger aan met gevouwen en ingescheurde randen en een deuk in de rol. Foto's van de beschadigingen gemaild zodat de kosten kunnen worden verhaald bij dpd, en een nieuwe geleverd gekregen. Snel en lastig contact, topservice!!
Wat een goede service!
Wat een goede service!
Heel vriendelijk en professioneel geholpen!
Zeker een aanrader en ik kom zeker terug.

Antwoord van Fotobehangkoning
De fotobehangkoning verdient deze titel…
De fotobehangkoning verdient de titel van koning zeker.
Hij dacht mee, leverde goede voorstellen en alles werd vlot bezorgd.
Bedankt, het behang maakt mijn nieuwe huis warm en aangenaam.

Antwoord van Fotobehangkoning
Super kwaliteit. Super service. Snel geleverd.
Van een moeilijk plaatje is met hulp een super mooi eindresultaat bereikt. Kwaliteit super.

Antwoord van Fotobehangkoning
Zeer fijne communicatie en snelle…
Zeer fijne communicatie en snelle antwoorden. Goed geholpen, het was geen standaard ruimte en goed advies gekregen

Super geregeld !
Goede ervaring, super snel geregeld, mooie top kwaliteit. En mijn dochter is er super blij mee !

Antwoord van Fotobehangkoning
Super moo behang en top service
Super mooi behang het was er moeilijk om voor een muur van 5 meter hoog de scherpte goed te krijgen via bellen en wasup ben ik er met goed advies en veel hulp uit gekomen een super mooi en scherp behang te vinden voor deze muur het is prachtig geworden en ben er super blij mee….

Antwoord van Fotobehangkoning
Prima service en prachtig fotobehang
Prima service en prachtig fotobehang. Levering was snel en zorgvuldig ingepakt.

Antwoord van Fotobehangkoning
Wat een fijne srrvice en prachtig…
Dilke 10! Wat een fijne service en prachtig behang
Wanneer ik tegen de nacht in paniek mail stuurde dat ik dacht een fout in mijn bestelling gemaakt te hebben omdat de zon aan foute kant zou komen had ik in de nacht al een geruststellende mail terug
Ook bij het plakken kreeg ik op elke vraag snel antwoord
En inmiddels geniet ik al weken van mijn prachtige woonkamer
Bedankt foto behang koning!