Super adres voor prachtig realistisch Airtex fotobehang uit één stuk. Ook heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Wim. Het bezorgen ging niet helemaal goed maar dat lag geheel aan een fout... Toon meer
Top. Het behang kwam door toedoen van de pakketbezorger aan met gevouwen en ingescheurde randen en een deuk in de rol. Foto's van de beschadigingen gemaild zodat de kosten kunnen worden verhaald bij d... Toon meer
Het behang werd niet aan huis geleverd , ik word er van beschuldigd dat ik gelogen heb , maar heb er speciaal vrij voor genomen om de bestelling te ontvangen , jammer Het is zeker dat dpd hier in li... Toon meer
Wij hebben prachtig foto behang cirkels besteld bij Fotobehangkoning. Er waren wat probleempjes met de kleur en de levering die beschadigd aan kwam. Maar dit werd snel en goed opgelost. Ze denken met... Toon meer
Fotobehangkoning is een webshop in de verkoop van fotobehang en behangcirkels. Met onze indrukwekkende collecties van meer dan 2500 verschillende fotobehangen behoren we tot 1 van de grootsten van Nederland. We bieden ook de mogelijkheidheid om fotobehang op maat te maken van uw eigen ingestuurde foto. Verzending is altijd gratis.
Zuiderkruis 42F, 7904 HV, Hoogeveen, Nederland
- +31626797652
- info@fotobehangkoning.nl
- www.fotobehangkoning.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wat een fijne srrvice en prachtig…
Dilke 10! Wat een fijne service en prachtig behang
Wanneer ik tegen de nacht in paniek mail stuurde dat ik dacht een fout in mijn bestelling gemaakt te hebben omdat de zon aan foute kant zou komen had ik in de nacht al een geruststellende mail terug
Ook bij het plakken kreeg ik op elke vraag snel antwoord
En inmiddels geniet ik al weken van mijn prachtige woonkamer
Bedankt foto behang koning!

Antwoord van Fotobehangkoning
Hele goede service & Kwaliteit!
Hele goede service, naar mijn wensen gehoor gegeven en contact liep soepel en vriendelijk.
Naadloos Behang is ontzettend mooi geworden, heel scherp en van uitstekende kwaliteit! Veel complimenten gekregen. Heel erg bedankt!!

Antwoord van Fotobehangkoning
Super snelle reactie op de mail op…
Super snelle reactie op de mail op vragen een eigen afbeelding op fotobehang kreeg een duidelijke opgestelde offerte met nette prijzen.
Betaling ging gemakkelijk via ideal en binnen een week had ik prachtbehang van een eigen afbeelding goed ingepakt inclusief behanglijm.
En gebruiksvriendelijke uitleg binnen no time hadden we het wandje behangen en zijn zeer trots op het eindresultaat gaan hier zeker in de toekomst nog een keer bestellen !

Top behang!
Geweldig bedrijf! De communicatie verloopt goed. Het behang is van top kwaliteit en makkelijk te plakken! Wij gaan hier zeker vaker iets bestellen!

Kwalitatief goed behang
Ik had gekozen voor een fotobehang van een gouden Mandela. Het behang was van hoge kwaliteit en zeer eenvoudig te plakken. Ik zou andere mensen zeker aanbevelen om dit behang te kopen

Super tevreden
Super tevreden over dit bedrijf! Mooi fotobehang en super service!

Uitstekend bedrijf
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. De communicatie verliep goed en de kwaliteit van het fotobehang is uitstekend.

Antwoord van Fotobehangkoning
Goed bedrijf. Goede service.
We zijn heel blij met het mooie fotobehang dat we in het toilet hebben geplakt. Goede kwaliteit. Service en hulp was makkelijk te krijgen. Snelle reactie via mail. Top!