Storkøbenhavns bedste stegte flæsk.
Storkøbenhavns bedste stegte flæsk. Ladegård Duroc gør en stor forskel. Yderst velsmagende mad og tjenere der har stor opmærksomhed om deres gæster. Kan helt sikkert anbefales.
Super oplevelse, god mad, rigtig kro stemning. Ubeskrivelig service. Kan varmt anbefales!
Kæmpe anbefaling. Herlig stemning, fantastisk mad, overvældende decor på den helt rigtige måde, skøn, høj retromusik, og så har Frk. Tjener den *helt* rigtige måde at være nærværende, uformel og imødekommende på. Jeg er ubetinget fan. Varmeste anbefaling.
Tusinde tak til Camilla for hendes fantastiske måde at modtage en, kæmpe kram og stort venligt smil🤗
Max havde ret .. byens hyggeligst madsted, stegt flæsk som hvor mor troede hun lavede det🫣
Trods alt optaget fik Camilla fundet plads til “Svigermor” som var på lynvisit i hovedestaden. Tak til Frank og Camilla samt deres ligeledes urolige venlige personale som var total på hele tiden og gjorde det til en uforglemmelig aften med kanon mad, service samt fælles sang med alle i Restauranten.
Kommer snart tilbage ❤️💪
Kh Vivi osse kaldet “svigermor” af Max den dejlig knægt💋
Rigtig godt sted.
Jeg var der med min mand, hvor vi begge fik stegt flæsk. Det var bare godt, og oven i det også super god service. Tommel op for jeres arbejde👍🏼
Har besøgt Franks Kro 2 gange på 2 måneder, og må sige at jeg begge gange er gået med en fantastisk positiv oplevelse. Jydenachos, schnitzel, flyversjusser og virkelig god betjening! Tak til personalet for at man kan udfolde sig lidt sidst på aftenen :) Jeg kommer igen senere på året.
Bedste mad kvalitet
Service-stemning varmeste anbefaling!
På gensyn
Altid som at komme hjem <3
Uagtet om man besøger Franks Kro til en hurtig omgang jydenachos, eller man skal have den helt store tur, så er det med smil på læben fra start til slut, fyldte maver til sidst og måske endda en tårer i øjenkrogen.
Glædelig jul til Frank, Camilla & co.
Danmarks bedste stegt flæsk og persillesovs 🤤 kan anbefale flæsketini’en
Verdens bedst kro & altid hjertevarm betjening❤️❤️❤️❤️❤️
Ikke bare er det den lækreste mad, der gør dig i tvivl, om det rent faktisk ér din mormor der står i køkkenet - men det er også den dejligste, mest varme stemning man går i møde når man træder ind ad døren.
Frank, Camilla og teamet er de skønneste mennesker, og den gode energi afspejles i hver bid.
Kæmpe anbefaling, hvis du vil have en lille bid af det gode gamle danske kombineret med ren kærlighed.
Skal du ha god mad og god stemmening så er Frankskro et rigtig godt valg. Både stemningen herinde og personalets smil og gode energi smitter. Jeg har haft nogle rigtig hårde dage så det var skønt at komme ud et sted hvor det var så nemt at føle sig hjemme. Frederiks boller var fanme saftige. Tak og vi kommer selvfølgelig igen!
Man skal lede længe efter et sted med samme stemning som på frankskro
Maden er god og der er masser af den.
Personalet er en rigtig god oplevelse og Man føler sig meget velkommen
Stemning på frankskro er i top Man kan slet ikke lade være med at synge med på de mange sange fra gamle dage
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer
Tak for en dejlig aften
Lees meer over geverifieerde reviews.