Glijers als je klant wil worden, waardeloos als je je domein wil verhuizen. - Geen KvK in Nederland - Geen adres in Nederland - Geen telefoonnummer beschikbaar - Geen reactie als je mails stuurt
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Get the tools you need to design a logo and promote your business online and offline. At FreeLogoServices we have helped more than 20 million businesses around the world develop their brand – a number that continues rapid growth each month.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verhuizing van mail en domein
Voor mijn opdrachtgever die klant is bij FeeLogoService heb ik het domein en mail service overgenomen. Mijn review gaat dus vooral over de klantenservice. Die hebben mij goed geholpen met het overzetten van de mail naar ons eigen account en het verhuizen van het domeinnaam. Nette reacties met meestal goede informatie ook al ben ik niet direct klant bij FeeLogoService.
18 augustus een bestelling geplaatst en…
18 augustus een bestelling geplaatst en uiteraard ook betaald tot op de dag van nog niks ontvangen en iedere keer andere excuses waardeloze firma wel u geld in ontvangst nemen maar geen producten
Mijn account is al 3 weken geblokkeerd…
Mijn account is al 3 weken geblokkeerd en ik probeer al 3 weken lang support te krijgen door dagelijks meerdere mails te sturen naar de helpdesk, die beweren doorgaans binnen de 24u te antwoorden… 3 weken!!! De website van mijn bedrijf is al 3 weken offline en ik ontvang geen mails van klanten, leveranciers enz. Wat een nachtmerrie! Ik heb ook al tevergeefs geprobeerd mijn domeinnaam over te zetten, maar daar dienen zij toestemming voor te geven… Een vicieuze cirkel van oplichterij die mij en mijn bedrijf ernstige schade toebrengen.

Alles prima geregeld
Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden over de mogelijkheden, de kwaliteit en de levering van dit bedrijf.
Waardeloos bedrijf!!
Glijers als je klant wil worden, waardeloos als je je domein wil verhuizen.
- Geen KvK in Nederland
- Geen adres in Nederland
- Geen telefoonnummer beschikbaar
- Geen reactie als je mails stuurt

Antwoord van FreeLogoServices
Fijne site en ruime keus
Site en de opties etc zijn top! nadeel is dat je niet met ideal kan betalen..
Site en de opties etc zijn top!. Alleen erg jammer dat je niet met ideal kan betalen. Zou wel erg fijn zijn als je met ideal kon betalen, nu heb ik geen bestelling kunnen plaatsen.

Waardeloze site
Waardeloze site, je geeft goedkeuring voor een visitekaartje om in productie nemen, en waardoor je dan ook gelijk betaald.. eenmaal in ontvangst gekregen, blijkt dat het kaartje erg flets is en de titels op de snijtand staan. Na een klacht gestuurd te hebben, krijg je slechts 15% korting op je volgende bestelling.. nou bestellen doe ik daar nooit meer. Lieve mensen, betaal iets meer, en koop hier niet

Drama
Opzich zijn de logo's redelijk. Ik heb als onwentende, beginnende ondernemer hier mijn logo gemaakt en tevens ook mijn domein en websitebuilder via hier. Nu is er een probleem ontstaan en werken mijn website en email niet. Geen telefonisch contact mogelijk en alleen maar wazige e-mails van verschillende medewerkers. Ik krijg ook niet de indruk dat ze zich bezorgd maken over mijn probleem. Mijn advies: laat je e-mail, website en logo maken door iemand die er verstand van heeft. Of laat je op z'n minst goed informeren over de mogelijkheden van de klantenservice.

Antwoord van FreeLogoServices
ik probeer een logo te kopen maar…
ik probeer een logo te kopen maar helaas het betaling is met visitkaart of paypal, waarom niet met ABNA, OF ING gewoon makkelijke betaling? en ik kan geen account aanmaken heb zo vaak geprobeer en ook email vestuurd jammer dat geen telefonisch klantservice is.

Antwoord van FreeLogoServices
Prima logo tegen een nette prijs
Gemakkelijk in gebruik, betaalbaar en op maat van je bedrijf
De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Vele producten ter ondersteuning van je activiteit en allemaal aan te passen naar je persoonlijke behoeften en smaak. Voor mij een optimale dienst waar ik mijn logo heb gemaakt en businesscards heb laten drukken. Alles volgens mijn eigen voorkeur.
Zeer snelle levering van het bestelde, in goede orde, en alles heel goed op te volgen.
Er zullen zeker nog artikelen besteld worden uit het ruime en betaalbare aanbod van FreeLogoServices

Antwoord van FreeLogoServices
Na wat kleine problemen heeft dit…
Na wat kleine problemen heeft dit bedrijf het zeer goed opgelost en de tweede bestelling ging super. Een zeer groot compliment voor hun toppie

Snelheid bestelling
Ik krijg momenteel geen gehoor van mijn bestelling.
Jammer, telefonisch contact met klantendienst is niet mogelijk.
Mvg

Antwoord van FreeLogoServices
Logo is mooi en daar ben ik tevreden…
Logo is mooi en daar ben ik tevreden over. Helaas laten de visitekaartjes op zich wachten.
Heel erg jammer
Update:
Inmiddels hebben jullie gereageerd en een passende oplossingen aangeboden. Mijn dank hiervoor!

Antwoord van FreeLogoServices
Gemakkelijk en snel ontwerp te maken.

Snel logo voor elkaarmooi
Snel logo voor elkaar; leuke keuzes en de visitekaartjes waren prachtig en snel in huis

visite kaartjes
12027610 is Order ID: ik wacht nu 4 weken op mijn visite kaartjes, kunt u mij mailen op het email adres zoals bij jullie bekend waar ze blijven, ze staan nog onder productie zie ik maar 4 weken is redelijk een tijdje geleden al, graag ontvang ik mijn 100 visite kaartjes, groetjes Christine Kunze
Na een hele fijne en adequate start…wordt inmiddels moedeloos....
Na een hele fijne en adequate start waarin freelogo een mooie dienstverlening leek te leveren zitten wij nu al bijna 18 dagen op visite kaartjes te wachten. Ook na de vraag over levering, per mail gesteld te hebben, nog geen antwoord. Heel teleurstellend..
We hebben een reactie ontvangen van FreeLogo...ze hebben extra informatie nodig. Dat kan. Ik krijg ook een mooi formulier om dat mee te doen. Alleen dat werkt niet.!!!!
Wordt moedeloos nu.