1. Vakantiewoningverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

With our main office based in Barcelona we are market leaders in short and medium-term apartment rental since 2003. In September 2016 we joined the NOVASOL Group, part of Wyndham Vacation Rentals and are now part of one of the biggest holiday rental companies in Europe. We offer the best alternative to hotels in more than 20 destinations in Europe and America. Our goal is to ensure our clients feel at home during their stay in one of our apartments which is why we strive hard to go the extra mile to meet their needs.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

mooi schoon luxe appartement

mooi schoon luxe appartement, veel opbergruimte en alles is aanwezig. Met de metro binnen een kwartier in het centrum. Super tijd gehad.

20 februari 2020

Antwoord van Friendly Rentals

Thank you Chantal for your very kind review. We hope to have the pleasure to host you again soon. Please feel free to reach out to us before booking with us again, so we can offer you a special discount. Warm regards, Friendly Rentals

Geboekt en achteraf de prijs willen verhogen

Recentelijk een appartement geboekt (en aanbetaald per credit-card) bij deze organisatie. Na een dag krijg je per mail bericht dat de overeengekomen prijs te laag zou zijn geweest door een "foutje" van de eigenaar van het appartement. Of we even willen bevestigen dat we voor 6 nachten in plaats van het bepaald niet zuinige bedrag van € 3.745 nu maar even € 4.120 willen gaan betalen. We hebben bericht hiermee niet akkoord te gaan en ben benieuwd hoe dit afloopt. Vertrouwen in deze organisatie is nu tot bedenkelijk niveau gedaald als je je als organisatie laat gebruiken om dit soort bedenkelijke acties van eigenaren. Een deal is een deal

3 december 2019

Antwoord van Friendly Rentals

Dear Jan. We are very sorry about this. Could you please get in touch with us so we can investigate what happend? Thank you: customerservice@friendlyrentals.com

leuk appartement

Leuk appartement met alles aanwezig om onze vakantie te doen slagen. We waren met 6 personen en iedereen had voldoende privacy. Ideaal gelegen in het centrum van de stad, winkel in de buurt, niet ver van de metro verwijderd.

6 november 2019

Antwoord van Friendly Rentals

Thank you very much, Toon. We would love to host you again, feel free to reach out to us so we can give you a discount for your next stay. Warm regards, Friendly Rentals

Perfecte locatie op Placa Reial

Perfecte locatie, in het hart van het centrum, op Placa Reial.
Alles netjes schoon, goed en praktisch ingericht en goede communicatie.

12 september 2019

Antwoord van Friendly Rentals

Thank you Kipperman! We hop you come and visit us again soon. Kind regards from Barcelona, Friendly Rentals

Top appartement!

Een ruim, schoon en modern appartement. De locatie is perfect, met 10 minuten sta je op La Rambla. Strand is 20/25 minuten wandelen door leuke straatjes. Met enkele minuten bij het treinstation om aan te komen of te vertrekken richting het vliegveld. Metro is nog dichterbij.
Het inchecken duurde erg lang, maar dat was bij het inchecken het enige.
Ventilatie kan in het appartement wel iets beter, in sommige kamers zitten de ramen in een binnenruimte en hierdoor lastig te ventileren.
Verder echt een top appartement voor een bezoek aan Barcelona.

11 september 2019

Antwoord van Friendly Rentals

Thank you very much, Branko! We hope to have the pleasure of hosting you again in the future. Kind regards, Friendly Rentals

Reviews appartementen niet 100% betrouwbaar

Huren van appartement en ontvangst zijn prima geregeld via Friendly Rentals.
Enige grote minpunt is dat de reviews op hun website van appartementen niet geheel betrouwbaar zijn. Minder positieve reviews over een appartement worden blijkbaar niet gepubliceerd. Dat is jammer, hierdoor weet je niet altijd zeker wat je huurt.

10 december 2018

Antwoord van Friendly Rentals

Thank you, Ralph, for your review! We are glad you liked the apartment and had a good time. We publish all reviews, but sometimes this can take a few days. We hope to welcome you again in the future. Kind regards, Friendly Rentals

PAS OP! OPLICHTERS!

Van 22-30 augustus logeerden wij in las letras I te Madrid, via friendly rentals.
Het appartment was onderkomen. Schade aan de houten vloer van de slaapkamer, omdat het water niet inde afvoerput van de douche, maar de slaapkamer in stroomde. Deze douche was dus niet bruikbaar. Omdat we maar met zijn 2- en waren was dat niet eenheel groot probleem, omdat er nog een tweede douche voorzien was. Daar begon echter de afvoer vsn de wasbak na enige dagen flink te stinken. Met een plastic dopje hebben we dit opgelost. Even veel stank was te vinden in het rubber van de was machine: een dikke drad van viezigheid. Gebruikt hebben we hem niet. De kleren zouden er stinkender uit gekomen zijn dan ze erin gingen. VErder waren twee stoelen dusdanig slecht in elkaar gezet dat instortingsgevaar dreigde bij het gebruik.
Communicatie over stoelen en wasmachine verliep moeizaam. Geen reactoe op stoelen en verkeerde aanbod van oplossing voor de wasmachine. Zonder toestemming is iemand in hte appartment geweest, die een goede afsluiting van de afvoer heeft gerealisseerd.
So far, so good.
Na ons verblijf had ik binnen zeven dagen de borg van 200 euro verwacht op mijn rekening.
Helaas. Na tien dagen een foto van een reeds bekende schade aan de sofa, met de mededeling dat wij hier voor verantwoordelijk waren en dat dit 280 euro zou kosten. Hierop heb ik meerdere mailtjes gestuurd om te protesteren, waarop geen reactie is gekomen. Weg borg. Dus: huur niets bij deze boevenbende.

22 september 2018

Dear Francis,

Thank you for having taken your time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us. We are sincerely concerned and apologize that we fell short on your expectations in some area. Your helpful comments are much appreciated, and your feedback will help us to continually improve the standard of facilities and services offered to all our guests. Regards, Friendly Rentals Team

10 tot 14 augustus heb ik samen met 6…

10 tot 14 augustus heb ik samen met 6 vriendinnen, 4 nachten doorgebracht in Barcelona in een van de appartementen van friendly rentals; bok 11. Allereerst werden wij uiterst onvriendelijk ontvangen. De meneer die ons hielp was erg geirriteerd en begon meerdele malen te zuchten gedurende incheck. Verder hebben wij vanaf 10 uur ‘s ochtends tot 15:00 u moeten wachten voordat wij het appartement in konden. De foto’s die op de site werden getoond waren anders dan het echte appartement. Daarnaast diende wij voorfafgaand aan ons verblijf 200 eu aan borg af te staan. Na afloop van ons verblijf zouden wij dit bedrag netjes terug gestort krijgen, indien er geen schade in het appartement was. Hoewel wij 100% zeker zijn dat er geen schade was toegebracht aan het appartement, beweert Friendly rentals dat dit wel het geval is. De tafel is beschadigd waardoor wij de borg niet geheel terug krijgen. Naar verloop van tijd hebben wij zelf moeten vragen om de borg en is dit erg onprofessioneel verlopen. Ik raad je aan geen reservering bij deze organisatie te maken of te zorgen voor erg goed bewijs waaruit blijkt dat je geen schade hebt toegebracht!! Al laatst wil ik zeggen boek nooit meer een appartement bij deze organisatie!!!

22 augustus 2018

Antwoord van Friendly Rentals

Dear client, Thank you for having taken your time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us. We are sincerely concerned and apologize that we fell short on your expectations in some area. Your helpful comments are much appreciated, and your feedback will help us to continually improve the standard of facilities and services offered to all our guests. Looking forward to see you again in the near future. Regards, Friendly Rentals Team

De reservering liep vlot

De reservering liep vlot, wordt goed opgevolgd (mails) alleen de ontvangst en het verloop van het inchecken vroeg veel tijd. Wij waren rond 11u in het kantoor maar zij konden ons toen nog niet helpen, pas na 15u. Nadien was heel duidelijk dat het appartement niet betrokken geweest was die dag en we zonder veel wachten er vroeger hadden ingekund. Waarom moeten wachten tot 15u als iedereen tegelijkertijd achter zijn sleutel kwam...

5 augustus 2017

Perfecte locatie, luxe inrichting en goed appartement

Het bed was wat stevig en de slaapkamer was iets gehorig door directe ligging aan straat, door het sluiten van de rolluiken was het te dempen. Strijkijzer niet aan gekregen, waarschijnlijk defect.

Perfecte badkamer, ruim appartement en goede faciliteiten (jacuzzi) op het dakterras.Bij ontvangst aardig en behulpzaam personeel. Erg goede ligging alles op loop afstand.

2 augustus 2016

Service

Wij zijn heel tevreden klanten en zeer ingenomen met de goede service, klantvriendelijheid en betrouwbaarheid. Geen rekening of verrassing achteraf. Je krijgt wat je boekt en dus verlangt. Wij zijn zo blij dat we onze volgende vakantie ondertussen ook reeds met jullie boekten.

30 mei 2016
Reviews in alle talen tonen. (440 reviews)