Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrø, som lynhurtigt lå i postkassen pakket og pyntet på sødeste vis. Yderme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sammenlignet med en anden leverandør, er Froebutikken.dk en klar vinder. Lidt mere tid på leveringen, men valget af emballage til frøene og ordrens pakning, lader ingen i tvivl om, hvem som skal sidde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte lørdag eftermiddag frø fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I Frøbutikken handles der frø som i gamle dage. Masser af økologiske frø fra gamle sorter samt nye trend frø. De mange spændende frø er håndpakkede i rustikke nostalgiske frøposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.
Billeshavevej 47, 5500, Middelfart, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig levering og de sødeste små pakker med frø.

Antwoord van Froebutikken
Tusind tak for altid god service og hurtig levering, og ikke mindst kvalitetsfrø. Altid leveret med en lille gave.

Antwoord van Froebutikken
Jeg kontaktede jer på mail info(snabela) froebutikken.dk for 4 dage siden og har endnu ikke hørt tilbage fra jer. Det synes jeg er ganske utilfredsstillende. I har tillige intet tlf.nr. man kan ringe til hvorfor var årsagen til, at jeg skrev en mail til jer.
I har 5 stjerner på Trustpilot. Det er godt nok overraskende når jeres kundeservice er så langsom. Hvorfor skriver I en mailadresse når ikke i svarer?

Antwoord van Froebutikken
Gode priser på frø, og hurtig levering.. jeg kan varmt anbefale Frøbutikken

Antwoord van Froebutikken
Jeg bestilte min ordre søndag og modtog dem allerede tirsdag - helt perfekt

Antwoord van Froebutikken
Jeg købte en forholdsvis stor portion frø som blev sendt afsted samme dag og modtaget dagen efter. Jeg fik en ekstra pose gratis frø med. Jeg er overordnet meget tillfreds.

Antwoord van Froebutikken
Hurtig levering, en lille hyggelig gave fulgte med bestillingen

Antwoord van Froebutikken
Jeg bestilte fra frøbutikken 8/5 og pakken kunne jeg hente lørdag den 10/5, frøene lå pænt pakket ind og fik en gratis pose frø med på levkøj,
Tak for en fantastisk oplevelse! Glæder mig til at handle hos jer igen og til at plante og forspire de forskellige frø 🌱

Antwoord van Froebutikken
God service fra start til slut og med så megen glæde og godhed fik min bestilling med en så skøn en lille gave som både bierne og jeg vil kunne nyde stor glæde af og ja mig tror jeg nu ikke de slipper af med som kunde men der imod har de høstet en ny kunde kan stygt anbefale dem det her er vitterlig en butik med gode kundemeinder ja det kan jeg ikke stave til

Antwoord van Froebutikken
Superhurtig levering og med en lille gave. Tak Lene.

Antwoord van Froebutikken
Den bedste service, frø bestilt onsdag leveret fredag. Tak Dora for den dejlige besked.

Antwoord van Froebutikken
Jeg vil helt sikkert købe herfra igen - Rigtig godt udvalg og mange frø til pengene. Hurtig levering og kom pakket i et fint lille net.
Stor tak til Hanne og Frøbutikken for ekstra gaven - Det er værdsat og kommer helt sikkert til at pryde henover efteråret.

Antwoord van Froebutikken
Overskueligt, nemt og med hurtig levering. Jeg havde mine frø dagen efter min bestilling👌
Tak for den søde hilsen Hanne.

Antwoord van Froebutikken
Plejer normalt altid at købe frø her hvert år, og de skuffer helt klart ikke. Gode frø, stort udvalg, og hurtig levering. Jeg skal da HELT klart bestille her næste år :)

Antwoord van Froebutikken
Jeg vil helt sikkert købe herfra igen. Jeg føler at jeg fik virkelig mange frø for pengene. Alt var pakket sikkert og sirligt, og fik endda en gave. ✨
Vigtigst af alt - gode frø! De er allerede spiret efter meget kort tid. 🌱🌱🌱 glæder mig til hele haven blomstrer 🌼🌸🌺

Meget fin service .
En indpakning man bliver helt glad af 🍅🥒☀️

Antwoord van Froebutikken
Nem hjemmeside, modtog varerne 2 dage efter, super nuttede poser,og en ekstra lille gave(Tak Lene) det kunne ikke blive bedre.

Antwoord van Froebutikken
En inspirerende shop, levering efter bogen.
Og når der så er en lille spændende gave med, så bliver jeg glad. Tak Hanne.

Antwoord van Froebutikken
De havde nøjagtig de frø, jeg ønskede mig.
Under bestilling kom jeg desværre til at få ramt en forkert tast, da jeg skulle skrive mit mobil nummer.
Jeg kontaktede Diane, så snart jeg så min fejl, og blev mødt med venlighed og forståelse. Sikke en dejlig oplevelse.
Da jeg modtog mine frø, var det som at få en gave. Smuk indpakning, et håndskrevet kort og en lille gave ⚘️⚘️⚘️🙂
Jeg glæder mig til at handle her igen og jeg giver Frøbutikken mine bedste anbefalinger

Antwoord van Froebutikken
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.