Beste ,Op 19/10/18 heb ik volgende artikels gekocht , ORDER #3353 Order summary Bruno™ - praathamster × 1 grijs €19,99 Bruno™ - praathamster × 1 donkerbruin €19,99 Discoun... Toon meer
Inderdaad had beter eerst review gelezen Mijn bestelling niet aangekomen en geen reactie. Geld kwijt dus . Misschien een idee om gezamenlijk aan advocaat in handen te nemen Dit bedrijf is schuldi... Toon meer
Op 27 juni een bestelling geplaatst. Het is nu november en het is nog steeds niet binnengekomen. De klantenservice heeft meerdere keren beloofd er achter na te gaan, maar blijkbaar is hier ook niks va... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fulfilment | Voor Fullservice E-Commerce Fulfilment kunt u bij SB Commerce terecht. Ontwikkeling, voorraadbeheer, orderpicking, klantenservice en meer.
Terminalweg 39b, 3821AJ, Amersfoort, Nederland
- 033-7544190
- klantenservice@sbcommerce.nl
- www.gadgethouse.nl
NOOIt MEER
Een aantal bestellingen gedaan. uiteindelijk is er maar goed gegaan. De rest niet. Zit nu al 2 maand op 1 bestelling te wachten, heb hem bij Fonq besteld ( dag later in huis ). betalingen worden niet ontvangen, afschriften ter bewijs meegestuurd. wordt niet op gereageerd.
1 woord - WAARDELOOS

1 keer en niet weer
3-2-16 bevestiging per mail van account aangemaakt
6-2-16 bevestiging per mail dat betaling bestelling binnen is
15-2-16 nog niets ontvangen terwijl op website staat: voor 22.00 besteld, volgende dag in huis en dat ik via track en trace locatie bestelling kan volgen maar hier staat: geen informatie over, bij. Gebeld voor 21.00, rare beltoon en geen contact, mail gestuurd waar mijn bestelling blijft, omdat ik het vandaag,20-2-16, cadeau wilde geven,19-2-16 antwoord per mail dat bestelling retour is gegaan omdat adres niet juist zou zijn terwijl genoemde adres precies klopt! Raar dat er geen contact met mij wordt opgenomen om dit te melden, maar dat ik er achter aan moet?! Pakket zou gisteravond nogmaals verstuurd worden, vandaag niets ontvangen, zojuist aangifte van oplichting via internet gedaan die ik zal intrekken als het nog in orde komt. Geld kan ik niet terughalen omdat ik via iDEAL betaald heb. Dus eens maar niet meer en weer geleerd om altijd met creditcard te betalen om geld terug te kunnen halen. Bestelnunmer sb-3877473
25-2-16 Vandaag alsnog bij de post ontvangen! Hartelijk dank! Ik heb zojuist mijn aangifte direct ingetrokken!

Slechte klantenservice in België
Op 23/01/2016 heb ik een jukebox besteld bij gadgethouse.be, die bleek beschadigd te zijn dus ging die retour. Na contact te hebben gehad met de klantenservice was 'de oplossing' om op de retourbon geld terug te vragen en een nieuwe te bestellen aangezien er nog maar 1 exemplaar was. Dat exemplaar opzij houden was geen optie, thans kon ik het wel bestellen en kiezen om via overschrijving te betalen en dan werd het wel 7 dagen voor mij gereserveerd.
Na die 7 dagen wilde ik de bestelling annuleren wat volgens de info op de website makkelijk zou moeten kunnen via mijn account... niet dus! De bestelling staat er nog steeds op.
Op maandag 01/02/2016 heeft gadegethouse mijn retourzending ontvangen, intussen zijn we meer dan 2 weken verder en heb ik nog geen mail gekregen over een terugbetaling.
Ik heb al een paar mails met vragen gestuurd, krijg wel steeds een mail terug maar enkel met de melding dat ik moet wachten en geen antwoord op mijn vragen.
Bestelnummer: SB-3817596
edit: 25/02 nog maar eens gebeld en zou normaal gisteren een mail moeten gekregen hebben maar niks ontvangen. Ik overweeg verdere stappen te ondernemen als dit niet snel opgelost is!
edit 2: op 1/03 een mail gekregen "Ik zal vragen of onze administratie het toch wil crediteren. Het pakket is vermoed ik vermist in het verzendproces." Sindsdien nog geen mail ontvangen met een bevestiging of iets van die aard. Als ik hen zelf niet contacteer dan gebeurt er niets en wordt er niet gecommuniceerd.
edit 3: 10/03 eindelijk een mail gekregen om mijn gegevens door te mailen en op 11/03 een mail dat de retourbetaling uitgevoerd is.

Nog steeds niks binnen
Nou ik had drie dingen besteld bij Gadgethouse op 15 december 2015, 1 set shot glazen 1 bier glas en 1 bureaulamp. Die set shotglazen waren op voorraad en op tijd binnen, maar op het bierglas en de bureaulamp moest ik drie weken wachten want die waren niet op voorraad. Nou vervolgens heb ik drie weken gewacht en nog steeds niks binnen ! Toen kreeg ik een e mail dat alles op voorraad was en dat het zo snel mogelijk naar mij toe gestuurd wordt. Maar een paar dagen later kreeg weer een e mail van Gadgethouse dat de spullen toch niet op voorraad zijn en dat ik weer drie weken moest wachten en dat het dus eind januari mijn pakketje zou komen. Nou en dus eind januari kreeg ik weer een e mail dat alles niet op voorraad is en dat ik weer drie weken moest wachten, echt WTF zo onprofessioneel dit. Maar goed uiteindelijk heb ik vorige week boos naar de klantenservice gebeld en die man zei tegen mij dat ze soms producten laat binnen krijgen en dat ze daar niks aan kunnen doen en dat ik het volgende week zou krijgen, nu zijn we een week verder en ik heb nog steeds geen producten binnen ! en nu kreeg ik net een e mail waarin staat dat ik de producten op 18 januari krijg dus over 1 week, maar vraag me af of dat wel klopt aangezien ze al vaker een datum genoemd hebben en ik elke keer niks binnen krijg. Zo niet netjes dit ik had mijn pakketje al een maand geleden moeten hebben ! En wat ook slecht is is dat je een half uur iedere keer moet wachten totdat je iemand aan de telefoon krijgt, en dan kreeg je steeds te horen dat je maar 1 minuut hoeft te wachten nou niet dus !

Eerste en laatste keer !
Op 5/2/16 plaatste ik een bestelling. Na een week heb ik deze nog niet terwijl het product duidelijk op voorraad was. Ik kan niks zien via de track &tracé want deze geeft weer dat er geen informatie is. Al gemaild en gebeld en ik krijg geen reactie. Dit was zeker de eerste en ook ineens de laatste keer dat ik iets bestelde bij gadgethouse.
Mvg jufr. De Ridder

Prima webwinkel
Een kado voor mijn zoon besteld, de dag daarna was het geleverdt. Wel bij de buren een paar huizen verderop aan moeten bellen, maar dat is niet gek als jezelf niet thuis ben. Goede shop, volgend jaar weer!
Goede service!
Om 21:00 besteld, de volgende dag in huis. Wilde uiteindelijk toch de andere kleur. Na mijn bestelling retour gestuurd te hebben, kreeg ik de andere kleur toegestuurd. TOP service Gadgethouse, ga zo door!
Prettige shop met leuke gadgets
Ik herken de andere reviews totaal niet, ik heb er al meerdere keren wat besteld en nooit problemen gehad, dus dacht ik schrijf ook maar een review. Gadgethouse heeft een breed assortiment, goede leveringsvoorwaarden en snelle levering. Top shop.
2 jaar verder
Het kan altijd gebeuren dat er wat fout gaat door de drukte, bestel random crap cadeautjes bij ze maar ja...
Dinsdag besteld, donderdag nog niet in huis. Morgen kerst, was al laat met cadeautjes maar goed, gemiddelde webshop haalt 2 dagen levertijd via pakket post makkelijk, sinds het van mijn familie allemaal binnen was maar dit ook daadwerkelijk op de dag van bestelling verzonden is.
Mijn probleem met deze webwinkel
- Voorraadpositie klopt niet.
- voor 17:00u besteld, morgen in huis -> Nog nooit meegemaakt.
- Zeer trage communicatie via de mail, telefoon wordt niet opgenomen?
- Wat je binnenkrijgt is niet altijd wat je besteld hebt.
Dit was mijn vijfde maar laatste bestelling, raad iedereen aan om even verder te zoeken naar een alternatief behalve als het er goedkoper is maar bel dan van te voren om te vragen of het op voorraad zit en of je een track en trace code kan ontvangen zodat je in ieder geval weet of ze het uberhaupt verzenden.
Er zijn genoeg alternatieve website voor hetzelfde spul welk wel afspraken nakomen waarmee ze adverteren en goedkoper zijn.
Fijne feestdagen!
______________________________________________________
Wat een zielig antwoord hieronder, ik heb 50x contact gehad over deze dingen.

Ongeorganiseerd!
Net een e-mail de deur uitgedaan en daarin besproken:
1. Na 3 dagen nog geen Track & Trace informatie terwijl ik vooraf aan de bestelling dubbel gecheckt heb of een product voorradig is dan wel direct leverbaar is; conclusie is dat de voorraadstatus in ieder geval niet realtime wordt geüpdatet; nu blijkt 1 product een levertijd te hebben van 2 - 3 weken, een ander product heeft op het moment niet eens meer een productpagina en staat niet in mijn besteloverzicht!
2. Annuleren zou volgens Gadgethouse makkelijk moeten zijn, maar is onmogelijk: via 'Annuleren of wijzigen van betaling’ komt men uiteindelijk op de home page, via 'Account' zie ik geen optie!
Nu per e-mail het verzoek gedaan een deel van de bestelling voor Kerstmis te leveren en de rest te annuleren, want de klant heeft die mogelijkheid niet.
EDIT: vlot een antwoord per e-mail gekregen en er werd gezegd dat ik het beste opnieuw kon bestellen, omdat de order niet was afgerond!? Er werd verder niets gezegd over de betaling die al wel is verricht. Wat moet ik daar nu mee?
EDIT_2: bewijs van de betaling verstuurd, de betaling zou niet binnen zijn gekomen.
EDIT_3: order gesplitst, levering + nalevering, maar na 7 dagen nog steeds geen Track & Trace info!
Huidige voorraadstatus bestelde artikelen (22-12-2015):
Artikel 1: "Dit artikel is helaas uitverkocht en komt niet meer op voorraad."
Artikel 2: "Verwacht: eind januari 2016"
Artikel 3: (Nog steeds): "Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis"
Moet ik hier nog vertrouwen in hebben? Geld innen, niet reageren op een verzoek tot annulering om vervolgens de producten volgend jaar maar te gaan leveren en een deel niet? Gezien de keuze voor een splitsing, had ik 1 artikel al lang in huis kunnen hebben.
EDIT_4: e-mail blijkbaar doorgestuurd naar de klantenservice van een ander bedrijf(sonderdeel): geen antwoord op mijn vraag of een deel van de bestelling vóór Kerst geleverd kon worden.
EDIT_5: WEDEROM verzocht om annulering van de bestelling!
Slechtste online ervaring ooit!
Tip: vertrouw niet direct de hoge rating die je ziet als je 'gadgethouse review' via Google intypt. Het [andere feedback bedrijf] scoort slecht op bijv. Trustpilot en er wordt weinig positiviteit over uitgelaten; 'lekker' onafhankelijk! Had ik hier maar niet besteld!
EDIT_6: 1 uur na verzoek om annulering, de melding dat 2/3 producten verzonden zijn.
EDIT_7: 2/3 producten na 8 dagen in goede orde ontvangen. Tegen mijn verwachtingen in, met name omdat via het overzicht van bestellingen nog steeds geen (Track & Trace) informatie beschikbaar is.
Ik kan niet anders concluderen dan dat er (administratief) organisatorisch nog wel wat te verbeteren valt. Het kan blijkbaar ook allemaal sneller indien er druk wordt gezet. Het hebben van een account voegt daarnaast voor mij niets toe, en het plaatsen van hyperlinks op een onderdeel van de 'Service' pagina die toch naar de home page gaan? Flauwekul! Annuleren is blijkbaar ook gewoon niet mogelijk.
EDIT_8: uiteindelijk het laatste artikel niet op de verwachte 27 januari, maar op 15 januari ontvangen; de schade valt nog enigszins mee!

Antwoord van Gadgethouse
Slecht! Product op voorraad is gelogen
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 9-15-2015, normaal gesproken zou het de volgende dag geleverd worden. Het was laat in de avond dus ik had hem verwacht op 11-15-2015... paar dagen later nog niets gehoord dus maar een mailtje gestuurd (op 15-12-2015). Hier heb ik dezelfde dag nog (16:09 uur) antwoord op gekregen met een hoopgevend reactie dat de verzenddatum is ingepland op 17-12-2015. 16-12-2015 krijg ik een mail van ze dat de levertijd ONBEKEND is. onbegrijpelijk dat dit kan. het is een cadeau. gelukkig heb ik nog een paar dagen. dus heb ik mijn bestelling nu geannuleerd. hoop dat dit wel goed verwerkt wordt. dit was de eerste keer bij gadgethouse, maar nooit meer!
update: nadat ik mijn bestelling heb geannuleerd kreeg ik tegen 00:00 uur een mail dat mijn bestelling is geannuleerd en dat het bedrag wordt teruggestort. Paar minuten later kreeg ik weer een email dan de product is verzonden omdat het toch binnen was gekomen en dat mijn annulering dus niet doorgaat. hoe chaotisch, slecht, ongeorganiseerd kun je het hebben? onbetrouwbaar zooitje

Antwoord van Gadgethouse
Heel langzaam met bezorgen!! Wacht nog steeds
Nou nou gadgethouse dit had ik niet verwacht na mijn eerste en mijn laatste aankoop bij jullie. Ik ben eenmaal een persoon met weinig geduld en als je meld onder een product "Voor 22:00 besteld morgen in huis" nou ik geloof dat natuurlijk, maar dat ik 6 dagen moet wachten en nog steeds niet mijn aankoop krijg vindt ik dat zeer belachelijk! Fix dit probleem hopelijk volgens de track en trace krijg ik hem Dinsdag als dat niet zo is ga ik een melding doen.
Zeer ontevreden.

Super webshop!
de producten zijn goed en duidelijk omschreven. betaling gaat makkelijk en de levering is super snel! Om 21.30 besteld en inderdaad zoals beloofd de volgende dag in huis. Zodat ik het cadeautje op tijd mee kon nemen naar een spontaan bedacht feestje.
Duidelijke site en vlotte afhandeling.
Het was een snelle keurige levering en ook keurig ingepakt met speciale schok bestendige bubeljesfolie.
ook de duidelijke bevestegings mail en facktuur was top.
Te triest voor woorden!
Vrijdagmiddag rond 12 uur speciaal bij deze website product van 239 euro besteld omdat zij beloven product volgende dag te leveren (ook op zaterdag).
Maandagochtend maar mail gestuurd na hele zaterdag gewacht te hebben dat ik zeer teleurgesteld was en graag track en trace wou hebben omdat website totaal geen informatie gaf alleen artikel verzonden.
Rond 5 uur maar gebeld omdat ik nog geen antwoord had, wilden ze me geen track en trace geven omdat dit alleen voor de leverancier was, ook beweerde ze niet op de zaterdag te bezorgen maar ze wilde het wel uitzoeken maar dan zou ik het wel pas dinsdagochtend via mail te horen krijgen.
Dinsdag rond 12 uur maar gebeld omdat ik weer niets gehoord had.
Deze mevrouw gaf aan dat ze wel op zaterdag bezorgen en dat ze me het nummer dinsdagochtend gemaild hadden maar het zou wel in me spam box beland zijn (yeah right)
Ik had niets ontvangen maar ze wilde het track en trace nummer wel even opnieuw mailen (opeens is het er wel en mail functioneerd opeens wel goed) maar totaal geen begrip schijnt daar normaal te zijn denk ik klanten aan lijntje houden.
Uiteindelijk wel die dinsdagmiddag gehad maar voor mij de eerste en laatste keer.
update 10-6-2014: gadgethouse heeft verzoek ingedient om alle slechte beoordeling van iedereen te verwijderen wegens ontbreken ordernummer.
dus raad aan als je slechte ervaringen heb deze ordernummer aan trustpilot door te geven.

De beste webshop
Ik heb hier een gratis Ferrari rit gewonnen dus wat mij betreft zeker een aanrader!
Prima afhandeling
Onlangs een bestelling gedaan. Vlotte levering, maar helaas bleek het bestelde artikel niet geschikt te zijn. Retoursturen was geen probleem en het aankoopbedrag is enkele dagen later keurig teruggestort. Prima afhandeling dus en dit geeft mij vertrouwen om bij dit bedrijf in de toekomst nogmaals iets te bestellen. Een ruim aanbod aan originele producten, dus veel leuke cadeautips!
Prima
Grappige cadeautjes voor als je weer eens niet weet wat te geven. Klantenservice geen ervaring mee maar de site werkt prettig en het bestelde was goed en heel snel geleverd.
Super gadgets!
Op deze website verkopen ze erg leuke gadgets, voor van alles en nog wat zoals feestjes,verjaardag en natuurlijk voor jezelf. Snelle levering.