GamePC.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Top bedrijf! Wat ben ik onwijs goed geholpen zeg (via Instagram). Had zoveel vragen en ze reageren vrijwel direct, ze hebben echt verstand van computers, goede klantcommunicatie! Mijn vriend had hun... Toon meer

Snel in elkaar gebouwd ,dag erna al in huis ,leuke zomerdeal ontvangen ,kan alles vragen en wat niemand anders heeft ,4 jaar garantie!

PC's zijn duur, maar kwalitatief oke. Probleem is dat dit bedrijf gebruik maakt van minder betrouwbare transportbedrijven als DHL. GamePC komt hierdoor de beloftes die op internet staan niet na. Of je... Toon meer

Game PC t.w.v. 2000€ besteld, na 2 dagen nog niks ontvangen. Telefonisch contact gezocht en daar werd verteld dat de betaling nog niet door was. Na wat gegevens uitgewisseld te hebben met de vriendel... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Stel je unieke droom Game PC samen op www.GamePC.nl

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

prachtige computer

Hele mooie pc, en leuk om te lezen wie hem in elkaar heeft gezet en zorg voor gedragen heeft. Was ook goed verpakt. Kortom keep up the good work!!

3 mei 2022
Logo GamePC.nl

Antwoord van GamePC.nl

Beste Ralf,

Bedankt voor het schrijven van een review, dit wordt erg gewaardeerd.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop. Wij wensen je uiteraard veel plezier van je nieuwe Game PC.

Team GamePC.nl

Blij met bestelprocedure, bezorging en de PC

Het samenstellen van de pc ging makkelijk via de website. Duidelijke informatie en context bij bepaalde keuzes. Na bestelling wilde ik nog een wijziging doorgeven. Die kon na een mail nog worden doorgevoerd. En toch werd de pc nog op het oorspronkelijke tijdstip bezorgd. Bezorging ook goed geregeld. PC zelf ziet er goed uit, helemaal zoals afgesproken. Goede documentatie en tips in keurige enveloppe zodat je niet met allerlei losse zaken zit. Kortom, een hele goede ervaring met deze winkel.

30 maart 2022

Laptop 17.3 inch...

Op de Website van hen zag ik een Laptop aanbieding van 17.3 inch en wilde deze graag hebben op grond van prijs en sterke hardware.. Aanvankelijk was ik wat sceptisch omdat ik in Hongarije woon en niet zeker was of dit allemaal veilig zou aankomen. Ik heb toch besteld op 24 februari en vanochtend 1 maart de Laptop ontvangen, dat is supersnel want er zat ook een weekend tussen. Perfect verpakt en afgeleverd door DPD die ook lof krijgt. Klantenservice (ene Matthias) heeft getoond goed te adviseren, te helpen en ook snel te reageren op e-mails. De Laptop is geweldig en ben hier uitermate tevreden mee. Een uitstekend bedrijf : 5 sterren. Succes met jullie onderneming, ga zo door

1 maart 2022

twee weken geleden een 17 inch gamepc…

twee weken geleden een 17 inch gamepc besteld.
bestellen ging heel makelijk. het gekozen geheugen was niet op voorraad voor de laptop. dit ivb de beperkte ruimte die het heeft. het duurde even een goed alternatief te vinden, maar we zijn er uit gekomen. ik ben niet echt heel technche, dus een paar keer gebeld, maar dit was geen probleem. Patrick staat je geduldig te woord.

na ontvangst merke ik een paar keer dat de wifi verbinding weg viel tijdens het surfen. dit is erg vervelend. ik heb de laptop weer terug kunnen zenden. en vandaag weer terug gehad via de avond bezorging. het heeft een week geduurd wat ik wel iets aan de hoge kant vind, maar had geen haast. het probleem lijkt verholpen te zijn, ga het merken in de komende dagen.

veder een top pc, lekker snel en erg fijn.
kwa prijs, en voor wat je "krijgt" zijn ze zeker beter dan via de grote websops die ook gamelaptops aanbieden. vooral kwa geheugen en keuze die je bij gamepc hebt en alles wat je voor je game denkt nodig te hebben... keuze zat. dis mis je bij de grotere webshops.

23 februari 2022

TRAP ER NIET IN

TRAP ER NIET IN, ER ZIJN ANDERE ALTERNATIEVEN, ZOEK GOED WANT DIE ADVERTEREN NIET.

omdat ik een Mac man ben heb ik gevraagd om advies voor de aanschaf van een pc voor mijn werk waar ik een zware grafici kaart voor nodig heb een RTX3090.
ze hebben voor mij netjes een lijst gemaakt. Kosten iets meer dan 5000 EU.

woe ochtend computer besteld, krijg een berichtje, word donderdag avond geleverd via trunkrs.nl tussen 17:00-22:00. toen de timer op 21:00 stond veranderde het in NIET afgeleverd. dus ik trunkrs.nl bellen, dat gaat dus niet, dan maar chatten en doorgeven aan gamepc.nl
kreeg door dat het paketje niet meegegaan was met de bus en dat het de volgende dag geleverd zou worden.
volgende dag weer gebeld bleek dat ze het paketje kwijt waren en dat ik 5 dagen moest wachten op een oplossing. dit heb ik gemeld bij gamepc.NL en die gingen er gewoon vanuit dat het vrijdag avond geleverd zou worden. dat gebeurde dus niet.
en in het weekend is niemand van trunkrs.nl of gamepc.nl te bereiken.
dus maandag maar weer gebeld naar gamepc.nl daar kreeg ik nadat ze gesproken hadden met een medewerker van trunkrs.nl een bericht dat ze afhankelijk waren van anderen. 100% hetzelfde antwoord wat ik steeds kreeg van trunkrs.nl.
na met Trunkrs.nl maar weer gechat te hebben 7 x kreeg ik door dat het dinsdag avond zou komen dus denk ok even afwachten.
op dinsdag maar weer met Trunkrs.nl gechat of het zeker was dat het geleverd zou worden. maar die gingen er vanuit dat het dinsdag avond geleverd zou worden.
dat was de druppel en heb de hele bestelling gecanceld. Dat een vervoer bedrijf niet weet waar de paketje zijn is kan gewoon niet.

Ik had hier besteld omdat het 1 of 2 dagen zou duren voor levering en ik het in het weekend heel hard nodig had voor een presentatie die ik heb moeten afblazen en een opdracht ben misgelopen.
Ik snap dat het niet altijd goed kan gaan maar er is geen goede communicatie geweest dus snap dat gamepc.nl daar misschien niet zo veel aan kan doen.

Maar dan:

ben opzoek gegaan naar een ander bedrijf en heb er een gevonden gelukkig.

Na een beetje rond gespeurd te hebben op het web gingen bij mij al wat belletjes af dus heb de bestelling lijst wat gamepc.nl me had geadviseerd te nemen gister na dat ik het gecanceld had even naar wat youtubers en andere zelfde soort bedrijfjes gestuurd en die kwamen allemaal met het zelfde.
de kast is niet goed en de koeling is niet goed voor deze build.

De build was rond een RTX3090 deze kaart produceert veel hitte waardoor je een goede kast en koeling nodig hebt. Geen goede air flow en koeling kan overhitting veroorzaken met alle gevolgen van dien.

Deze kaart koop je ook alleen voor je werk als je die nodig hebt, voor gamen is i niet echt nodig.

19 januari 2022

Prima service, top PC

Site is netjes en overzichtelijk. Specificaties van alle onderdelen is duidelijk weergegeven. Ik heb zonder problemen een mooie game-pc kunnen samenstellen. De levering was vlot, communicatie prima. Ik had per ongeluk twee keer dezelfde bestelling geplaatst, dit werd netjes opgelost.
Het enige verbeterpunt ligt buiten de macht van GamePC: de navigatie van de chauffeur van TrunkRs was niet up-to-date, waardoor hij voor een winkel met auto-onderdelen was gestrand. Ik heb hem telefonisch moeten begeleiden, terwijl de arme man amper Nederlands sprak en ook zijn Engels was moeilijk verstaanbaar. Uiteindelijk is alles netjes afgeleverd en de PC werkt fantastisch.

8 januari 2022

Goede hulp bij upgrades

Een jaar na aanschaf had ik behoefte aan een upgrade. Ik vroeg gameppc.nl om advies, en met de specifics van mijn huidige setup konden ze mij snel adviseren wat ik nodig had en of het zou passen.

31 december 2021
Logo GamePC.nl

Antwoord van GamePC.nl

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en het gegevens advies. Wij wensen je veel plezier van de upgrade.

Team GamePC.nl

Goede snelle service

Goede service nadat ik een verkeerde scherm had besteld werd het netjes afgehandeld, het nieuwe scherm was binnen 2 dagen binnen nadat het verkeerde scherm was teruggestuurd.

28 oktober 2021

Kwaliteit op maximum niveau

Bestelde pc is in notime geleverd. De performance van de de pc geweldig, de bouw is zeer professioneel en ziet er goed uit.

Na enige tijd zag ik dat de RGB led strip over het hoofd gezien is die ik wel gekozen heb. Nou ben ik niet zo moeilijk als het gaat om een simpel led strip van nog geen tientje, toch was ik benieuwd wat de reactie zou zijn van GamePC.nl.
Eindstand: ze hebben in notime een nieuwe ledstrip naar mijn adres opgestuurd. Uitmuntende service.

23 september 2021

Geweldige game ervaring!

Snelle service, goede kwaliteit, netjes verzonden. Heerlijk gamen!

Het was een tijdje onduidelijk waarom hij niet op tijd geleverd was ondanks dat de verzenddienst de juiste bezorgtijd aangaf. I.v.m. sluitingstijden werd ik de volgende ochtend snel geholpen door GamePC. Bleek een fout bij de verzenddienst te zijn. Uiteindelijk de tweede avond (i.p.v. eerste avond zoals beloofd) na de bestelling de game PC in ontvangst mogen nemen. Die ene dag maakt dan uiteindelijk ook niet uit, het blijft enorm snel voor iets dat ze nog in elkaar moeten zetten!

26 augustus 2021