Top bedrijf! Wat ben ik onwijs goed geholpen zeg (via Instagram). Had zoveel vragen en ze reageren vrijwel direct, ze hebben echt verstand van computers, goede klantcommunicatie! Mijn vriend had hun... Toon meer
Snel in elkaar gebouwd ,dag erna al in huis ,leuke zomerdeal ontvangen ,kan alles vragen en wat niemand anders heeft ,4 jaar garantie!
PC's zijn duur, maar kwalitatief oke. Probleem is dat dit bedrijf gebruik maakt van minder betrouwbare transportbedrijven als DHL. GamePC komt hierdoor de beloftes die op internet staan niet na. Of je... Toon meer
Game PC t.w.v. 2000€ besteld, na 2 dagen nog niks ontvangen. Telefonisch contact gezocht en daar werd verteld dat de betaling nog niet door was. Na wat gegevens uitgewisseld te hebben met de vriendel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stel je unieke droom Game PC samen op www.GamePC.nl
Feithspark 21, 9356 BX, Tolbert, Nederland
- 0594 580 240
- info@gamepc.nl
- www.gamepc.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fijn bedrijf.
Videokaart besteld , alles netjes ingepakt en keurig bezorgd op de volgende dag.

Alles in orde
Alles in orde, zelfs extra kabeltjes voor extra aansluitingen werden meegeleverd.

Antwoord van GamePC.nl
Erg blij met mijn nieuwe computer
Erg blij met mijn nieuwe computer. Super snel en mooi ingericht. Ook zeer snel geleverd. Wel jammer van de kras op de rgb fan die duidelijk zichtbaar is. Maar verder erg tevreden!
Goeie deskundige personeelsleden met…
Goeie deskundige personeelsleden met verstand van computers.
's Ochtends besteld, dezelfde avond ontvangen!!!
's Ochtends om 7 uur besteld en dezelfde avond om 9 uur 's avonds ontvangen!!!
We kennen allemaal dat gevoel van uitkijken naar het moment dat je je nieuwe, dure pc kan ontvangen dus dit was helemaal te gek! Een geweldige consumenten ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.
Plus punten:
* Alle pc onderdelen kon ik aanpassen. (Andere webshops hebben soms een beperkte keuze)
*Ik kon in 3 termijnen betalen (heel fijn!)
*Alle onderdelen waren heel duidelijk met plaatjes en specificaties beschreven, dat was vooral handig met het moederbord en de koeling selecteren. Dus goede duidelijke website vergeleken met anderen.
*Hele snelle service zonder veel gedoe. Ik bestelde het, kreeg een mail, daarna een track&trace en een hele precieze bezorgtijd die op de 5 min. nauwkeurig was.
*Doos was in piekfijne staat.
*Alle onderdelen in de PC werkten meteen goed zonder problemen.
*De 'op dezelfde dag bezorgen' service was hartstikke fantastisch en heel jammer voor de bezorger die tot 's avonds laat moest werken maar wat fijn voor ons als klant van GamePC.nl.
*10 sterren en over een paar jaar bestel ik weer hier!
2 PC's gekocht hier en beide keren dat…
2 PC's gekocht hier en beide keren dat er iets mis wat snel geholpen m.b.t. garantie.
Super vette gamepc gekocht
Super vette gamepc gekocht. Werkt razendsnel en ziet er goed uit. Overclocked en alles. Toch geef ik maar 3 sterren, service kan echt wel beter. Kreeg snel iemand aan de lijn voor wat advies en vragen, maar gesprek werd nogal afgeraffeld. Tracking klopte ook niet helemaal, geen reactie op mail. Beetje jammer want ondanks dat het pc geweldig is verwacht ik toch betere service. Na de bestelling kregen we een kortingscode voor een volgende bestelling, van maar liefst 5 euro. Nou nogal een lachertje als je net 2 ruggen uitgeeft aan een desktop. Dus tip: hou de kortingscode en werk aan vriendelijke service :)

Antwoord van GamePC.nl
De service overtrof mijn verwachtingen. Ik kan gamepc.nl absoluut aanraden!
Het was ruim 6 jaar geleden dat ik mijn pc hier heb gekocht. Ik had een probleem met het aansluiten van een nieuwe monitor en de service was uitstekend: ik werd 2 keer uitvoerig te woord gestaan aan de telefoon en kreeg later nog een oplossing via de mail aangeboden. De service overtrof mijn verwachtingen. Ik kan gamepc.nl absoluut aanraden!
Pc kapot geleverd door DHL maar gloednieuwe gekregen
Pc geleverd via DHL, harde schijf was kapot, pc beschadigd, gat in de doos, te laat geleverd & niet traceerbaar. Pcsamenstellen.nl heeft na ontvangen van kapotte pc een gloednieuwe pc opgestuurd, deze keer via DPD. Extra beschermdoos, perfect geleverd en goed kunnen traceren. DHL is een enorm slechte leveringsdienst, maar daar kan pcsamenstellen.nl niets aan doen. Enorm goeie en eerlijke klantenservice!
stel oplichters daar
stel oplichters daar. bijna 2000 voor een nieuwe pc betaald al 4 jaar niks anders al problemen en heen en weer sturen naar hun en nu ondertusse garantie voorbij natuurlijk en werkt nog niet fatsoenlijk. ik raad andere aan er NOOIT wat te bestellen.

Over het algemeen prima.
Over het algemeen prima.
Na de bestelling van de PC heb ik hem gewoon op tijd en in goede staat ontvangen. Mijn PC doet het al bijna een jaar naar behoren en heb 'm nog nooit op hoeven sturen voor iets. Destijds wel wat moeilijkheden gehad met de klantenservice maar is uiteindelijk wel opgelost.
Slecht..
Afgelopen juli een game pc aanschaft bij gamepc.nl, bij het bezorgen ging het al mis bezorging duurde 1.5 week. Eindelijk mijn gamepc ontvangen te hebben blijkt de waterkoeler kapot te zijn. Hiervoor moest er een nieuwe op. Na het instaleren van Assassin Creed blies de pc enorm hard. Volgens de medewerkers was dat niet normaal en moest er een andere waterkoeler erop en fans, dus weer naar reparatie, eindelijk in ontvangst weer, is er helaas niks veranderd, nu moest er een andere case op en weer andere fans. Weer na ontvangst is er niks veranderd. Toen weer voor reparatie is het beetje opgelost, maar dacht laat maar zitten ik speel hier geen Assassin creed op maar een 2d spel en daar blaast die niet.. Maar nu wil ik met vrienden counter strike spelen en hij blaast weer.... Ik neem aan dat dit niet moet horen voor een GAMEPC van bijna 2000 euro. Nu willen ze hem weer repareren ben hier niet mee akkoord gegaan en heb mijn geld terug geëist, omdat hij al 3 a 4x gerepareerd is vanaf aanschaf heb hem nu half jaar. Tevens heb ik ze ook aansprakelijk gesteld omdat mijn product niet deugd en ik mijn recht heb een nieuw product te ontvangen of mijn geld terug

Antwoord van GamePC.nl
Vaak voor reparatie terug moeten sturen
Destijds een computer besteld, echter heb ik deze meerdere malen moeten terugsturen wegens defecten. Op het laatst hebben ze een aantal onderdelen vervangen om het probleem op te lossen (was netjes, moet ik ze nageven), maar de manier waarop de onderdelen in de kast waren gezet was een beetje slordig; gezien ik een kast met een zijpaneel van glas viel dit ook nog eens ontzettend op...

Antwoord van GamePC.nl
Ik heb hier een laptop besteld die ik…
Ik heb hier een laptop besteld die ik toen al best duur vond. Ik had hierbij geen lezer besteld voor cd en dvd. Ik kreeg voor windows te installeren een dvd erbij die ik dus niet kon gebruiken. Ik ben op wit moment opzoek naar een pc en geen laptop en ik weet niet zeker of ik er hier nog wel 1 wil bestellen.

Antwoord van GamePC.nl
Game laptop besteld bij game pc
Game laptop besteld bij game pc, helaas kreeg ik de volgende dag een mail dat de laptop onverhoopt niet op voorraad was.
Ik kreeg een duidelijke mail met de verwachte leverdatum en een eventuele optie tot kosteloos annuleren.
Ik heb helaas voor de laatste optie gekozen omdat ik snel een nieuwe laptop nodig was omdat de vorige het heeft begeven.
Duidelijke en vriendelijke communicatie vanuit de klantenservice. Desondanks ik helaas geen aankoop heb kunnen doen ben ik tevreden met de service waarmee ik de maken heb gehad.
Het terugboeken van het geld daar integen duurt redelijk lang, wat mijn inziens sneller kan.
Ik heb de 6e een terubetalingsverzoek gedaan en tot op heden (11e). Nog niks ontvangen.
Kun jullie me helpen ik heb vandaag me…
Kun jullie me helpen ik heb vandaag me laptop net net binne gekregen ik doe hem voor de 1ste x aan en ik krijg gelijk een aptio setup sherm geprobeerd aan en uit te doen zeg tie nu dat boot systeem kapot

Hey Gamepc
Hey Gamepc
Graag had ik jullie langs deze weg laten weten dat ik gisteren mijn bestelling goed en wel heb ontvangen.
Ik ben zeer tevreden, niet alleen van de pc maar ook van jullie service en de persoonlijke vriendelijke brief die erbij gestuurd werd door de bouwer van de pc met de nodige accesoires en uitleg.
Het enige dat verkeerd is dat waarschijnlijk aan mij ligt is dat het toetsenbord qwerty is terwijl ik azerty gewoon ben.
Dat heb ik vergeten aan te geven bij de aankoop denk ik maar voor de rest op en top.
Jullie mogen gerust een high five geven want ik ben zeer tevreden.
ik wens jullie een zalige kerstfeest en een gelukkige nieuwjaar.
Gamepc.nl echte aanraader!
Ben super onder de indruk van gamepc.nl
Ik had woensdag mijn pc besteld en hij kwam donderdag, vervolgens was er vrijdag een blackfriday deal en had ik gemaild als ik eventueel die ook nog kon krijgen, ik had een leuke e-mail teruggekregen van gamepc.nl dat dit inderdaad mogelijk was en ik kreeg ze zelf de blackfriday deal bundle de zelfde dag binnen + extra rgb verlichting als bedankje !
Top bedrijf ik raad dit echt aan, super vriendelijk en snel !