Top bedrijf! Wat ben ik onwijs goed geholpen zeg (via Instagram). Had zoveel vragen en ze reageren vrijwel direct, ze hebben echt verstand van computers, goede klantcommunicatie! Mijn vriend had hun... Toon meer
Snel in elkaar gebouwd ,dag erna al in huis ,leuke zomerdeal ontvangen ,kan alles vragen en wat niemand anders heeft ,4 jaar garantie!
PC's zijn duur, maar kwalitatief oke. Probleem is dat dit bedrijf gebruik maakt van minder betrouwbare transportbedrijven als DHL. GamePC komt hierdoor de beloftes die op internet staan niet na. Of je... Toon meer
Game PC t.w.v. 2000€ besteld, na 2 dagen nog niks ontvangen. Telefonisch contact gezocht en daar werd verteld dat de betaling nog niet door was. Na wat gegevens uitgewisseld te hebben met de vriendel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stel je unieke droom Game PC samen op www.GamePC.nl
Feithspark 21, 9356 BX, Tolbert, Nederland
- 0594 580 240
- info@gamepc.nl
- www.gamepc.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisch
Het bestellen ging heel gemakkelijk. We konden de pc al heel snel ophalen. Goed advies gehad en de pc geüpgrade met hulp van een medewerker die eerlijk goed advies gaf. Ik ben er heel blij mee. Hij is lekker snel!! Aanrader! Goed adres!
Goede en snelle service !
Goede service , kwaliteit pc's , heb een tijd geleden de website via een collega ontvangen die er vol lof over sprak , nu raad ik de site zelf aan iedereen aan.
Alles ging perfect 👌
Alles ging perfect! 👌 De slechte revieuws kan ik niet begrijpen. Er was iets mis met een product en ben daarvoor gebeld en het is met €30 korting een dag later geleverd! Top service.
Pc twv 2000
Tot nu toe heb ik een pc gekocht en alles werkt prima, de correcte onderdelen en alles functioneert goed. Ik heb nog geen nieuwe onderdelen besteld maar als ik een nieuw onderdeel wil dan ga ik het zeker hier bestellen en laten installeren.
Goede support en prima service
Na mijn eerste ervaring (< 5 jaar geleden) met GamePC opnieuw mijn keuze gemaakt om hier mijn zaken te doen.
Nu van een GamePC naar een game laptop. Extra aanpassingen in overleg gedaan met de klantenservice zodat de laptop ook voor mijn werk (virtualisatie) gebruikt kan worden.
Helaas is er naar verloop van tijd een defecte lijn in mijn scherm ontstaan. Dit is prima opgelost met een nieuw scherm en binnen de twee weken die ze beloofd hadden.
Door bovenstaande mijn ervaringen zou ik - ondanks de vele negatieve reviews hieronder - toch GamePC van harte aanraden. Eerlijke winkel, goede jongens die hun best doen om je zo goed mogelijk te helpen.
Kortom: Tot de volgende (Gaming) PC/Laptop!
Ik kreeg steeds een BSoD maar dat is opgelost door de klantenservice
Hallo, ik heb mijn pc hier gekocht voor 1127 euro. was er erg blij mee voor ongeveer 3 uur tot dat ik mijn eerste blue screen kreeg. Ik weet niet waarom dit gebeurt maar het hoort niet zomaar te gebeuren. Ook crashen mijn spellen de hele tijd. Kortom ik voel me een beetje opgelicht. ik moet wel zeggen dat ik nog niet contact heb opgenomen met de klantenservice.
(6 dagen later)
ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben zonder dat ik iets moest betalen de defecte onderdelen vervangen of gerepareerd.
(van 2 sterren naar 4)

Antwoord van GamePC.nl
Gamepc.nl top service, top pc's
Goedendag,
mijn naam is Mark, en heb nu 2 jaar lang een pc van Gamepc.nl .
Ik ben zeer tevreden met hun vriendelijke service, en het feit dat ze alles op alles doen om het probleem van de klant op te lossen maakt mij erg gerust.
Veel reacties die ik hieronder heb zien staan kloppen ook niet helemaal met de waarheid. (met alle respect naar de mensen).
Vrienden en collega's zijn al langere tijd klant van Gamepc.nl dan ikzelf.
Vanuit hun verhaal blijft er maar 1 ding boven uit steken. Dat hun klanten service super is.
Bepaalde reacties wat mensen hebben getypt van Gamepc.nl kloppen hier echt niet. Dit is alleen maar om hun eigen bericht er nog negatiever er uit laten zien dan het al is.
Het komt regelmatig voor (ik herken dit ook in het bedrijf waar ik werk) dat er gewoon duidelijk word gecommuniceerd met de klant, alleen dat de klant het heel anders kan opvatten. Dit is geen uitzondering.
Daarbij komt dat er veel geklaag is over onderdelen.
Men moet niet vergeten dat ze onderdelen doorverkopen en niet zelf produceren. Het feit wat zo'n dan bedrijf voor oplossingen kan aanbieden als het even mis gaat is geweldig!
Daarbij komt, hardware is nou eenmaal gevoelig. Het kan om de kleinste ding kapot gaan. Maakt niet uit waar je het koopt.
Ik ben een zeer tevreden al klant, en zal zeker weer een mooie aankoop daar doen in de toekomst.

Antwoord van GamePC.nl
Waardeloze service, producten en bereikbaarheid
Ik was een bestaande tevreden klant van GamePC. Ze hadden mij ongeveer 8 jaar geleden een prima computer verkocht en daarna goede service verleend bij een probleem waarbij de computer blue screende. Ik denk; daar bestel ik mijn nieuwe computer ook.
Die beslissing bleek even behoorlijk verkeerd te zijn. Echt een van de meest bizarre situaties die ik ooit als klant heb meegemaakt. De computer deed het welgeteld 2 weken, daarna wilde hij niet meer aan. Uiteraard nam ik contact op met GamePC. Ik moest even de achterkant open maken en het geheugen er uit halen om dit vervolgens te testen. Dit werkte echter niet, uiteraard nam ik weer contact met ze op. “Breng hem maar even langs” luidde het antwoord.
Aangezien ik in Groningen woon en dit toch een ritje is naar Tolbert zag ik dat niet helemaal zitten. Ik wou daarbij nog even melden dat het mailverkeer ook niet erg soepel liep. Elke ochtend werd er even gereageerd, de rest van de dag niet meer. Na een week mailen kon er eventueel iets geregeld worden met de pakketdienst. Ik gaf aan dat dat wel prima was. Vervolgens moet ik, na een week mailen, nog even een ticket aanmaken op de website etc etc. Dit duurde zo lang dat ik hem maar langs heb gebracht. Dezelfde dag was de computer klaar; grote klasse. Het moederbord was vervangen. Vervolgens wil ik hem ‘s avonds aan sluiten; weer kapot.
Ik weer berichten op de website. Duurt weer lang. Ik moest al mijn aangesloten randapparatuur doorgeven. Toetsenbord en muis die er voor zorgen dan het moederbord gefrituurd wordt zeker. Er werd vervolgens weer lastig gedaan over de pakketdienst. De behulpzaamheid was 0,0. Ik heb toen weer gebeld en verteld dat ik er toch wel erg van baalde. Tweede keer kapot binnen 2 weken, ik wilde de pc inleveren en mijn geld terug. Ik had geen vertrouwen meer in ze. Er werd geen woord gerept over een eventuele tegemoetkoming voor het rijden en de verloren tijd.
Vervolgens wordt er nog even tussen neus en lippen door verteld dat er wellicht assemblage kosten in rekening werden gebracht. Dat was voor mij echt de druppel. Mij een stuk schroot verkopen en vervolgens even 120 euro assemblage kosten incasseren als ik hem terug wil brengen. Wat een onzin. “Ja want er zijn mensen die de specs van de PC willen testen en daarna zelf de PC assembleren.”
Ik werd dus als klant, die 1050 euro had betaald voor een PC, nog even uitgemaakt voor leugenaar. Ik moest me daarna nog 2 weken kwaad maken voordat er een verzendlabel kwam. De pakketdienst zou op dinsdag komen, dit werd vrijdag. Ik mocht vervolgens geen berichten sturen om te vragen hoe het was met de check van de pc. Ik ben toen zo pissig geworden dat ik ze heb bericht met het dringende verzoek mijn geld terug over te maken. Vervolgens wordt er in het bericht nog even een grote bek terug opgezet. Kijk ik een aantal dagen op mijn rekening en wat denk je? Staat het geld er ineens op! Zonder enig bericht van GamePC.
Mensen; denk goed na voordat je iets koopt van dit trieste excuus voor een bedrijf. Laat je geen geld door de neus boren en kijk lekker verder. Deze slappe zaak is geen knip voor de neus waard.

Antwoord van GamePC.nl
Ben heel teleurgesteld, koop hier niets.
Had een PC voor ongeveer €3000 euro gekocht, (Intel i9 en RTX 2080 Ti). De koeling was verkeerd gemonteerd. Verkeerde RAM geheugen geplaatst. ten slotte was het gewoon een kast vol fouten. De levering is matig, voor 23.59 besteld, morgen in huis kan dit bedrijf niet regelen. Dus de pc was 2 dagen te laat geleverd. Daarnaast kreeg ik geen geld terug, wat volgens GamePC wel zou moeten. Ik kan niet beschrijven hoe geschokt en verdrietig ik was dat ik voor 3000 euro dit zou krijgen.
Super goede klanten service en perfect…
Super goede klanten service en perfect op tijd geleverd

"Vertraging, vertraging, vertraging..."
Op zaterdag een Pc besteld van 1200 euro. Op de website stond een mooie teller, die aangaf als je binnen die tijd bestelde, dat je de volgende dag je pc zou hebben.
Dit bleek pas maandag te zijn.
Echter op maandag een mailtje dat ze het o zo druk hebben, en die dag niet konden leveren.
Dinsdag weer een mailtje dat ze nogmaals vertraagd zijn, ditmaal worden 'deze bizarre tijden' als reden aangehaald. En er wordt geen nieuwe datrum genoemd.
Mail teruggestuurd dat ik de volgende dag geleverd wil krijgen, of per direct m'n geld terug. Geen reactie op gehad...
KOOP HIER NIETS MENSEN !!!!!
Pc aangeleverd met kapotte RAM stick en audiokaart
Pc aangeleverd met kapotte RAM stick, audio kaart en grafische kaart die gebogen was.
Terug gestuurd en alleen RAM gefixt.
Dit was voor een PC van 3000+ euro.
mijn ervaring is slecht
mijn ervaring is goed en slecht met gamepc.nl.
1e PC.
ik heb eerder een computer bij hun gehaald (waarde rond 2400 euro )
na kort 4 a 5 maanden ging mijn voeding stuk. Naja kan gebeuren dus toen zelf maar een voeding aangeschaft erin gezet en spelen maar.
Jazeker tot een klein jaar en 2 maanden toen begon de ellende.
Moederbord stuk Asus rampage 4 extreme. In totaal is mijn computer een half jaar weggeweest 6x langs gebracht waarvan 3x mijn moederbord is opgestuurd omdat deze elke keer stuk ging.
Compensatie 0,0 3 uur heen rijden en 3 uur terug rijden, van Zaanstad naar Tolbert. Maar goed al met al en wat eigen werk erin met een goede maat draaid deze pc nog steeds.
Facturen etc allemaal nog aanwezig!!!!
2e PC
Jaja we gaan is voor wat dikker en smijten wat meer geld er tegen aan, want gamen wil je het liefst zolang mogelijk op ultra setting doen.
Voor deze pc bijna 3500 euro neergelegd. Na paar dagen vond ik mijn pc raar klinken dus contact gezocht via whatsapp, mail en video ervan meegestuurd.
Nee hoor meneer is normaal. Hmmmm oke zal wel dan als jij het zegt.
3 weken later start mijn pc meerdere malen per dag uit het niets op.
4 weken later druk je gewoon zoals elke dag je power button in en je raad het al na halve seconde valt die meteen weer uit.
Het zal wel dus drukken weer power button in en niks gebeurd.
Stroom kabel eruit want ik dacht misschien me voeding, na paar uur toch maar is proberen en jaaaa hij gaat weer aan. Naja misschien bleef het bij een keertje
want kon de hele dag en avond weer vol op gamen. We gaan naar bed dus sluiten af wat die normaal doet en volgende dag zelfde probleem.
Dus weer stroom kabel eraf, even huishouden doen en dan kunnen we wel weer gamen.
Die zon ging helaas niet op nou is het echt over!!
Oke even wat vrienden raadplegen ( ondertussen ook gevraagd aan gamepc wat ik zou kunnen doen ) Vrienden: ja kan wezen dat het in het overclocken niet goed gaat of dat je moederbord stuk is ( capacitor) asl jij het zegt ik heb geen idee.
Dan komt Gamepc via whatsapp op de vraag of ik zelf wat kan doen. Erg vervelend en direct contact op te nemen met onze technische dienst en dan krijg je een email adres.
Positieve:
- Gastvrij ben daar geweest kreeg netjes koffie en mocht rond kijken
- Vriendelijk
- Proberen tot oplossing te komen
Wat kan er beter:
- Door vragen bij de klant en proberen op afstand te kunnen helpen.
- Op de hoogte houden van de status. Zijn ze al aan je pc begonnen? Telefoontje is misschien 1 a 2 min werk en kan je de klant ook uithoren wat er speelt.
- Klanten een compensatie bieden, meeste pc of laptop zijn niet goedkoop.
- Meer inleven in de klant.
Conclusie Pc is 10 maanden oud bijna 3500 euro gekost geen compensatie helemaal niks en staat nu 3 dagen in Tolbert.
Deel 2:
30 april bel ik met gamepc mbt tot mijn reparatie aangezien mijn pc er al vanaf 21 april daar staat. Ik zou terug gebeld worden wat uiteraard NIET gebeurd. Maar goed dan bellen wij maar even om half 5 toen kreeg ik de heer Nick aan de lijn. Heel vriendelijk en behulpzaam en door vragen wat mijn probleem is. Nick vermoed dat hij al weet wat het is aangezien ze een slechte batch voedingen van cooler master binnen hebben gehad en mijn problemen aan het signalement voldoen.
Deel 3:
7 mei. Bel maar weer eens aangezien in mijn ticket status van 21 april nog niks staat. Krijg ik toch een vriendelijke man aan de lijn.
Rond uit onbeschoft word je behandeld en word gereageerd met een toon van waarom bel je!!! Status staat in je ticket!! Hartstikke leuk maar daar is sinds 21 april niks mee gedaan!!! Ja dan zal er ook wel niks mee gedaan zijn.
Top ga zo door Gamepc. Misschien is meer mensen zoals Nick aannemen die wel passie voor hun werk en klant heeft.
Hierbij wordt mijn recensie ook aangepast naar slecht. Waardeloos nog niet aangezien Nick jullie dat bespaard heeft!!!

Antwoord van GamePC.nl
Let op: belofte snelle levering kunnen ze niet waarmaken.
Let op: overal op hun website pronkt de tekst: vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis. Dat kunnen ze niet waarmaken. Zie ook eerdere reviews op Trustpilot. Inmiddels is mijn bestelling meerdere dagen vertraagd. Je krijgt een onpersoonlijk mailtje van drie zinnen waarin je in de bcc gegooid wordt waarin staat dat het ze toch niet gelukt is. Gamepc laat zijn bestellingen bezorgen door “Red mijn pakketje”. Ook bij deze partij heeft mijn bestelling vertraging opgelopen. De klantenservice reageert niet en ze zijn niet telefonisch bereikbaar. Mijn bestelling zou op vrijdagavond bezorgd worden. Niet gelukt. En dan krijg je een mailtje dat ze “misschien” in het weekend bezorgen. Verder is er geen informatie te vinden of ze dat ook werkelijk doen.
Ik kan de kwaliteit van de hardware nog niet beoordelen, maar de snelle service die ze beloven kan Gamepc niet waarmaken. Dat was voor mij een belangrijke reden om voor ze te kiezen.

Antwoord van GamePC.nl
Ik heb een Intel game pc in 2016…
Ik heb een Intel game pc in 2016 gekocht. In het begin geen problemen mee gehad.
Na ongeveer 3 jaar kwamen de problemen. Opstart problemen, zomaar uitvallen en opnieuw opstarten tijdens gamen.
Toen heb ik besloten om in 2019 de pc na te laten kijken op technische problemen en gelijk te upgraden. Na de upgrade is de computer volledig verknalt. Grafische kaart was kapot bij aankomst, dus weer teruggestuurd.
Tijdens de eerste keer opstarten thuis ging gelijk het EZ debug ledje van de cpu weer aan...daarna begonnen de opstart problemen weer.
De computer startte de ene dag wel op en de andere dag niet. De EZ debug led van de CPU was nogsteeds wit en de pc reageerde niet en bleef hangen.
Daarna ging het even goed, een week of 2...Maar ik kon bijna geen spellen spelen zonder dat hij uitviel..en al helemaal niet op maximale settings wat de pc eigenlijk wel aan zou moeten kunnen.
In december 2019 weer contact opgenomen...alles uitgelegt via de ticket...In januari weer opgestuurd voor technisch onderzoek.
Ik kreeg de pc na ongeveer 2 weken weer terug met het bericht dat ze niks konden vinden.
Bij het open maken van het pakket viel de zijkant van de computer kast er bijna uit.
Ze waren vergeten om de zijkant weer dicht te schroeven. Ronduit slordig afgeleverd.
Nu een paar weken weer in huis en weer volop dezelfde problemen.
Computer start de ene keer wel op en de andere keer weer niet, zelfs met een koude start doet hij niks. Valt zomaar uit tijdens gamen en ga zo maar door. Ik heb dus niks aan die upgrade gehad want ik kan er bijna geen spellen meer op laten draaien.
Ik heb er meer dan genoeg van. De pc word steeds gereset door het bedrijf maar de problemen worden niet opgelost.
Daarnaast maakt het bedrijf zoveel onnodige slordigheidsfouten wat eigenlijk niet zou mogen gebeuren.
!!ZWAAR AF TE RADEN!!
erg Slechte klantenservice en erg onduidelijk, daar bij komt dat de kwaliteit die ze lever erg matig is en hele late levering Dus (volgende dag in huis) is een leugen.

Antwoord van GamePC.nl
Kunnen geen degelijk product leveren
Game Laptop besteld van ongeveer 1300euro. Snelle levering was prima. Maar na het aanzetten van de laptop was het al ellende. Gelijk fout melding met blauw scherm. Contact opgezocht met klantenservice, retour label gekregen. Laptop weer ontvangen na reparatie. Alles ging goed tot het downloaden van Steam en Discord. Opnieuw 3 verschillende fout meldingen van windows, niks startte op. Discord liep vast. Je verwacht een degelijk product, dat kunnen ze gewoon niet leveren

Antwoord van GamePC.nl
Klein half jaar geleden game-pc…
Klein half jaar geleden game-pc aangeschaft voor 1700 euro , binnen 5 maanden was die defect , blauwscherm met allerlei foutcodes.
Volgens game-pc was mijn werkgeheugen kapot (binnen 5 maanden) en zou deze omdat het binnen garantie viel vervangen worden door een gelijkwaardig component.
Computer na 2 weken weer in ontvangst genomen om vervolgens na nog geen half uur hem te hebben opgestart , weer blauw scherm weer de zelfde foutcodes.
Pc is stukken langzamer dan voorheen en er is niks aan gerepareerd er is alleen een nieuwe Windows demo versie opgezet.
Dit is de service die je kan krijgen bij een game-pc van 1700 euro.
Pc moet weer nagekeken worden , weer opgestuurd worden (24E verzendkosten) en waarschijnlijk word die gewoon weer opnieuw gereset.
Spijtig aan alle negatieve reacties op het internet te zien had ik als ik de keuze had hier zeker niet mijn pc laten bouwen.
Ik ben helaas niet de enige.
Ik hoop nieuwe klanten hiervoor te kunnen waarschuwen je kan beter zelf onderdelen bestellen van kwalitatief spul dan dat je hun oude meuk op je computer laat plaatsen scheelt je nog geld en gezeik ook.
groeten een zeer ontevreden ex ''klant''

Antwoord van GamePC.nl
Vrij slecht.. Ik raad deze site niet aan voor een betrouwbare
Begin 2016 heb ik hier mijn PC gekocht en ik heb hier mijn persoonlijke slechtste ervaringen gehad met een webwinkel, die ik feitelijk veel eerder heb moeten meedelen maar ik was een verlegen 20-jarige jonkie die weinig zin had om hier moeite in te steken. Mijn review zal bestaan uit een positieve en negatieve sectie.
Positief:
Het bestellen ging vlot en ze leverden erg snel. De PC kwam goed aan en alles was goed in elkaar gestoken. Binnen de PC was alles netjes opgeruimd en bekabeld en alles zat goed. Ik was tevreden. Ik gebruik tot de dag van vandaag eigenlijk nog steeds dezelfde PC.
Negatieve:
Na een jaar was er iets defect en wou de PC niet meer opstarten. Hij gaf licht voor een tiental seconden en ging dan weer uit, deze cyclus herhaalde telkens. Ik nam contact op met de klantendienst en zij legden de procedure uit. Eerst dachten ze dat het aan het RAM-kaartje lag en hebben ze er opgestuurd. Deze heb ik geïnstalleerd maar het probleem bleef nog steeds. Ze hebben me verteld dat ik de PC dan moest opsturen. Vanaf hier liep het mis.
Het eerste probleem was toen ik de PC terugkreeg. Tot mijn grootste verrassing deed ik de doos op en vond ik mijn PC in scherven. De PC was zo goed als niet verpakt en los in de doos gestoken. Er waren een paar plastieke luchtzakken te vinden, maar deze waren allemaal verwoest. Woest dat ik was belde ik naar de klantendienst en zij zeiden simpelweg 'stuur het terug'. Het leuke was ook dat de PC nog steeds dezelfde probleem had als ervoor, dus hebben ze de PC simpelweg teruggestuurd wellicht zonder te zien wat er defect was aan de PC in de eerste instantie. Ik stuurde het terug, en deze keer hebben ze de moederbord eindelijk vervangen. Ze stuurden de PC terug, maar er waren andere onderdelen geïnstalleerd zonder mij te verwittigen. Ik denk dat de compartiment van de SD kaart lezer en andere I/O stuk was en deze hebben ze vervangen met een oudere model die wat beschadigd was.
Maar al in al werkte het weer en ik had geen zin om het weer op te sturen. Want elke keer dat ik de PC opstuurde, kostte dit mij 50 euro. Verzendkosten heb ik dus zelf betaald. De klantendienst zei dat ik dat geld terugkreeg als ik het bewijs opstuurde via een supportticket. Deze heb ik gedaan, maar hebben ze nooit op gereageerd. Jammer genoeg is dit lang geleden en kan ik dit niet hard bewijzen, maar ik heb nooit een overschrijving gezien van Gamepc voor de verzendkosten. Ik had ook echt niet meer zin om na de ervaring met mijn PC in scherven om nog terug contact te nemen, dus dit ligt toegefelijk ook aan mij.
Terug naar het heden, ik geloof 1 of 2 jaar verder heb ik er geen problemen meer mee gehad. Tot mijn PC weer niet opstartte. Het probleem was er weer. De garantie was echter vervallen, dus opsturen kon ik niet (misschien mijn geluk?) dus heb ik zelf onderdelen gezocht. Ik heb third-party RAM schijfjes gekocht van Corsair en deze werkten direct. Ik vraag me oprecht af waar het probleem effectief aan lag destijds.
Dit bracht me dan op het idee om mijn PC wat te upgraden, het is nu toch een kleine 3 jaar later. Ik kende echter mijn specs niet meer van buiten dus wou ik deze opzoeken op de GamePC site. Ik log in op mijn account en tot mijn verbazing was alles verdwenen van informatie. Mijn bestellingen waren weg en al mijn supporttickets. Ik wou wel weten wat er is gebeurd met mijn informatie en wat er in mijn PC zat, dus stuurde ik een mail. Hierop hebben ze geen verklaring gegeven waarom al mijn informatie weg is, maar ze konden het wel terug opzoeken. Heel bizar.
Conclusie:
Dit is dus mijn ervaring van een dikke 3 jaar met GamePC. Na al deze problemen en eigenlijk vrij slechte kwaliteit van zowel onderdelen als klantenservice, raad ik GamePC niet aan. De prijs viel initieel goed mee en alles was goed in elkaar gestoken, maar als je van plan bent om gradueel uw PC te upgraden of er is iets mis met de PC zou ik zeker niet voor GamePC kiezen.