Loungeset gekocht bij gardeninteriors.nl. Snelle levering en goede kwaliteit. Bij een vraag over de bezorging was de klantenservice goed bereikbaar en kreeg ik snel duidelijkheid. Al met al een prima... Toon meer

Zeer lange leveringstermijn en terugbetaling laat op zich wachten. Op de website staat "Voor 18u bestellen morgen thuis" Wij hebben 5 weken moeten wachten op onze levering. (De reden : zij doen drops... Toon meer

Voor 14:00 besteld was de volgende dag in huis aldus de site. Echter kreeg ik geen verzendingsmail met een track en trace code. Via het account wat je aan kan maken een ticket hiervoor aangemaakt waar... Toon meer

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wij zouden afgelopen woensdag een…

Wij zouden afgelopen woensdag een tuinset krijgen. We hebben niks ontvangen, het vervoersbedrijf heeft niks aangeleverd gekregen, en Garden Interiors reageert nergens op. Wij hebben het vermoeden dat we zijn opgelicht. Wij gaan hier aangifte van doen.

10 januari 2026

Zeer lange leveringstermijn en…

Zeer lange leveringstermijn en terugbetaling laat op zich wachten.
Op de website staat "Voor 18u bestellen morgen thuis" Wij hebben 5 weken moeten wachten op onze levering. (De reden : zij doen dropshipping, wat wilt zeggen dat ze niet alles zelf in voorraad hebben dat duurt veel langer dan normaal, de Chinezen doen dit constant). De stoelen vielen uiteindeljk tegen en hebben alles op 19 dec retourneert. We wachten nog steeds op een terugbetaling.

2 januari 2026

Op 4 september hebben wij onze…

Op 4 september hebben wij onze loungeset mogen ontvangen, op het eerste zicht een zeer mooie set die snel geleverd was, wij kwamen al snel tot de conclusie dat 1 van de rugkussens gekneld had gezeten in de verpakking met als gevolg dat heel het kussen was misvormd. Direct een mail gestuurd en kregen de dag nadien al antwoord dat ze ons een nieuw rugkussen zouden opsturen. Na 2 maand nog steeds geen nieuw rugkussen mogen ontvangen, meerdere malen mails gestuurd zonder antwoordt. Uiteindelijk kregen we een antwoordt dat ze geen nieuw rugkussen meer kunnen leveren, loze beloftes dus 😡

28 oktober 2025

Top service!

Tuintafel "Oscar" besteld die helaas ietswat beschadigd aankwam, ondanks dat deze keurig ingepakt was. Hele goede service verleend, zeer netjes en snel afgehandeld! Ook complimenten voor de levering: vriendelijke medewerker en snel geleverd. Kortom: Top!

19 juni 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring – nalatigheid, geen service en totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Vader en zoon communiceren slecht wat terug te zien is in de bedrijfsvoering.

Wij zijn diep teleurgesteld in de manier waarop dit bedrijf met klanten omgaat. Ondanks herhaalde pogingen tot contact, én een eerdere belofte om terug te bellen, hebben wij nog altijd geen enkele reactie ontvangen. Dit is niet alleen onbeschoft, het is ronduit onacceptabel, zeker gezien het feit dat de fout volledig bij het bedrijf ligt.

Er is een stoel in de verkeerde kleur en stof wat goed te zien is in print screen afbeelding van bestelling, is goed te zien op de factuur bij de kleurnaam. In plaats van dit netjes recht te zetten. Mag de klant de oplossing zelf betalen. Dat een klant dit moet doen om een fout van het bedrijf te herstellen, zegt alles over het gebrek aan service en betrokkenheid.

Wij hadden op z’n minst fatsoenlijke communicatie verwacht. Helaas is onze ervaring er één van minachting voor de klant, onverschilligheid en onprofessioneel handelen.

Wij raden dit bedrijf ten zeerste af.

12 juni 2025

Tafelblad

In het najaar van 2024 hebben wij een tuintafel gekocht. Tijdens de zonnige dagen in het voorjaar zijn er met een wijnglas verschillende brand plekjes ontstaan.

Nu mail contact, bleek dat dit in de omschrijving te hebben gestaan, wat me eerder bij het bestellen niet was opgevallen..

Aangezien we er toch erg van baalde heb ik gevraagd voor een alternatief ( eventueel tegen betaling) .

Na 4 weken contact, wat nogal stroef verliep! Kwamen ze met een oplossing...

Een zelfde blad waarbij er een
plank miste en waarop een kras te zien was.

Erg teleurstellend dat dit bedrijf niet goed luistert naar de klant en niet kijkt naar een goede oplossing. Daarbij is het absurd wat ze nog durven te vragen voor een reeds (waarschijnlijk) geretourneerd product!

11 juni 2025

Perfecte klantenservice

Wij hadden een tuinset besteld.
Deze werd erg snel geleverd.
Tijdens het monteren bleek dat de gaten niet op elkaar aansloten (achteraf denken wij dat dit onze eigen schuld was)
Wij kregen dezelfde week een hele nieuwe tuinset en deze meteen erg gemakkelijk in elkaar gezet.
Tijdens het proces heel vriendelijk contact gehad met medewerker Rob, dank hiervoor!!
Wij raden iedereen Garden Interiors aan!

7 mei 2025

Topservice, ook na verkoop!

Mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan bij thuislevering door koerier DutchNed. Na telefonisch contact en email met de foto's met de opgelopen schade werd de week erop probleemloos een nieuwe tafelpoot voor mijn terrastafel geleverd.

Heel fijn en efficiënt contact met Rob.

18 april 2025

levert niet

Na twee tuinbanken (2-zits) geleverd gekregen belde wij wanneer de derde (3-zits) geleverd zou worden. Op de site stond dat het 2 tot 3 weken zou zijn en wilden wij een exacte datum dan konden we garden interiors even bellen. Dus even gebeld.......
Heel makkelijk werd toen even gemeld dat deze niet meer komt. Zowel de 2-zitters als de 3-zitters kwamen uit een failliete boedel. Dat betekent op = op. Niet eens een excuus of tegemoetkoming. Deze winkel is alleen bezig met verdienen en klanten zijn alleen belangrijk in kopen. Dat ze totaal niet betrouwbaar zijn kom je dus te laat achter. Niet bestellen dus bij deze site die overal adverteert en een betrouwbaar ogende site heeft.

5 maart 2025

Wacht al 6 maanden op correcte poten

Begin september heb ik een ronde picknicktafel besteld. Deze werd al snel geleverd. Helaas bleken twee van de poten niet te passen. De schroefgaten zaten op de verkeerde plek voorgeboord. Contact opgenomen met de zeer vriendelijke klantenservice. De juiste poten zouden later die week opgestuurd worden en excuses voor het gemak.
"Later die week" werd "over 4 tot 8 weken". In december heb ik opnieuw contact opgenomen. De poten waren binnen en zouden de volgende week verstuurd worden. Gewacht tot FEBRUARI en toen kwam als excuus dat de fabriek in China 6 weken dicht was vanwege Chinees Nieuwjaar. Maar de poten waren toch al binnen??? Inmiddels wordt ik dus een half jaar aan het lijntje gehouden. De juiste poten heb ik nog steeds niet en ook geen betrouwbare update over wanneer ik deze wel kan verwachten.

2 maart 2025

De vegas XXL tuintafel besteld

De vegas XXL tuintafel besteld. Vooraf met Garden Interiors gebeld om de afmetingen te vragen. Dit werd direct opgemeten voor mij! Bij het monteren van de tafel bleken de schroeven niet overeen te komen met de gaten. Alles geprobeerd, maar niets hielp. Contact opgenomen met Garden Interiors. Ik werd vriendelijke te woord gestaan en zij kwamen met diverse mogelijke oplossingen echter had ik alles al geprobeerd. Zij kwamen uit hun zelf om korting te geven op te tafel met het behoud van de garantie.
Tijdens de verdere montage bleek dat er twee van de zeven toptafel stukken gebroken waren. Nogmaals contact opgenomen met foto's erbij. Twee dagen later kreeg ik twee nieuwe tafel stukken binnen. Ik kan niks anders zeggen dan dat zij echt hun best doen om de klanten tevreden te houden. In de toekomst zullen wij vaker bij Garden Interiors gaan bestellen!

9 juli 2024