Vi havde et par dage på Gjerlev kro, hyggeligt sted med en skøn gårdhave. Maden var hel fantastisk den første dag, vi fik deres sæson menu og den kan kun anbefales! Dagen efter fik vi et stjerneskud... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
2 x 70 års fødselsdag på Femhøj. Dejligt sted, virkeligt pænt og vedligeholdt ude som inde. Set udefra byder stedet velkommen og siger her vil du gerne holde fest og du bliver ikke skuffet. Fanta... Toon meer
Endnu en vellykket fest er til ende på Gerlev Kro. Vi er så glade for at gæste Gerlev Kro, personalet er i top, forstår en pingpong mellem gæst og personale, maden er i top, værelserne formidable med... Toon meer
Den rene krostemning. Vi havde bestilt 2 overnatninger. Vi blev under hele opholdet mødt med meget venligt, serviceminded og imødekommende personale. Værelset var rent, pænt og hyggeligt. Dejligt pl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb
Contactgegevens
Bygaden 4, 3630, Jægerspris
- www.gerlev-kro.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kommet her igennem mange år altid god…
Kommet her igennem mange år altid god service kan varmt anbefales
Super service og kanon mad
Super service og kanon mad, kan kun opfordre alle til og spise på kroen.
Gemütlicher Kro mit sehr freundlichem…
Gemütlicher Kro mit sehr freundlichem Personal und super leckerem Essen!
Komme gerne wieder
Virkelig kedelig mad
Virkelig kedelig mad. Kartoflerne tørre og smagløse. I det hele taget smagløs fiskeret. Alt for dyrt i forhold til kvalitet. Har ikke lyst til at vende tilbage.
Maks lækkert
Hold da op fik kalve coulotte ad libitum, det smagte fantastisk og servicen var helt i top, mine varmeste anbefalinger herfra
Vi fik i dag stegt flæsk som var en…
Vi fik i dag stegt flæsk som var en kedelig oplevelse. Noget af flæsket smagte brændt og var fedtet som om det havde været en tur i frituren. Kartoflerne var ok men persillesovsen smagte af bouillon, ikke af persille. Kroens madoplevelser er desværre blevet ringere med årerne.
Var på kroen den 2 / 10
Var på kroen den 2 / 10, for at fejre en 80års fødselsdag, efter 1 time kom forretten, kedelig slatten salat med rejer. så kom hovedretten 1 time senere, hjorte kød som havde været tilberedt flere gange total gennem stegt, Kartoflerne havde været varmet op flere gange, smagte dårligt-Brunede kartofler som var rynken og tørre skulle mene de har været varmet mange gange og en sovs som ikke smagte af noget.og til sidst efter 1 time mere kom efterretten. IS, der var en tjener til at servere for os 15 personer, hun gjorde hvad hun kunne Sød pige, men der var nok kun hende.DET DÅRLIGSTE MÅLTID MAD JEG NOGENSINDE HAR FÅET.mit sidste besøg der. Vh. Ove Petterson, Ølsted
Et møde med gerlev kro
Et møde med gerlev kro, frokost
Vi fik bla pariser bøf (kr 169,00)
Godt gennemstegt næsten sort
Stjerneskud (kr169;00) meget lille fiskefilet et stykke laks
Alt maden er taget op fra fryseren og blevet gennemvarmes i olie…
Utroligt kedelig oplevelse, små retter …
En kro burde lave maden fra bund til tallerken
Absolut IKKE PRISEN værd ..
Ikke en kro værdig at servere så kedelige retter..
Man forventer friske varer og ikke færdiglavet mad fra fryser.
overnatning i gode værelser…
Vi har en overnatning i gode værelser og en rigtig go seng, vi har fået en fin betjening og kommer gerne igen.
Fremragende
Vi holdt rund fødselsdag med 21 gæster. Bordækning, mad, betjening og gæsteværelser var fremragende.
Vi er meget meget tilfredse.
Berit og Per
Vi plejer at gå fra Gerlev kro med en…
Vi plejer at gå fra Gerlev kro med en god fornemmelse i maven men denne gang var vi lidt øv.rødspætten var godt nok en god størrelse men konsistensen var grumset og vandet kartoflerne var ligeså vandet i midten.
Stjerneskudet var ok men lidt tam i smagen.vi kommer selvfølgelig igen men det bliver nok ikke fisk på tallerken
Meget lækker frokost med 4 små…
Meget lækker frokost med 4 små anretninger. Helt tilpas når der også skal være plads til kaffe og dessert. Jeg ville have givet 5 stjerner hvis flødeskummet ikke havde været fra dåse.
Vi kommer gerne igen.
En dejlig dag med god mad og meget…
En dejlig dag med god mad og meget venligt personale. Vi var et selskab på 25 personer og alle var mætte og glade
Virkelig dårlig oplevelse!
Var til konfirmation her i sidste uge, tjenerne var uforskammet, ubehaglige og passiv/aggressive under hele aftenen. Maden var heller ikke noget at råbe hurra for! Da en ung mand i selvskabet ved siden af kom ind og tog en fadøl (hvilket heller ikke var i orden), råbte tjeneren af ham, tog øllen og kastede den i ansigtet på ham! Virkelig ubehagelig oplevelse. Kommer absolut ikke tilbage til Gerlev kro! Havde givet 0 stjerner hvis det havde været muligt.
Vi har i dag været til påske frokost
Vi har i dag været til påske frokost, på Gerlev kro. Der var mange mennesker, men alt var i orden. Der blev hele tiden fyldt op i buffeten, der var et meget venligt personale og alt var i skønneste orden.
Tak for en dejlig oplevelse.
Verdens mindste fiskefile
Smagen kan man ikke klage over smagte dejligt
Men 169 kr for et stjerneskud med verdens mindste fiskefile og et stykke brød under det var så småt at kunne være lige meget
Det er IKKE ok
Det gider jeg ikke prøve igen .ærgeligt da jeg har spist der flere gange .hvor det var store potioner 😐😐😣
Super dejligt sted
Super dejligt sted. Utrolig rent. Maden fremragende. Venligt og imødekommende personale.
Omgivelserne spændende at udforske.
Vi besøgte Gerlev Kro i januar fra…
Vi besøgte Gerlev Kro i januar fra fredag til søndag. Helt fantastisk mad, god og hyggelig betjening. Værelset var fint, gode senge. Vi glæder os til at komme tilbage på et varmere tidspunkt.
Meget venlig og imødekommende…
Meget venlig og imødekommende betjening. Hyggelig krostue. Maden var rigtig god og rigelig og priserne var yderst rimelige. Klassiske, danske retter og flotte stykker smørrebrød i hyggelige omgivelser. Vil varmt anbefale kroen til andre.
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted, vi var afsted for anden gang. Alt er godt på Gerlev kro.
Dit is Trustpilot