Op de site staat: levering de volgende dag. Op de 13e besteld en betaald, op de 17e nog niks in huis. Ik boos dus. Natuurlijk ook boos mailtje gestuurd. Binnen een uur antwoord en excuses... ze zitt... Toon meer
3 sets snaren besteld en binnen 20 minuten al het erg leuke email bericht dat ze verzonden zijn. Volgende dag in huis, eindelijk een onderneming die waarmaakt wat beloofd wordt! (Next day delivery... Toon meer
Nadat ik een geweldige mail had gekregen waarin stond dat mijn pakje was ingepakt door een verpakkingsspecialist die tot voor kort bij NASA werkende was, kreeg ik een tweede mail waarin stond dat de g... Toon meer
Uitstekend! Nadat ik de nieuwe snaren op mijn gitaar heb gezet werkte ze meteen! En de bijgeleverde plectrums doen hun werk uitermate goed. Geen geklaag, geen tegenstrubbelingen. Ze laten gewoon de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gitaarsnaren.com is een webshop gespecialiseerd in het supersnel leveren van snaren en diverse accessoires voor gitaar en basgitaar.
Europalaan 28 D, 5232BC, 's-Hertogenbosch
- 073 7508666
- info@gitaarsnaren.com
- www.gitaarsnaren.com
snelle bezorging. Helaas kon ik niet op de site zien dat deze snaren niet geschikt zijn voor mijn gitaar...zakje geopend, snaar geprobeerd helaas. In het engels las ik toen dat de snaren alleen geschikt zijn voor een gitaar met een alumiumplaat. snaar bleek veel te stug en niet te plaatsen.
blijkbaar is jullie site alleen geschikt voor mensen met veel verstand van gitaren en niet voor een leek...
nou ja zeg, krijg ik gewoon nieuwe toegestuurd. Vind ik wel TOP!! terwijl ik zelf uiteindelijk niet goed gekeken had....

Antwoord van Gitaarsnaren.com
Verrassing na verrassing en nog leuk ook.
'Maar die zijn een tientje duurder', interrumpeerde ik de vriendelijke medewerker van gitaarsnaren.com die mij telefonisch mededeelde dat de door mij bestelde snaren helaas niet op voorraad bleken te zijn. Maar of ik akkoord wilde gaan met een alternatief. Het bleek geen tientje te zijn (3 euro was de meerprijs), maar die hoefde ik tot mijn verrassing (de 1ste) niet te betalen. De standaard bevestigingsmail van mijn bestelling was de tweede. Welk een bloemrijk proza. Zo over de top dat het echt leuk is. Kortom, allemaal prima. De snaren ook trouwens.
Uitstekende en vlotte service, product viel kwalitatief tegen.
Een setje Black Diamond 550MB zwarte basgitaarsnaren gekocht.
Levering binnen 24 uur, keurig verpakt, dus alle lof voor Gitaarsnaren.com.
Snaren staan mooi op mijn Ibanez SR3005, montage ging vlot, klank is prima, echter de zwarte coating had bij het uitpakken al enkele beschadigingen waardoor ik vrees dat ze niet lang mooi zullen blijven…….
Vr.gr. Jan
Goede webwinkel voor gitaarspulletjes
Al een paar keer spullen voor mijn gitaren gekocht in deze webwinkel. Goede prijzen en iedere keer snel bezorgd. Perfect gewoon!
onbetrouwbaar
heb 2 weken vooruit betaald, kreeg 2 dagen na bestelling orderbevestiging, verleden week bevestiging van verzending en heb tot op heden nog niet één snaar ontvangen !!!
Hoe kan ik een service positief beoordelen als die opgestuurd wordt voor dat de goederen toegekomen zijn ? voel me bedot en hoop dat ik mijn geld niet kwijt ben.

Antwoord van Gitaarsnaren.com
Alles is perfect tot in de puntjes verlopen. Kwaliteit is precies zoals beschreven in de producttoelichting.
Deze webshop is een aanrader voor het bestellen van snaren vanwege het ruime assortiment en de geboden kwaliteit.
Bovendien snelle levertijd.
Uitstekend
Snel geleverd en produkt voldoet aan de verwachting. Prima!
supersnelle levering, telefonisch slecht bereikbaar
Mooie site met veel keuze in producten. Voor advies gebeld, maar kreeg iedere keer nummer onbereikbaar. Om drie uur besteld, volgende dag al in huis.
Leuke humor, duidelijke shop.
Bij gitaarsnaren.com hebben ze leuke humor. Ook is het na mijn mening supersnelle service. Ook als beginnend gitarist kun je hier terrecht voor de meeste dingen. Alles is op de site aanwezig, wat naar mijn mening erg goed voor elkaar is. :)
Uitermate tevreden
Snelle service, goede (online) bereikbaarheid. Als je snaren nodig hebt, bestel ze dan via gitaarsnaren.com. Geen klachten!
erg goed
overzichtelijke site; snelle levering; snelle reactie op een vraag; een site om te onthouden!!!
Leuk bedrijf (je?)!!
Ik heb mij voorgenomen om gitaar te leren spelen. We hadden nog een oude staan, die als eerste nieuwe snaren nodig heeft om weer gebruikt te kunnen worden. Iets te veel keuze voor een leek, dus gebeld en van deskundig en vriendelijk advies voorzien!
Vandaag mijn eerste riedeltje gespeeld!
Overzichtelijk en snel
Overzichtelijke website snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je snaren zijn verzonden
zeer snelle levering. Prima!
Overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle levering, goede prijs
Vlotte aanname en bevestiging; Goede afwerking en bezorging; géén klachten
Bestelwijze, orderverwerking,betaalwijze,afwerking en verzending waren oké, alleen de verzendbevestiging had wat minder uitbundig gemogen. Ik begrijp dat snaren naar een bepaalde doelgroep worden verzonden die dit misschien leuk vindt ,alhoewel ik met mijn 67 jaar toch ook ben opgegroeid met Major Tom (ik meen zelfs te weten wie dat is),enfin, de bedoeling zal goed zijn, maar er moet toch ook begrip zijn voor het feit dat een dergelijke bombastische mail na een order van een setje snaren door sommige mensen als sarcastisch kan worden ervaren, dat mag dus neutraler. Verder alle lof.
Zeer compleet assortiment en vlotte levering
Binnen één dag keurig geleverd (paste door de brievenbus; het waren 2 setjes snaren). Veel keuze op de website en heldere gang van zaken. Je wordt op de hoogte gehouden door e-mails.
Absolute aanrader !!