Bedrijf heeft geantwoord
Mine forældre har haft Glenten i årtier og det har leveret godt og fleksibelt tv såvel som stabilt internet.
Bedrijf heeft geantwoord
På forespørgsel om udfordringer med god kvalitet af streaming tv blev jeg anbefalet at skifte modem. Skiftet skete med hjælp i en enkelt tlf.opringning, hvor jeg straks fik hjælp. Streaming tv kører... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid imødekommende og løsningsorienteret når jeg har haft fat i dem. Det blev også bekræftet denne gang, efter jeg havde modtaget en relativ stor faktura, grundet fejl fra min side af. Det blev dog... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Glenten er en af Danmarks største uafhængige antenneforeninger med omkring 22.000 husstande som medlemmer.
Vi har base i Odense, hvor vi har leveret løsninger i mere end 50 år – altid med fokus på værdi og kvalitet for vores medlemmer.
Hos Glenten leverer vi noget af det billigste internet på markedet. Du kan vælge INTERNET ONLY, så du får hurtigt og stabilt internet uden at betale for TV, hvis du ikke bruger det.
Uanset om du vil have internet alene eller internet sammen med andre produkter, får du en løsning, der er skabt til moderne behov og en fair pris.
Vagtelvej 1, 5000, Odense C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

God hurtig service.
Fik tilføjet TV3 programmet, så jeg kunne se fodbold samme aften.
Mvh Poul

Antwoord van Glenten
Som ny kunde er det superirriterende at blive spammet med autogenerede mails og forsøg på mersalg, når man bare gerne vil have internet. Det er virkelig besværligt at blive kunde og man skal oprette sig flere gange.

Antwoord van Glenten
Hurtigt svar og fin service, på mine mange spørgsmål, sendt i en mail. Midt i ferie tiden.

Antwoord van Glenten
De klarede lige det hele på en dag, og så var mine forældre klar til at se TV. Imponerende!!

Er simpelthen en super service jeg fik mandag den 23/3

Antwoord van Glenten
Har haft Glenet i cirka 15 måneder, og har ikke haft andet en vrøvl med dem. Jeg får ikke tilnærmelsesvis det jeg betaler for, og de er ikke til, at snakke med. Jeg har hver gang jeg har kontaktet dem bare fået, en sludder for en sladder. Jeg føler mig så dårligt behandlet, så jeg nu har opgivet dem.

Antwoord van Glenten
En super god service fra Natalia ifm mit abonnement.
Hun er både venlig, hurtig og dygtig til sit job.