Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Reklamen kändes missvisande då kampanjpriset bara gäller vid stora köp. Litet utbud, höga priser och en otrevlig atmosfär gjorde besöket till en besvikelse. Vi kommer inte tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack till Go banana i Västerås som alltid alltid alltid känner för deras kunder. Finns inte en gång vi blir besvikna på deras service. Idag höll dom de öppet för oss extra då vi ringde in på minut... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lever inte upp till hypen

7 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte två stockar snus och fick det…

Köpte två stockar snus och fick det äldsta snuset, med hänvisning till att "Vi måste sälja det äldsta först"... Nej! Ni ska sälja det snuset jag som kund vill köpa, *jag ville ha det med nyaste märkningen (det fanns både det gamla och det nyaste snuset med längre hållbarhet i skåpet.) Tyvärr tog jag inte kvittot annars hade jag gått direkt tillbaka med det när jag såg att snusets bäst före tid gick ut knappa månaden efter. Kontrollera bäst före datum innan ni betalar säger jag bara..

21 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres bland-selv slik er rigtig tørt

Deres bland-selv slik er rigtig tørt. Sikkert fordi der ikke er låg på. Virker desuden uhygiejnisk, at slikket ikke er tildækket. For at nå det øverste, skal man læne sig ind over det nederste slik. Desuden er det betydelig dyrere end andre steder. Kommer der ikke igen.

30 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack till Go banana i Västerås som…

Idag höll dom de öppet för oss extra då vi ringde in på minuten på deras stängning och suktade efter god saker. Ni är bäst och vi kommer alltid vara lojala kunder mot just er för er fina arbetsmoral. TACK TACK TACK för att ni är ni.

10 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen information om att man inte får…

Ingen information om att man inte får pengarna tillbaka om man vill returnera en vara, eller det ska visst stå på kvittot. Men det vill man ju veta innan man köper varan!
Var dessutom bara några dagar mellan köp och återlämnandet.

16 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Stor utbud men dålig attityd.

Stor utbud men dålig attityd.
Personalen kan börja skrika på kunder.
Personalen skulle sluta och verkade mycket stressad och började skrika på kunden.
Andra är om man har köpt fel vara de tar aldrig tillbaka och det är inte frys vara.
Chefen borde prata med sin Personal att de ska bemöta sina kunder på ett vänligt sätt

8 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Besökte Gobanana vid Bergvik i Karlstad…

Besökte Gobanana vid Bergvik i Karlstad för att införskaffa en clowndräkt till min dotter och tog med j en extra till sonen också. Försäljaren försäkrade mig om att det inte skulle vara några problem att lämna tillbaka den om min son inte tyckte om den, bara jag sparade kvittot och inte öppnade förpackningen. Till min förvåning, när jag återvände ca 2 timmar senare för att returnera den ena dräkten, informerades jag om att jag inte kunde få pengarna tillbaka! Istället blev jag erbjuden ett gåvokort med samma värde som dräkten, som dessutom endast var giltigt i 30 dagar. Detta var alltså samma person som jag handlat dräkten av tidigare.

Att inte få fullständig och korrekt information vid köpet kändes väldigt vilseledande. Som konsument förväntar man sig tydlig kommunikation och ärlighet från butikens sida. Att inte vara tydlig med returpolicyn och sedan erbjuda ett gåvokort med en så begränsad giltighetstid känns oerhört uträknat. Lyckligtvis fungerar dom flesta affärer inte på detta sättet. Passa er om ni handlar dyrare grejer på Gobanana vid Bergvik!

26 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fruktansvärt otrevlig stämning när jag…

Fruktansvärt otrevlig stämning när jag va i butiken, personal hostar och harklar sig i kassan vilket inte är värst trevligt i den pandemi som pågår.. Inte nog med de, när jag lämnar fram en 500 lapp, efter ha handlat för 56 kr får jag växel tillbaka på en 200 lapp, blir diskussion och dålig stämning vid kassan. Fick rätt växel tillbaka nästa slängd på mig upplevde ja.

15 augustus 2020

Bästa!

Bästa priserna, fräschaste varorna och trevligaste personalen!

14 augustus 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.