Banner for Gobycar

Gobycar Reviews

5.415

4,4

Prettige ontvangst op airport Santiago de Compostela, kreeg keuze om andere auto te kiezen, mocht eerst kijken naar de grootte daarvan. Kreeg mail met alle schade op foto’s . inleveren ging vlot, auto... Toon meer

Prima gegaan, voor een goede prijs ook nog eens premium, dus volledig verzekerd, geen gezeur over een krasje. Ook nog eens een klein ongelukje gehad met een tegen partij, heel gemakkelijk afgehandeld.... Toon meer

30 minuten wachten op shuttlebus. Op kantoor toegekomen. Opnieuw 30 minuten om sleutel te krijgen. Dit duurt echt te lang. Wij hadden ons online geregistreerd. Bij terugkomst opnieuw lang mo... Toon meer

Via sunny cars een auto gehuurd. Met een shuttle bus opgehaald op het vliegveld gran canaria. Alles snel verlopen zowel bij het ophalen en terug brengen. We hadden voor een wat kleinere auto geko... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Vakantiewoningverhuur

Over Gobycar

Gobycar Rent a Car
BOOK NOW
RENT A CAR IN SPAIN

About Gobycar

Gobycar is a car rental company in Spain created to make every journey easier, more flexible and more enjoyable. We offer a simple booking process, competitive prices, a new fleet and a customer-focused service so you can enjoy the road with confidence.

#FeelTheXperience

At Gobycar, renting a car is not just about getting from one place to another. It is about enjoying the full travel experience: freedom, comfort, flexibility and peace of mind from the moment you book until the moment you return the vehicle.

Where can you find us?

We are available in some of Spain’s most popular destinations, including Mallorca, Menorca, Ibiza, Bilbao, Santiago, Girona, Valencia, Sevilla and Málaga.

You can also find us in the Canary Islands, with offices in Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria and Lanzarote.

Why choose Gobycar?

• Zero Excess: Travel with extra peace of mind and enjoy your rental experience without worrying about excess charges.
  • New fleet: Drive modern, comfortable and reliable vehicles, ideal for every type of trip.
  • Transparent prices: Clear information from the beginning, with no unnecessary surprises.
  • Great value: Competitive rates, practical extras and a service designed around your needs.
  • Flexible bookings: Choose the vehicle, location and options that best fit your journey.
  • Customer-focused service: Our team is here to help you before, during and after your rental.

Our vehicle types

• Economy cars: Perfect for city breaks, short trips and easy parking.
  • Compact cars: A practical option for couples, friends or small families.
  • SUVs: More space, comfort and versatility for longer journeys.
  • Family cars: Ideal for travelling with more passengers and luggage.
  • Automatic cars: Extra comfort for a smoother driving experience.
  • Premium options: For customers looking for a more special driving experience.

Our commitment

We believe renting a car should be simple, clear and stress-free. Whether you are travelling for holidays, work or a weekend getaway, our goal is to help you move around Spain with freedom, comfort and confidence.

Your opinion matters

Customer feedback helps us improve every day. Your review is very important to us and also helps other travellers choose Gobycar with confidence.

Book now and start your adventure with Gobycar

Discover our best deals at gobycar.com and find the perfect car for your next trip in Spain.

Book Now

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.415)

4.414 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Correcte behandeling

Correcte behandeling, goede prijs

Hallo Xander,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles correct en naar wens verlopen is.

Gobycar

Goed geholpen op de luchthaven

Goed geholpen op de luchthaven. Fijne, bijna nieuwe auto meegekregen.
Ook bij terugbrengen fijne ervaring!
Graag tot een volgende keer!

Hallo Willeke,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles goed verlopen is.

Auto gehuurd bij Gobycar Mallorca

Ik had een auto geboekt bij Gobycar Mallorca. Allereerst is de pick-up locatie moeilijk te vinden op het vliegveld van Mallorca. Na deze gevonden te hebben werden mijn vriendin en ik opgehaald door een busje van het bedrijf. Hier was niks over te zeggen. Het zijn nette busjes en bij aankomst stap je een mooi kantoorpand binnen waar je een nummertje moet trekken.
We hadden een auto voor 6 dagen gehuurd voor een totaal prijs van €121,37. Er moest dan wel een borg van €800,- worden betaald. Geen probleem natuurlijk.

Toen we aan de beurt waren werd ons op een dringende manier verteld dat we het eigenrisico konden afkopen voor €175,- Dat zou betekenen dat we €296,37 voor de auto moesten betalen. Ook vertelde de medewerker dat als we dit niet deden, ieder krasje €300,- zou kosten en ze onze borg niet meer zouden terug betalen, ook als het om 1 krasje zou gaan.

In de eerste instantie hebben we de borg betaald en €121,37 en kregen we de sleutel. We besefte ons dat dit een verdienmodel is voor dit bedrijf.
Eenmaal aangekomen bij de auto zat het ons niet lekker. Allereerst heb ik een filmpje gemaakt van alle schades die de auto al had. Deze kwamen overigens niet overeen met het schade rapport dat ons toe werd gestuurd.

Toch na even dubben, zijn we terug naar de balie gegaan om het eigen risico af te kopen. We hadden geen goed gevoel bij het verhaal van de medewerker. Ook niet na het zien van de nacontrole die er bij auto's werd gedaan die retour kwamen. Ze zijn erop gebrand ook maar iets van schade te vinden. Ook de overige recensies liegen er niet om..

Uiteindelijk waren we €296,37 kwijt voor de auto en voelden we ons opgelicht..

Al doende leert men.. dus hier huren we nooit meer een auto! Wees gewaarschuwd!

10 april 2026

Hallo Robin,
und geben Sie Ihre Reservierungs oder Vertragsnummer an, damit wir Ihren Fall prüfen können.

Zeer goede ervaring

Snel geholpen.
Vriendelijk personeel.
Nieuwe propere auto.
Geen extra kosten.
Alles ging heel vlot.

Hallo,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles vlot en naar wens verlopen is.

Auto gehuurd rechtstreeks via Gobycar

Auto gehuurd rechtstreeks via Gobycar, netjes opgehaald bij het vliegveld op Gran Canaria en kregen de auto snel mee. Bij het inleveren een rondje samen om de auto gemaakt en het geld snel terug ontvangen.

Enige tip is dat het niet helemaal duidelijk is waar bij de Spar je moet staan. Mogelijk een sticker op een raam/paal plakken zodat bezoekers weten waar ze moeten staan als de transfer er nog niet is.

7 april 2026

Hallo,
Bedankt voor je feedback. We nemen je opmerking over het ophaalpunt mee om te verbeteren.

Alles verloopt er vlotjes

We hebben al meermaals hier een auto gehuurd. Alles verloopt er vlotjes. De shuttlebus en op de receptie. Het personeel is heel vriendelijk. We kregen een nieuwe auto, er stond 21km op de teller.

9 april 2026

Dank u wel Myriam!!
Fijn om te horen dat alles vlot verliep en dat u tevreden was met onze service en voertuigen.

Gobycar

Fijne locatie om je auto op te halen niet druk

24 maart 2026

Hallo Ruud,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je de locatie en het gemak hebt gewaardeerd.

Alles is zo geregeld

Alles is zo geregeld. En je staat zo weer buiten . En je borg staat bij ons al 2 keer binnen 1 uur weer op onze rekening . Voor ons geen andere verhuur bedrijf meer

23 maart 2026

Hallo Ton,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles snel geregeld was en dat je tevreden bent met de service.

Zorg voor goede verzekering

Ik had extra betaald voor snelle afhandeling bij afhalen van de auto, maar was net zo snel als mensen die hier niet voor betaald hadden. Auto was niet echt schoon van binnen. Bij terugkomst werd op een schade gewezen en genoteerd die al op de auto aanwezig was. Gelukkig hadden we de uitgebreide verzekering genomen.
Personeel vriendelijk en transfer naar/van luchthaven goed geregeld.

23 maart 2026

Hallo Evert-Jan,
Bedankt voor je feedback. We nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren.

Vlotte service

Vlotte afhandeling, nette auto’s, goede shutle service naar vliegveld

16 maart 2026

Dank u wel Bart!!
Fijn om te horen dat alles vlot verliep en dat u tevreden was met onze shuttle service.

Top!

Goed geholpen, mooie auto en prima prijs!

5 maart 2026

Hallo Roos,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden was met de auto en prijs.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring . We zouden schade hebben gereden aan de wieldop, dit was voor ons onmogelijk. Helaas daar geen foto van gemaakt bij afhalen. Slechte ervaring, onterechte facturen!! Geen aanrader

4 maart 2026

Hallo,
Es tut uns leid für Ihre Erfahrung. Bitte kontaktieren Sie uns unter customerservice@gobycar.com damit wir Ihren Fall prüfen können.

Gobycar

3de keer Goby, altijd goed!

Geen verborgen kosten, zeer vriendelijk personeel. Altijd een goede auto. Geen extra bijkomende kosten, makkelijk ophalen en inleveren. Rechtstreeks boeken is het beste.

8 februari 2026

Dank u wel!!
Fijn om te horen dat u voor de derde keer tevreden bent en onze service waardeert.
Gobycar

Tot nu toe altijd goede ervaringen…

Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad.
Scherp geprijsd en eerlijk inleveren.

23 mei 2025

Beste klant,
Fijn om te horen dat u tot nu toe altijd goede ervaringen heeft gehad en onze prijzen en werkwijze waardeert. Graag tot een volgende keer!

Gobycar

Goede service, voor 14 euro een upgrade. Makkelijk bereikbaar voor ophalen en inleveren.

25 februari 2026

Beste klant,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de upgrade. Graag tot een volgende keer!