Banner for Gobycar

Gobycar Reviews

5.501

4,4

Prettige ontvangst op airport Santiago de Compostela, kreeg keuze om andere auto te kiezen, mocht eerst kijken naar de grootte daarvan. Kreeg mail met alle schade op foto’s . inleveren ging vlot, auto... Toon meer

Prima gegaan, voor een goede prijs ook nog eens premium, dus volledig verzekerd, geen gezeur over een krasje. Ook nog eens een klein ongelukje gehad met een tegen partij, heel gemakkelijk afgehandeld.... Toon meer

30 minuten wachten op shuttlebus. Op kantoor toegekomen. Opnieuw 30 minuten om sleutel te krijgen. Dit duurt echt te lang. Wij hadden ons online geregistreerd. Bij terugkomst opnieuw lang mo... Toon meer

Via sunny cars een auto gehuurd. Met een shuttle bus opgehaald op het vliegveld gran canaria. Alles snel verlopen zowel bij het ophalen en terug brengen. We hadden voor een wat kleinere auto geko... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Vakantiewoningverhuur

Over Gobycar

Gobycar Rent a Car
BOOK NOW
RENT A CAR IN SPAIN

About Gobycar

Gobycar is a car rental company in Spain created to make every journey easier, more flexible and more enjoyable. We offer a simple booking process, competitive prices, a new fleet and a customer-focused service so you can enjoy the road with confidence.

#FeelTheXperience

At Gobycar, renting a car is not just about getting from one place to another. It is about enjoying the full travel experience: freedom, comfort, flexibility and peace of mind from the moment you book until the moment you return the vehicle.

Where can you find us?

We are available in some of Spain’s most popular destinations, including Mallorca, Menorca, Ibiza, Bilbao, Santiago, Girona, Valencia, Sevilla and Málaga.

You can also find us in the Canary Islands, with offices in Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria and Lanzarote.

Why choose Gobycar?

• Zero Excess: Travel with extra peace of mind and enjoy your rental experience without worrying about excess charges.
  • New fleet: Drive modern, comfortable and reliable vehicles, ideal for every type of trip.
  • Transparent prices: Clear information from the beginning, with no unnecessary surprises.
  • Great value: Competitive rates, practical extras and a service designed around your needs.
  • Flexible bookings: Choose the vehicle, location and options that best fit your journey.
  • Customer-focused service: Our team is here to help you before, during and after your rental.

Our vehicle types

• Economy cars: Perfect for city breaks, short trips and easy parking.
  • Compact cars: A practical option for couples, friends or small families.
  • SUVs: More space, comfort and versatility for longer journeys.
  • Family cars: Ideal for travelling with more passengers and luggage.
  • Automatic cars: Extra comfort for a smoother driving experience.
  • Premium options: For customers looking for a more special driving experience.

Our commitment

We believe renting a car should be simple, clear and stress-free. Whether you are travelling for holidays, work or a weekend getaway, our goal is to help you move around Spain with freedom, comfort and confidence.

Your opinion matters

Customer feedback helps us improve every day. Your review is very important to us and also helps other travellers choose Gobycar with confidence.

Book now and start your adventure with Gobycar

Discover our best deals at gobycar.com and find the perfect car for your next trip in Spain.

Book Now

Uitstekend

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.501)

4.431 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prettige service en aardig personeel

We hebben alles makkelijk kunnen boeken via de website. Vooraf was de informatie over de locatie van de transfer erg duidelijk. Het busje was er snel en bracht ons veilig naar de verhuurlocatie. Daar zijn we vriendelijk gelopen met duidelijke en eerlijke informatie en kregen we nette auto's mee. Ook het inleveren ging erg soepel en werd meegedacht om vlot op de luchthaven te komen (onverwachte file)

Hallo Liesbeth,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat u tevreden was met onze service en voertuigen.

goede service

goede service, vriendelijke mensen en alles steeds correct afgehandeld

25 februari 2026

Hallo Karen,
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat alles correct en vriendelijk is afgehandeld.

Goede auto's

Goede auto's. Vlotte transfer. Mooie transferbus. Vlotte afgite vd auto. Vriendelijk personeel.

25 februari 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden was met de auto, de transfer en onze vriendelijke service.

Hallo Piet,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren.

Gobycar

Vlotte service van de luchthaven naar…

Vlotte service van de luchthaven naar de ophaal locatie. Geen lange wachttijden om de auto op te halen. Vriendelijke service en correcte prijs. Mooie recente auto.

5 februari 2026

Hallo Huguette,
Bedankt voor uw fijne review. We zijn blij dat de service vlot verliep, zonder lange wachttijden, en dat u tevreden was met de auto en de prijs.

Alles was top

Hallo,
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr, dass alles top für Sie war.

Betrouwbare verhuurder

8 dagen een hybride auto gehuurd met 2e bestuurder, snel inchecken en geen eigen risico. Alles tiptop geregeld. Wel moest ik bij de balie aangeven dat ik voor snel inchecken betaald had. Die balie was niet bemand. Ik werd tussendoor keurig geholpen. Er was geen aandringen op extra opties, De auto was nieuw, geheel afgetankt en ik hoefde moj geen zorgen te maken over schade's. Alles was verzekerd.
Het inleveren ging ook heel soepel. Wij zijn heel tevreden, zeker omdat Gobycar erg voordelig is. Het enige minpunt is de shuttle. Op Tenerife moesten wij een eind met de koffers lopen en zowel op de heen als terug weg een goed half uur wachten.

14 februari 2026

Hallo,
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was. We nemen uw opmerkingen over de shuttle mee om dit te verbeteren.

Gobycar

Bijzonder fijne ervaring en nieuw voor ons.

Wij zijn uitstekend geholpen met een snelle manier van ophalen en invullen van het contract. De auto was netjes en goed aangegeven waar al schade was op de auto. Inleveren feilloos en binnen enkele uren het eindoverzicht. We zijn erg tevreden.

Hallo,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat u tevreden bent met onze service.

Prijs kwaliteit top!

Prijs kwaliteit top!
Zeer vriendelijk en alles verliep zoals afgesproken!

Hallo,
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak verliep en dat u tevreden bent over de prijs kwaliteit.

Onverwachte brandstofkosten

Onlangs een auto gehuurd bij Gobycar in Girona in Spanje. Het ophalen van de auto verliep vlot, hoewel er wel werd geprobeerd om mij over te halen de borg af te kopen – iets wat ik niet nodig vond.

Bij het terugbrengen werd ik verrast met een kostenpost van 28 euro voor brandstof, terwijl ik de auto volgetankt had en slechts ongeveer 15 km had gereden. De tank was nog bijna vol, dus deze kosten vond ik onterecht.

16 februari 2026

Hallo,
Es tut uns leid zu hören, dass es Unklarheiten bezüglich der Kraftstoffkosten gab. Bitte senden Sie uns Ihre Reservierungs oder Vertragsnummer an customerservice@gobycar.com damit wir den Fall prüfen und klären können.

Locatie op de luchthaven

Locatie op de luchthaven, passende openingstijden voor mij, diverse keren auto gehuurd hier en gaat altijd prima

11 februari 2026

Hallo Margarita,
Fijn om te horen dat alles telkens goed verloopt en dat de locatie en openingstijden voor u passend zijn. Bedankt voor uw vertrouwen!

Gobycars, Valentia

Gobycars, Valentia
Er werd actief meegedacht bij het oplossen van een probleem. De leidinggevende en zijn medewerker waren daarbij vriendelijk en voorkomend.
De auto (voor een maand) was van goede kwaliteit(camera etc) en van recente datum. Dit was de tweede keer dat wij bij deze vestiging een auto huurden en zijn zeer tevreden over de snelheid van werken en het ophalen en wegbrengen naar de luchthaven.
Top, dus

15 februari 2026

Beste Niels,
Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn dat u tevreden bent over de service, de auto en de transfer. Graag tot de volgende keer!

Gobycar

Gobycar is een geweldig auto verhuurd bedrijf op Gran canaria

We boekten eerder de auto op Gran Canaria altijd via Sunweb en dat liep ook via Gobycar. Nu hebben we rechtstreeks geboekt. We hadden keuze uit veel meer modellen en de auto was ook nog eens goedkoper. De service bij Gobcar is altijd super. Snel, vriendelijk personeel en fijne goede autos. Ook de shuttle service is keurig. Wij boeken voortaan altijd rechtstreeks bij hen. Echt een aanrader wanneer je naar Spanje gaat.

11 februari 2026

Hallo Nicole,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, voertuigen en prijzen.
Gobycar

Het boeken van een huurauto is simpel

Het boeken van een huurauto is simpel. Ik boek graag bij Gobycar omdat hun kantoor juist NIET op het vliegveld zit, maar net erbuiten. Toegang tot het kantoor is dan vaak toch net wat gemakkelijker dan zoeken op het vliegveld. En daardoor zijn de huurprijzen ook net wat gunstiger. Hun eigen shuttle service van en naar vliegveld is prima. Service is vriendelijk, duidelijk en goed.

9 februari 2026

Hallo William,
Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat u onze shuttle service en klantvriendelijkheid waardeert.

Super

Voor de 2 de keer bij Gobycar een auto gehuurd.Snel geholpen bij de balie door zeer vriendelijk personeel.
Bij inleveren v.d. auto alles correct afgehandeld. Volgende keer weer bij Gobycar.

3 februari 2026

Hallo Peter,
Dank u wel voor uw reactie. Fijn om te horen dat alles correct en vlot is verlopen en dat u opnieuw voor ons kiest.
Gobycar

TOP,Alles vlot verlopen,personeel was…

Alles vlot verlopen,personeel was vriendelijk en heel vlot in het aanleveren van de auto en de terug levering.
Was een normale controle met het inleveren van de wagen en deden om niets moeilijk.
Zijn nu nu onderweg naar gran canaria waar ik terug een wagen heb gehuurd van Goby Car.
Prijs kwaliteit top,mooie propere wagen en heel recent.
Aanrader !!!

4 februari 2026

Hallo,
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is.

Goede autoverhuur

Voor de tweede maal een auto voor 3 weken gehuurd bij Gobycar. Het ophalen en wegbrengen van en naar vliegveld is prima en snel geregeld. De ophalen en terugbrengen van de auto gaat snel en correct.
Het enige kleine min puntje is het telkenmale aanbieden van een grotere wagen en dus een duurder tarief. Als je zegt daar geen behoefte aan te hebben krijg je de bestelde wagen. Wagen is schoon en rijdt prima.

30 januari 2026

Hallo,
Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles vlot en correct verliep en dat u tevreden bent met de auto en service.

Voor de 2e keer gehuurd bij Gobicar

Voor de 2e keer gehuurd bij Gobicar, transparant, snelle levering van de auto, goede prijs, aangeboden om een upgrade, die namen we graag, volgende huurauto zal wederom van Gobicar zijn.
Upgrade auto gehuurd in Santiago de Compostela, ik kom hier 3/4 x per jaar, dus GOBICAR IS THE PLACE TO B!!👍

22 januari 2026

Hallo Roger,
Bedankt voor je review. Fijn dat alles transparant en snel verliep en dat je weer voor ons kiest.