Merci a Hanna de GoDaddy pour son excellent service et son professionnalisme. Elle a reussi a resoudre mon probleme que je n'arrivais pas a resoudre depuis 1 semaine, ce qui m'empechait de recevoir ou... Toon meer
Slechtste klantenservice ooit! Ze halen je website offline zonder reden of pardon. Ze vertellen je dat het komt door een plug-in, ondanks je managed hosting hebt, waar je juist betaal... Toon meer
Ik zou graag een supportmail willen sturen en niet altijd hoeven bellen. Waarom? Omdat ik al een half uur in de wacht sta!
Klantvriendelijk, begripvol, oplossingsgericht, professioneel en vriendelijk
Over GoDaddy
GoDaddy does more than sell domain names. Because every domain comes with GoDaddy Airo® to help unlock business growth. This AI experience will help you find a name for your business, build a website, and even design a logo, plus everything you need to reach more customers and make more sales.
Why GoDaddy?
We’re a trusted growth partner to over 20 million small business owners. Our global solutions seamlessly connect their identity and presence with commerce, leading to profitable growth. And when you need help along the way, GoDaddy is here for you with small business experts and resources, available 24/7.
Our Products
GoDaddy offers more than just a platform to build your website. Our groundbreaking AI-powered solution, GoDaddy Airo®, removes roadblocks to securing a domain and creating a memorable online presence with an SEO-friendly website. Elevate your business with productivity and email solutions that keep you looking professional. Our digital marketing tools empower entrepreneurs with everything needed to grow and thrive, whether selling online, in person, or both.
GoDaddy Airo®
Every domain registered with GoDaddy comes with this AI-powered experience. Business essentials like an AI-assisted domain search, eye-catching logo, coming-soon page (that can be upgraded to a full website), Social Media marketing, payments, and more! Just tell GoDaddy Airo® a little bit about your business and it will instantly generate these for you. After that, GoDaddy Airo® will handle business tasks for you, freeing up some much-needed time to focus on what you do best.
Verenigde Staten
- (480) 505-8877
- www.godaddy.com
De klantenservice is vaak onbereikbaar
De klantenservice is vaak onbereikbaar, dan sta je een half uur en soms wel letterlijk uren in de wachtrij, waarna je dan gewoon wordt opgehangen. Ik dacht eerst dat dit incidenteel was, maar ik heb zojuist 3 keer gebeld en er werd 3 keer opgehangen na ongeveer een half uur per keer in de wachtrij te hebben gewacht.
Dan ga je naar de contactpagina en staat erbij dat je kunt chatten met een linkje naar de des betreffende pagina. Uiteraard bestaat deze chat optie niet.
De feedback optie lukt het niet om bij een negatieve feedback op verzenden te drukken.
Grote bedrijven zoals Godaddy hoeven geen kwaliteit te bieden, ze komen toch wel rond van alle bestaande klanten. Maar ik ga alle websites verhuizen naar een andere provider.
Niks kopen bij Godaddy
Bizar slechte service. Ze adviseren ons om ons probleem op te lossen door extra dingen te kopen. Werkt het nog steeds niet helpen ze ons zogenaamd. Dit zorgt uiteindelijk voor geen oplossing en vervolgens ben je al je geld kwijt (paar honderd euro). Dus zeker geen aanrader!
Prima partij opzich. Domein lag er een week uit door een fout van hun systeem, dat was minder. Maar alles is gefixt gelukkig.
De ergste service sinds mensenheugenis
De ergste service sinds mensenheugenis. Mijn websites liggen een paar dagen plat. Nogsteeds niet gefixed. Om de maand is er gezeik en hang ik langer dan 20 minuten aan de telefoon om te fixen. En nu mij een upgrate proberen aan te smeren over verlenging SSL terwijl deze pas in Juli afloopt. Toch doorverbinden met andere afdeling te horen krijgen dat ik pas over 32 minuten geholpen wordt. Shame on you Godaddy.com
90 euro Uitstapkosten moet betaalen
90 euro Uitstapkosten moet betaalen. oplichting
Het is te slecht voor woorden
Het is te slecht voor woorden. Zit nu al 9 uur aan de telefoon en heb nog steeds geen oplossing. Sommige mensen bij de servicedesk doen hun best, alleen ze dan is er altijd wel weer een iemand anders die gewoon niet hun best doen.
Het is kafkiaans wat ik hier meemaak. Krijg mails dat het opgelost is. Is niet opgelost, en dat 5 dagen achter elkaar. Om echt helemaal gek van te worden.
Betalen geld voor niet geleverde…
Betalen geld voor niet geleverde domeinnaam NIET terug
Geven niks om de klant
Jaren klant geweest bij GoDaddy en altijd goed geholpen. Totdat je vergeet de domain te verlengen en je opeens uitstapkosten moet betalen die 15x duurder zijn dan de kosten voor de domain. Dat is wat je krijg als verdienste na jarenlang klant te zijn geweest bij GoDaddy.
GEEN GELD TERUG NA BIJNA JAAR
Een tip, koop nooit iets van Godaddy.
Een jaar terug 3 jarig webhosting aangeschaft, wilde het toch maar niet dus opgezegd met een refund. Die kreeg ik na uren bellen pas 3 maanden later, maar helaas als cheque in dollar... Kan ik in Nederland uiteraard nergens laten uitcashen dus na weer 5 maanden uren bellen, nog steeds geen geld terug...
Inmiddels uren kwijt aan tijd, maar nog geen geld terug. Je kan ze niet bereiken via de mail of chat, alleen bellen. Altijd minimaal 20 minuten wachten en soms breken ze zomaar de lijn. Of ze beloven je 5 keer terug te bellen, zonder resultaat.
Betaal driemaal meer, maar blijf ver weg van Godaddy.
Onrespectvol, onbekwaam en oplichters.
Onrespectvol, onbekwaam en oplichters.
Bij GoDaddy website en e-mail + websitebouwer aangeschaft. Meteen viel me op dat de websitebouwer niet de prijs waard is. Maar toch ermee doorgegaan.
E-mails kwamen niet aan, kwa verzenden en ontvangen op onvoorspelbare momenten.
Meteen volle prijzen moeten betalen.
Na de overstap naar een ander bedrijf was de ellende nog niet voorbij. Om hetzelfde email adres te behouden verwijderde ik de GoDaddy accounts. Dit nadat de overstap van de nieuwe beheerder faalde kwa e-mail. Nadat het bij de nieuwe beheerder de e-mail opnieuwe aangemaakt was, claimde GoDaddy het weer. Dreigend dat het email adres vervalt na x-tijd.
De klantensupport was zo vreselijk en onrespectvol naar me toe dat ik er geen woorden voor heb.
Uiteindelijk is mijn email niet verwijderd, omdat ze "toch geen beheer meer hadden over het email adres".
Daarbij is GoDaddy veels te duur en kan veel makkelijker, veiliger en goedkoper bij wel fatsoenlijke Web beheerders.
Alles is ongekend traag
Alles is ongekend traag. Niet te geloven dat dit überhaupt nog bestaat. Ik heb hier wp hosting en dns hosting gekocht maar hun servers zijn zo traag. Het is echt ongekend. (Wel leuk voor als je even het gevoel wil hebben dat je in 1995 zit te internetten)
Trage servers zorgen voor trage websites
Helaas is, ondanks het meermaals delen van feedback over slechte server performance en een bijbehorende trage website, er geen enkele structurele actie ondernomen vanuit Godaddy. Ik heb daarom uiteindelijk mijn website verhuisd naar een andere hosting service. Ik heb nog voor meer dan een jaar betaald, maar de performance is gewoon te slecht voor mijn klanten. Geen aanrader!
Extreem vervelend bedrijf
Extreem vervelend bedrijf. Ik wil mijn domein niet meer verlengen, sturen ze mij bijna dagelijks 5 mails met de melding dat mijn domein gaat vervallen en dit vanaf 3 maanden voor het vervallen. Op de vervaldag zelf krijg ik op 5 minuten tijd 10!!! mails met de melding dat mijn domein gaat vervallen en dat dit echt wel de laatste kennisgeving is. Die laatste kennisgeving had ik intussen al 100 keer gekregen.
Een verschrikkelijk bedrijf
Een verschrikkelijk bedrijf. Probeer een website te verhuizen omdat de eigenaar overleden is. Duurt inmiddels weken, hoor helemaal niks en de website en Email zijn uit de lucht.
Slechtste service ooit!
Slechtste service ooit!
Ik had toendertijd mijn domeinen verhuisd naar godaddy gratis en kwam er na verhuizing achter dat ik voor een jaar moest betalen en ik kon het niet terugverhuizen, want er zat een 60 dagen lock op de .nl domeinen.
Ok geen probleem
Nameservers veranderen kon niet via mijn account backend dus moest contact opnemen. Mensen aan de lijn wisten gewoon niet eens wat een nameserver was! Uiteindelijk moest ik dagen lang wachten op een email waarin ze de primaire nameserver moesten hebben nadat ze dat eindelijk hadden kon het veranderd worden. En dat voor elk domein. Het was een drama.
Ik heb die 60 dagen geteld en ben zo snel mogelijk weg gegaan. Ik kon op het eind zelfs een domein niet verhuizen, want de verhuiscode klopte niet! Daar moest ik dan dagen op wachten. Echt .... don't go to godaddy. Mensen in de klantenservice hebben echt geen idee waar ze het over hebben.
verhuizing onmogelijk
Oef. Als je een keer voor GoDaddy kiest dan kom je ook nooit meer weg van hun.
Een domeinservice verhuizen is bijn onmogelijk.
Heel erg amateuristisch bedrijf.
afzetters!
Product wordt geannuleerd. Meteen na het verwijderen krijg ik een mail van PayPal dat er een bedrag werd overgeschreven naar GoDaddy. De bevestigingsmail van de annulering van het product komt uiteraard pas enkele minuten nadat het bedrag werd overgeschreven, zodat men het geld niet kan recupereren via PayPal. HEEL VUIL! AFZETTERS!
Hele goede ervaring, goed en snel geholpen
Hele goede ervaring, geld was snel weer terug gestort! De klantenservice is heel vriendelijk en snel.
Geen aanrader
Ondanks dat ik een jaar mijn email en website prima heb kunnen gebruiken via de hosting van GoDaddy, wil ik graag mijn domein verhuizen. Het is prima zodra het allemaal geregeld is, maar daarvoor is het heel erg ingewikkeld en nu dat ik mijn domein merk ik dat de service heel slecht is. Geen aanrader dus.
De service is bagger
De service is bagger, bespaar jezelf een hoop hoofdpijn en doe niet gierig en kies een Nederlandse partij of laat je webmaster dit regelen.