Pakket leek niet ontvangen. Echter het was in debrievenbus afgeleverd. Na melding niet ontvangen, gelijk opnieuw gebeld dat het in orde was. Krijg ik aantal weken later alsnog een mail dat het pakket... Toon meer

Ik moet zeggen dat ik geen enkele slechte ervaring heb met GoFo. Ze zijn zelfs sneller dan DHL, bij DHL blijven mijn pakjes uit china 3 a 4 dagen op het vliegveld liggen; bij GoFo zodra ze zijn... Toon meer
Ik was op die momenten thuis dan maar het enigste is het komt onverwachts aan de deur zonder voorkennis dat je er aan komt die dag. En 1x was ik op de begrafenis van me vader op 5 augustus toen bleken... Toon meer
Pakketen ontvangen. Je word slecht op de hoogte gehouden wanneer iets komt. En er is geen tijdslot waar je rekening mee kan houden. Ik had bij één pakket aangegeven waar ze het neer konden zett... Toon meer
Eerste pakket werd gebracht al bellend door de chauffeur.. niet echt heel erg netjes tweede pakket werd gewoon op de stoep gedonderd waar iedereen het kan zien liggen vanaf de openbare weg! Belachelijk!

Was niet thuis
Pakketje niet meegenomen naar pakketpunt maar weer depot
Lang ontvindbaar geweest
Uiteindelijk opnieuw verstuurd
Niet blij mee

Antwoord van GOFO Netherlands
Pakketje bij niet thuis keurig achtergelaten in de tuin.

Antwoord van GOFO Netherlands
Werd netjes bij deur afgezet en meneer belde aan en wachten tot open werd gedaan de meeste zijn dan al weg

Antwoord van GOFO Netherlands
Omdat het pakket netjes in de bak word gedaan

Antwoord van GOFO Netherlands
Het product is in goede staat aangekomen. Het product was erg goed verpakt/beschermd.
Het heeft naar onze mening echt veel en veel te lang geduurd voordat het geleverd werd.

Antwoord van GOFO Netherlands
Was te laat doorgeven wanneer het pakket geleverd werd

Antwoord van GOFO Netherlands
Vriendelijke en nette bezorgers.
Alleen jammer dat er geen tijdindicatie van levering wordt weergegeven.

Zeer slechte bezorgservice – 1 ster
Ik ben bijzonder ontevreden over de bezorgservice van Gofo. Inmiddels is het tot twee keer toe gebeurd dat een bestelling simpelweg voor mijn voordeur is neergelegd, zonder aan te bellen of te controleren of iemand thuis is.
Ik woon midden in de stad aan een doorgaande straat waar dagelijks tientallen mensen langs mijn voordeur lopen. Een pakket daar onbeheerd achterlaten is vragen om problemen. Vervolgens mag je als klant maar hopen dat het pakket er nog ligt wanneer je thuiskomt.
Dit is geen incident meer, maar kennelijk een manier van bezorgen. Wat mij betreft volstrekt onacceptabel en een waardeloze service.
Eén ster.