Det skulle være et kvalitetskøleskab, men efter 5 år falder lågen af, bunden af lågen er smadret. Skriver til jer ift om det kan være rigtigt at produktet falder fra hinanden, og svaret fra kund... Toon meer
Et halvt år efter at garantien på vores komfur var udløbet, går et varmelegeme i stykker, hvilket koster os en reparation på 2.050, dvs. ca. en tredjedel af komfurets pris. Firmaet har ikke gidet svar... Toon meer
Asiakaspalvelu hyvää ja kun kiireen iski myyjälle, niin hänpä kutsui minut siksi aikaa kahville,ettei tarvinnut tuskastua odotteluun. Myös palvelupaketti pyykkikoneen toimituksessa kaiken kattava. Vei... Toon meer
Ohjekirjan teksti erittäin huonoa suomea, ja ilmeisesti samasta esiasta on käytetty eri termejä: Paneelin selityksissä puhutaan lämpötilan säädöistä sitten puhutaan viilennysnappulasta pakastus-... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GRAM er tidløst design. Når vores produkter holder så længe, skal de også være smukke og enkle, så du ikke bliver træt af at se på dem.
Gejlhavegård 2B, 6000, Kolding, Denemarken
- 73201000
- info@gram.dk
- www.gram.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 19% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Køb aldrig et gram køleskab
Har et gram køleskab. Men det ryger ud nu. For tredje gang er de plasttapper, og selve hullet i toppladen ødelagt. Én stor konstruktiv fejl fra gram's side. Endvidere har køleskabet aldrig kunne køle mælken under 8 grader...
Hos Gram A/S er der slet ingen kundeservice. Grams Ticket #425870.
I dag d. 16/11 er der stadigvæk ikke sket noget, jeg er rarsende.
Jeg fik installeret en ny nedfældet kogeplade fra Gram d. 5/11-21, allerede d. 6/11 begyndte den at blinke og bippe med fejlmelding og kunne ikke tændes igen, mandag d. 8/11 kom elektrikeren og så på den, han sagde at det var en termostatfejl og at han ikke måtte reparere, hvorefter han sendte sagen tilbage til Gram A/S, her til aften ringede et teknikker fra Grams servicepartner og konkluderede at det var en printplade der skulle skiftes hvorfor han ville bestille en sådan.
Det er rigtig dårlig kundeservice at en ny kogeplade der går i stykker første gang den bruges ikke bare bliver skiftet. KØB ALDRIG GRAM HVIDEVARER.
Jeg har købt et køleskab ved Kr
Jeg har købt et køleskab ved Kr. O. Skov Bording. De har i forvejen en dårlig kundeservice. Men tilsyneladende skyldtes det at Gram nægter at modtage defekte returvarer fra deres forhandler, hvorpå det rammer slutforbrugeren. Jeg har haft et køleskab i et halvt år, hvor jeg aldrig ved om maden er frosset til is, eller dårligt fordi de har stået for varmt. Det er en opslidende kamp og er endt i en kæmpe frustration over, hvordan man som producent og forhandler nægter at tage noget retur som ikke virker.
Trykknap ryger af ovn
Vi købte en indbygninsovn ved gram den 7/9-19. Vi var ved at renovere og ovnen ville ikke blive sluttet til før starten af 2021, hvilket selvfølgelig betød af over halvdelen af vores reklamationsret var udløbet da det blev sluttet til. Vi havde dog alligevel sat vores lid til at gram kunne lave en ovn der holdt i 2 år fra den blev tilsluttet, det er bare ikke tilfældet. 9 mdr. efter tilslutning, 3 mdr efter reklamationen udløb, ryger knappen til indstilling af ovnen af. Det koster nu ca 1000 kr at få en tekniker ud og sætte en ny knap i. Vi ligger som vi har redt hvad reklamation angår, jeg kan dog på ingen måde anbefale et firma knapper falder af ovne efter 9 mdrs. brug
Opvaskemaskine som er noget L...
Opvaskemaskine som er noget L...
Købt oktober 2020 ... Blev ombyttet november 2020 .. Den ny maskine har også samme bøvl og har haft tekniker ude 4-5 gange ..
For en måned siden kontaktede jeg gram igen, hørte aldrig tilbage fra dem .. lige som i sidste uge kontaktede jeg dem uden at høre tilbage ..
Kan se herinde jeg ik er alene om problemer med produkter fra gram , men kan også se gram ikke gider besvare folks anmeldelser og få rettet op på fejl.. føj ....
Aldrig mere Gram!!
Har kun haft problemer med vores komfur fra Gram
Komfuret er kun lidt over 2 år gammel. Ringvarmelegemet virker ikke, så varmluft kan ikke bruges alene. Lamperne der skal indikere at pladerne er varme er "faldet ned" og dermed svære at se. Der er nu også kommet overgang i ovnen, så den slå relæet hele tiden. Og den er tilmed svær at holde ren i modsætning til vores tidligere komfur.
Induktions komfurer har de ikke…
Induktions komfurer har de ikke kompetencerne til at lave
Jeg købte en gram induktionsovn gennem…
Jeg købte en gram induktionsovn gennem Power tilbage i 2019 marts måned.
Jeg er med på at 2 års reklamationen er udløbet, alligevel bliver jeg en smule harm af deres tilgang til henvendelser.
Jeg sidder en søndag morgen (ovnen har ikke været brugt siden tidligst torsdag aften så 2,5 dage) hvor glasset pludselig splintrer i tusindstykker. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, så jeg prøver at google fænomenet.
Angiveligt kan det skyldes at glasset har fået er stød - på hvilket som helst tidspunkt.
Dette forårsager spændinger i glasset og hvilket gør at glasset splintres. Problemet er bare at denne skade kan være sket når som helst i dets levetid, altså også inden jeg købte ovnen - som jeg læser det i hvert fald.
Eftersom det ud fra dette udsagn er umuligt at fastslå hvornår skaden oprindelig er sket, henvender jeg mig til Power og Gram for at vi kan finde en løsning. Power indvilger i at smide 500kr til at sætte ny låge på, men Gram mener jeg lyver og at jeg har smækker med lågen hvorpå den er gået i stykker. Dette er til trods for at jeg forklarede dem hændelsesforløbet.
Son sagt er jeg med på at de 2 års reklamation er udløbet. Men jeg forventer egentlig at er produkt til 6600kr holder til mere end bare lige på den anden side af garantien. Desuden har jeg virkelig svært ved at forstå Gram og deres afvisende og samtidigt anklagende tilgang til hele situationen. Jeg er med på at Gram kører med underskud, hvorfor de ikke er interesserede i ekstra udgifter, men at påstå folk lyver synes jeg som udgangspunkt er en mærkelig start på en dialog.
“Glas går ikke i stykker af sig selv, hvorfor det heller ikke er omfattet garanti (Ligesom ens mobiltelefon, forrude osv.) - Vi giver dog 6 mdr garanti på alt glas (Og plastik).”
- Kirsten fra Gram.
“ Grunden til at det springer, er fordi det er blevet eller har fikseret sig eller pga. lågen er blevet smækket (Kan være over mange gange) og fået en lille flænge i det ene hjørne. Den lille flænge kan så egentlig være der i måneder, men pludselig idet glasset går fra koldt til varmt, eller omvendt - ja så springer det altså før eller siden.”
- Kirsten fra Gram.
Det er rigtig fint, men ovnen havde stået kold i minimum 2 dage, jeg smækker ikke med hverken ovnlåge, køleskabslåge, hoveddøren eller noget spm helst andet. Måske de har smækket med lågen da den blev færdig produceret? Måske den fik et stød under transporten fra Grams lager til Power eller fra Power hjem til mig. Jeg synes faktisk at de selv fortæller at det er en mulighed og det er noget der opbygger spændinger i glasset over tid. Men i Grams verden kan det kun være mig der er fejlbarlige - det synes jeg er et grimt signal at sende som virksomhed.
Jeg forventer ikke noget fra Gram, de har vist hvordan deres forretningsmodel er.
Dette er blot til advarsel.
Aldrig mere Gram.
Utrolig god kundeservice
Utrolig god kundeservice! 🤩 Snakket med ei hyggelig og serviceinnstilt dame. Majken gav meg god kundeservice, var angående et kjøleskap og fikk god hjelp! Gram anbefales 😀👍
Dårlig produktpålidelighed og dårlig service
Købte et Gram fryseskab i oktober 2020. Efter 10 måneders brug knækker et hængsel af den øverste vippelåge. Da jeg kontakter Gram får jeg at vide at lågen i plast betragtes som en slid-del som alle andre plastdele i Gram produkter. Jeg er virkelig forundret over en sådan udmelding da plast udgør en meget stor del af nutidens hårde hvidevarer og man derfor som forbruger får en falsk tryghed omkring reklamation/garanti. En af de andre låger i fryseskabet er også på vej til at knække på grund af dårligt design. Bedste råd til andre - hold jer fra Gram produkter
Aldrig mere GRAM hvidevare
Aldrig mere GRAM hvidevare. Min vaskemaskine som er UNDER 1 år gammel er det værste MØG jeg nogensinde har haft indenfor mine døre. Den ene stjerne er KUN fordi den halvdelen af tiden vasker fint nok.
Indimellem når den centrifugerer, begynder tromlen at banke hårdt på den ene side, så man kan se det på pladen. Jeg stopper maskinen, da jeg er bange for at maskinen vælter. Åbner lågen roder lidt rundt i vasketøjet og starter den igen. Samme problem. Så ta'r jeg det drivvåde tøj ud og vrider så meget vand ud jeg kan og lader den centrifugerer igen.
Men men men... så står jeg og holder øje med den og fatter stadig ik hva der sker. Nu banker tromlen ik, men centrifugerer nu KUN med 60 omdrejninger i minuttet (ja jeg har talt)
Lader maskinen bli' helt færdig, ta'r det drivvåde tøj ud igen, vrider det, ligger det tilbage i maskinen, ét stk tøj ad gangen... og wow - den drejer sørme stadig kun 60 omdrejninger i minuttet.
Det samme sker, dog uden banken af tromlen på siden, når jeg vasker feks 7-8 t-shirts.
Kontakter GRAM og får at vide at de kan sende en tekniker ud, men kan han ik finde fejlen, står det for egen regning. Samtidig forklarer hun mig problemet med tromlen som banker. "Det er nok fordi tøjet ik er fordelt ordentligt, så det ligger mest over i den ene side".... Jamen det er da ik mig som skubber tøjet derover. Og mht de 7-8 t-shirts, så centrifugerer den ik fordi der er for lidt tøj i maskinen.... så ALDRIG mere GRAM.
Synd man ik kan ligge en video ind
Ovn købt - ovn smidt ud
Ovn købt d. 19-04-2019. Ovn smidt ud d. 03-07-2021.
3 måneder efter reklamations retten udløber.
Jeg kan ikke udtale mig om deres “kundeservice” - da jeg kunne ikke komme igennem til dem.
Gram
Gram opvaskemaskine.
Vi købte opvaskemaskine og pludselig vil den ik pumpe vand ud,CJ hvidevareservice kommer kigger og fjerner et stk træ,og nu vil de ik tage den garantien,de siger der kan komme alt gennem grov filter har ik træ redskaber
Rigtig dårlig service fra Gram.
Så køb ikke ved Gram.
Jane jensen
Vi harfået et køleskab der larmer og…
Vi harfået et køleskab der larmer og fryser meget den 1 juli 2021. Anmeldelserne ser ikke for gode ud
Fantastisk og hurtigt ombytning af gl. køleskab
Jeg takker Gram for deres hurtige ekspedition.
På Gram´s hjemmeside, kan man anmode om servicebesøg. Jeg indsende billede af fejlen, kvittering og forklaring. Her 5 dage efter har jeg fået leveret nyt køleskab uden beregningen, og selvfølgelig er det gl. taget med retur.
Min tålmodighed er brugt op
Min tålmodighed er brugt op!
D. 01/03-2021 skriver jeg min første klage til Gram, da vores nye bradepander i vores nye ovn er total skæv, når de varmer op. Jeg får en høflig betjening og får tilsendt tre nye plader. De bliver også skæve. Jeg har nu afprøvet 9 plader og der er stadig udfordringer!!!! Jeg har sendt de skæve retur og de vil undersøge sagen, men her 28-06-2021 er der stadig ingen afklaring med den ovn…
Udover skæve plader, så lamer ovnen enorm meget når den køler af. Det har jeg fået af vide er normalt, men alle er i chok over hvor meget en NY ovn larmer. Derudover så varmer den ujævnt!!!!
Har snakket med Gram omkring det hele, men det hele skulle være helt normalt! Jeg er så rasende over den ovn og køber ALDRIG Gram mere, for der er ikke andet end problemer.
Ovn model - IOP20662-92 B
Hold jer væk fra den ovn, for den er elendig!
Jeg har nu to gange ringet ind til…
Jeg har nu to gange ringet ind til Grams kundeservice fordi min næsten helt nye opvaskemaskine ikke virker. Begge gange er jeg blevet mødt at en kundeservice medarbejde som giver udtryk for at hun ikke gider at snakke med mig og når man ikke lige kan finde det rigtig nummer på maskinen så bliver hun sur på en! Virkelig virkelig en ubeskriveligt dårlig kundeservice! Kommer aldrig til at handle med gram igen!
Tusind tak til Gram for fantastisk…
Tusind tak til Gram for fantastisk service.
Havde i min videste fantasi ikke forventet at få leveret og installeret nyt køleskab (som var 5-6 år gl.)
Det er jeg utrolig glad for, vi har i forvejen Gram produkter, første gang vi købte Gram var i 1999 de VIRKER endnu,
Kjempe frekk service 😡
Kjempe frekk service 😡
Ringte utallige mange ganger pga feil på oppvaskmaskin, sendte utallige mange mailer også, ingen ting hjelp. Hun dama fra service som jeg snakket med på tlf var så utrolig frekk, til slutt sa jeg at det var ikke en måte å håndtere kundene på og hun svarte ja vel da klager du om dette en annen plass. Kommer ALDRI til å kjøpe noe fra Gram igjen!
Status over Gram hvidevarer:
Mit Gram køleskab takkede af efter 15 år.
Min Gram ovn virker endnu (undtagen varmluft), 17 år efter.
Mit Gram komfur virker uden problemer, efter 17 år.
Jeg har aldrig haft teknikere el.lign. til nogle af varerne, da der aldrig har været problemer med dem. (Varmluften i ovnen har jeg valgt bare at leve foruden.)