Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avoid this company. They insisted on repairing crappy dishwasher that leaked and the dishwasher has now leaked again. Nasty customer service. Worst mistake to buy appliances from this brand. AVOID !!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undertegnede købte 1 komfur20KPI674 - induktion 20/1 - 2026 Dette for at fortælle andre køber om : hvis synet ikke er det bedste. Sensor til valg af kogezone, samt kogezone-indikator, er dårli... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ostimme jääkaappi pakastimen. Otimme kaapin käyttöön ohjeitten mukaan,siitä huolimatta kaappi ei toimi. Jos jääkaapissa lämpötila kohillaan, pakastimessa vain -13. Huoltoon soitettu nyt lopultakin asi... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ohjekirjan teksti erittäin huonoa suomea, ja ilmeisesti samasta esiasta on käytetty eri termejä: Paneelin selityksissä puhutaan lämpötilan säädöistä sitten puhutaan viilennysnappulasta pakastus-... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudapparatuur winkel

Geschreven door het bedrijf

GRAM er tidløst design. Når vores produkter holder så længe, skal de også være smukke og enkle, så du ikke bliver træt af at se på dem.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis man vil have et køle- fryseskab

Hvis man vil have et køle- fryseskab, der larmer irriterende meget, skal man købe et Gram.
"Det larmer, når det er nyt (0-2 mrd)," sagde en sælger, da jeg ringede og spurgte til, hvorfor mit helt nye køleskab havde så meget lyd på.
Efter tre måneder var forklaringen, at det larmer, når det er varmt udenfor.
I skrivende stund siger termometeret tre grader. Dette er åbenbart varmt for Gram.

17 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første og sidste Gram produkt i vores liv...

Købte et Gram køleskab i Maj 2025.

Efter mange timers arbejde lykkedes det mig at få vendt døren, da den vejledning der var med ikke fungerede, og de huller der var boret ikke passede!! Magen til bras. Måtte selv bore nogle plastik dimser ud da de ikke kunne fås ud på anden måde.
Nå men godt man er lidt handy.

Efter få dage begynder det så at larme helt uhørt. Alle mulige lyde jeg aldrig i mit lange liv har hørt fra køleskab. Snerren, brummen, pivende, bankende, knirkende, summende(som en kæmpe spyflue på speed). You name it. Det har det.

Henvendte mig til Gram om det, og sendte lydfiler mm. ; men konklusionen er den sædvanlige snakken udenom: det er bare de lyde man må påregne i et kølekab.
ØHH NEJ! Har haft en hel del køleskabe i mit liv. Aldrig noget skrammel som dette.
Så kunne de sende en tekniker ud, men hvis DE bedømte det var normalt, så skulle jeg betale for tekniker oven i.

For et køleskab til 3500 hvem gider så risikere det!?

Så jeg vil i stedet anbefale alle at holde sig langt væk fra det bras. Og købe noget i bedre kvalitet.

Aldrig mere Gram til os.

13 mei 2025

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg købte et Gram komfur i begyndelsen af februar 2025.
Efter et par måneder knaldede komfuret sikringerne. Forhandleren - Punkt1 - meldte hus forbi og henviste mig til selv at kontakte Gram. I første omgang tog jeg dog akut kontakt til den lokale el-installatør, som var overbevist om, at en overgang et sted inde i komfuret var årsag til misæren. Men da komfuret kun var 2-3 måneder gammelt, frarådede han, at han begyndte at skille komfuret ad, da det ville kunne give problemer med garantien.
Efter 4 dage fik jeg kontakt med Gram, og de ville da gerne komme og kigge på komfuret, som i øvrigt på mystisk vis i mellemtiden var kommet til kræfter og igen fungerede. Jeg skulle dog være klar over, at hvis Grams tekniker ikke kunne finde fejl på komfuret, skulle jeg betale for både udkald, kørsel og arbejdstid.
Da dette ville være det samme som at udstede en blankocheck, betakkede jeg mig, og komfuret virkede upåklageligt de næste 5-6 måneder. Så her i dag - den 6. oktober 2025 - midt i en ribbensteg, røg sikringerne igen, og ovnen er død som en sild. Der er tilsyneladende liv i kogepladerne.
Nu står jeg så igen med håret nedad nakken med et defekt komfur. Og Gram definerer fuldstændig, hvad der er en defekt, og sender de en tekniker, der ikke kan finde den fejl, der givetvis er, skal jeg betale gildet.
Jeg behøver næppe at bruge en masse ukvemsord på, hvad jeg mener om Gram - og for den sags skyld Punkt1, der på ingen måde ønsker at tage ansvar for et produkt, de sælger i deres forretning.
Hvad blev der dog af det gamle, hæderkronede firma Gram?

6 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gram frysskåp

Vi har separat rostfri kyl och frysskåp sedan 2014. Frysen gick sönder och vi köpte en ny. Denna var dock väldigt olik den förra i finishen så vi köpte även senare en ny kyl.

Vi märkte tidigt att frysen inte kylde ordentligt. Glassen var mjuk och kylklamparna var flytande och blev aldrig genomfrusna. Vi satte in en termometer och läste av regelbundet. Temperaturen pendlade mellan -14 och +4 grader. Oftast på minusgrader.

Service tekniker har varit hos oss och kontrollerat frysen. De hittade en spricka bakom lådorna som de tätade med silikon och satte in en mätare som loggade temperaturen. Tipset blev att sänka temperaturen till -21 grader på displayen för att få rätt temperatur.

Det blev bättre men ibland är ändå glassen mjuk. Förklaringen är att lågenergi skåp är så nuförtiden. Tycker förklaringen låter dålig och är tyvärr inte supernöjd med kvaliteten där.

I övrigt snyggaste skåpen på marknaden och exklusivt med lampor, glashyllor osv.

1 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffet:.jeg købte et køle/fryseskab i…

Skuffet:.jeg købte et køle/fryseskab i februar 2024, jeg kikkede hver dag efter temperaturen i begge afdelinger, det svingede op og ned(elevator temperatur), så kørte det rimeligt til her i juli 2025, men så var det galt temp. svingede fra minus 17.6 til minus 22.9,Jeg kontaktede forhandler, som bestilte en tekniker, men efter 10 hverdage var der ikke sket noget så afbestilte jeg service, for nu var der ro på sagen, men nu kører det (elevatortemp. igen) så jeg er TRÆT AF GRAM. ikke mere Gram hos mig.

30 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hankimme uuden Gram astianpesukoneen…

Hankimme uuden Gram astianpesukoneen tilalle koska vanha oli toiminut pitkään. Oli kysymyksessä vuokahuoneisto, kone on hyvä peruskone jossa riittävästi eri ohjelmia. Vanha kone toimi loppuun asti hyvin, jossain vaiheessa siihen piti jotain pientä laittaa mutta oli käsittelyvirhe jolla tuli huoltotarve.

16 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har købt et gram gas komfur.

Jeg har købt et gram gas komfur.
Det bagerste blus til højre vil ikke være tændt hele tiden. Når jeg tænder går flammen ud , når jeg slipper knappen. En gang imellem kan jeg tænde det og den bliver tændt. Det er irriterende. Sød teknikker kom, han fik det til at virke. Dagen efter, da jeg skulle bruge det, virkede det ikke igen.

14 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er meget skuffet over det komfur

Jeg er meget skuffet over det komfur, jeg nu har haft et par måneder. Sælgeren lovede superovn, men jeg fik det modsatte. Undersiden af bagværket er meget bagt og oversiden næsten ikke. Jeg har prøvet flere konstellationer, men uden virkning, såni bager jeg i en anden ovn

1 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tvättmaskin, dålig kvalité och tvättar inte rent

Luckan gick sönder inom det första året på vår nya tvättmaskin. Dessutom sköljer/tvättar den inte rent ordentligt vilket lämnar rester av tvättmedel. Vi har testat att ändra doseringen men också olika märken på tvättmedlet men också skiftat mellan Flytande o pulver men inget har fungerat. Grymt besvikna men varför maskinen får 1 stjärna är för att garantin är 5 år. Alltid något, men det blir aldrig en Gram igen tyvärr.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ohjekirjan teksti erittäin huonoa…

Paneelin selityksissä puhutaan lämpötilan säädöistä
sitten puhutaan viilennysnappulasta
pakastus-tilassa puhutaan pakastus-nappulasta
lisäkai superfreeze-tilasta käytetään termiä pakastus-nappula.
kyselin aiheesta asiakaspalvelusta, mutta vastasivat aisan vierestä? Helpottaisi huomattavasti, jos termit olisivä käännösten jälkeenkin kunnossa.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er super glad for min Gram Vaskemaskine…

Alt fungere som det skal og jeg er super glad for min Gram Vaskemaskine. Der er dog en ting: Jeg har selvfølgelig lågen og sæbeskuffen åben til alt er tørt, derefter vil jeg gerne kunne ha lågen næsten lukket (på klem), så maskinen ikke bliver træls inden i. Men der er kun 2 muligheder - helt åben og helt lukket. Mangler ide'en til at lågen kan stå lidt på klem. Lige nu har jeg vaskepulveret stående foran - men det er da lidt trælst. Mvh Pia Sihm

jälkeen jäänyttä tekniikkaa

Pakastimen ääni jätkyttävä kurlutus, huolto monimutkainen prosessi eli ei ollenkaan niin sujuva kuin muilla merkeillä yleensä. Tuskin ostan enää koskaan uudelleen tätä merkkiä.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt produkt

Smukt produkt
Men er begyndt at have problemer med ovn låden ikke kan lukke og skal står og rode med det.
Så lige pludselig får jeg den lukket.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en ovn til næsten 10000,- for 2…

Købte en ovn til næsten 10000,- for 2 år og 11 måneder siden. Der har simpelhen været så meget ballade med den. Den har hele tiden varmet meget ujævnt og allerede været i stykker et par gange.
Jeg købte Gram, fordi jeg gerne ville have kvalitet- troede jeg! Men det var så ikke korrekt. Nu er næsten 3 år gået og selv om at Gram har udvidet sin garanti til 5 år. JA! Så er der ikke noget at gøre. Både forhandler og kundeservice siger -“Ja- det er godt nok noget møg, den har i virkelig været uheldige med”- så er der stadigvæk ikke noget at gøre! Det synes jeg virkelig er dårligt! Det kan ikke være rigtigt, at en ovn til næsten 10000,- kun skal holde knap 3 år 😔

15 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.