Avoid this company. They insisted on repairing crappy dishwasher that leaked and the dishwasher has now leaked again. Nasty customer service. Worst mistake to buy appliances from this brand. AVOID !!
Lees wat reviewers zeggen
Undertegnede købte 1 komfur20KPI674 - induktion 20/1 - 2026 Dette for at fortælle andre køber om : hvis synet ikke er det bedste. Sensor til valg af kogezone, samt kogezone-indikator, er dårli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ostimme jääkaappi pakastimen. Otimme kaapin käyttöön ohjeitten mukaan,siitä huolimatta kaappi ei toimi. Jos jääkaapissa lämpötila kohillaan, pakastimessa vain -13. Huoltoon soitettu nyt lopultakin asi... Toon meer
Ohjekirjan teksti erittäin huonoa suomea, ja ilmeisesti samasta esiasta on käytetty eri termejä: Paneelin selityksissä puhutaan lämpötilan säädöistä sitten puhutaan viilennysnappulasta pakastus-... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GRAM er tidløst design. Når vores produkter holder så længe, skal de også være smukke og enkle, så du ikke bliver træt af at se på dem.
Contactgegevens
Gejlhavegård 2B, 6000, Kolding, Denemarken
- 73201000
- info@gram.dk
- www.gram.dk
Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Købte en skabsfryser hvor der står i…
Købte en skabsfryser hvor der står i produktdata Bladet at den har led lys i døren men ak di har ingen skabsfryser med lys i bare ergeligt ikke mere gram
Mage til uforskammet såkaldt teknikker…
Mage til uforskammet såkaldt teknikker som har været på besøg hos os hertil eftermiddag
Det kunne være i skulle oplære jeres folk i kundeservice
Verste selskap hold dere langt unna
Verste selskap hold dere langt unna. Garanti og alt på plass glass sprakk mens vi lagde mat. Kundeservice mener komfyren er ikke rengjort grundig! Verste elektro selskapet. Mange som har opplevd sprukne glass!
Köpte en spis med glashäll
Köpte en spis med glashäll
Det uppstod en spricka i hällen
Anmälde och sände foto
De sa att sprickan uppstått på alla andra sätt än att det gällde garanti
Vad gör man???
Et køleskab fra Gram med en fæl hyletone.
Skousen leverede et kølefryseskab fra Gram. Selve skabet og køleevnen var ok, men skabet udsendte en højfrekvent hyletone. En Tekniker fra Gram konstaterede hyletonen og kontaktede Gram som hurtigt fik banket teknikeren på plads og da en støjmåling kun viste 36,1 dB afviste Gram sagen. Det samme gjorde Skousen og vi returnerer nu et ubrugeligt kølefryseskab. Vi har tidligere haft eksakt samme køleskabsmodel 2 gange uden støjproblemer, men dette skab er ulideligt at høre på. Virkelig dårlig service fra producenten. Yderligere har jeg fået en regning på 1020 kr. for tekniker besøget uanset at det burde være frit, hvis jeg ikke selv har forvoldt skaden. Jeg forstår ikke hvordan en gennemtrængende hyletone kan være selvforskyldt. Samlet set en rigtig dårlig oplevelse.
Jeg har nu bestilt et nyt skab fra Samsung og det er ikke forhandlet af Skousen.
Gram hvidevare
Gram hvidevare
Deres markedsføring er ikke i orden, man tror man får 5 års garanti , ha ha gælder ikke produkter købt i Power Punkt 1 mm
Kunderne går da ikke ind på grams hjemme side , man går da ud fra at det er sandheden når der googles på
produkterne , men opdaget på trust pilot at i får dårlig anmeldser

Antwoord van Gram A/S
Da jeg ikke kan give minus stjerner må…
Da jeg ikke kan give minus stjerner må det blive en. Talte med medarbejder Ulrik som tydeligvis ikke vidste hvad han talte om. Min opvaskemaskine er top betjent, han talte om fejlkoder i bunden, han talte om Fejl koder , som ikke findes på maskinen. Der er kun betjenings knapper som lyser. Da jeg fortæller at alle knapper lyser, den vil ikke stoppe, spørger han om jeg har lukket for vandet! At den fejl jeg beskriver ikke findes, trods det at den fremgår af brugsanvisning, 1. En ting er at han ikke ved hvad han taler om, men han talte til mig som om jeg er total idiot! Deres teknikker vil kontakte mig . Hvornår vidste han heller ikke.
Køb aldrig noget hos Gram
Ros til Køleskab KS 3215-94
Gram Køleskab KS 3215-94 lever op til mine forventninger: kan holde temperaturen konstant og har et lavt støjniveau. Prismæssigt er det også et godt køb.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
De mener at glass som sprakk ut av platetopp kommer fra saltkorn jeg skal polere det bort. Hvordan skal man polere bort utsprekket glass?! Det er ikke bare en ripe som man kan poleres bort! De mener saken er avsluttet uten å finne løsninger! Platetoppen er 4 uke gammel!!!
Har købt en Gram opvaskemaskine DW…
Har købt en Gram opvaskemaskine DW 62-00 T. Den kan jeg IKKE anbefale, den kalker til, den er blevet repareret 2 gange og virker stadig ikke, så nej tak, jeg har leveret den retur til Elgiganten igen, så jeg forventer at få pengene til bage. Så aldrig mere Gram.
Påstår 6 mnd garanti på glass på induksjonstopp
Jeg kjøpte en induksjonstopp fra Gram hos Power for ca 4 år siden. Etter en stund, ca 1år, fikk jeg en sprekk i glasset. På Power sin hjemmeside står det at en skal ringe produsenten ved behov for service. Det gjorde jeg og endte opp i Danmark. Der fikk jeg beskjed om at det var bare 6 måneders garanti på glasset. Jeg spurte om damen kjente til norske forbrukerrettigheter, noe hun sa hun gjorde. Da avsluttet jeg samtalen henne og sendte saken til forbrukertvistutvalget hvor jeg fikk medhold. Kjøpte samtidig med induksjonstopp en stekeovn. Nå, etter 2 rensinger med pyrolyse har viften blitt skjev og slår i metallet. Elendige produkter og helt ræva kundeservice.
Ingen GRAM service!
Købte et nyt GRAM køleskab efter 15 år med det gamle, som har fungeret fint. Det nye har det problem at det ikke kan køle under 5 grader midt i skabet. Det er således ikke velegnet til opbevaring af fødevare i halvdelen af skabet. og eks. frisk mælk, i den dertil indrettede kartonholder i lågen. Rådet fra GRAM service var, at flytte varerne længere ned i skabet.
Det er altså kun halvdelen af et GRAM køleskab der kan opvare fødevare ????????
Vi bad om et Service besøg, idet der er tale om en fejl, men nej.
Hvad gør man så, når GRAM er ligeglade
Vh.
Harry Friberg
Nok det værste køb i vores liv
Vi købte nyt gram komfur den største model til 6492 kr.
Første komfur kan de ikke levere.
Komfur nummer 2 er kosmetik i stykker.
Komfur nummer 3 har vi nu en service sag kørende vi en arrogant service medarbejdere ude som påstår vi lyver selv med video beviser. Komfuret springer sikring i hele lejligheden tænder og slukker af sig selv. Men selv ikke det var godt nok. Jeg vil aldrig køb GRAM MERE.
Hands down det dårligste mærke hvad…
Hands down det dårligste mærke hvad hvidevarer angår.
Skrottelsen af min GRAM køleskab er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget.
Jeg bruger i dag Scandomestic og opleverer ingen problemer. Måske fordi det ikke er designet af klaphatte i Kolding, og produceret i Tyrkiet HAHAHAHAHAAHAHA
Aldri kjøp Gram. Elendig service og produkt.
Har ringt de to ganger pga at vaskemaskinen av og til stopper før programmet er ferdig og står og går og går uten at noe skjer på slutten av programmet.
Det gjelder blant annet på ullprogram, men også andre programmer. Kundeservicen som er surere enn umodne sitroner, går umiddelbart i forsvarsposisjon og sier at det er normalt fordi det er ikke sentrifugering på ullprogram. Jeg sier at jo, det er det beviselig da den oftest sentrifugerer (800 omdreininger). Hun ble sur da jeg protesterte og satte meg over til tekniker som kommer med alle slags teorier, der det helt tydelig er innstillingen at ingenting er galt med produktet. Det er visst jeg som har ubalansert mengde klær i maskinen. 7 plagg, deriblant 2 jeans og 2 t-skjorter er visst for lite klær. Hva som er riktig mengde kan han ikke svare på.
Hvis de sender tekniker så må jeg betale om de ikke finner noe galt. Med innstillingen til Gram kundeservice så kan jeg ikke stole på at de er interessert i å feilsøke engang så da kjøper jeg heller ny maskin. Så ALDRI kjøp Gram noensinne! Makan til dårlig produkt og kundeservice har jeg ikke opplevd.
Måten de svarer folk her også gjenspeiler det store problemet de har med å behandle kundene sine ordentlig.
Ikke kjøp Gram
Som du kan se i de aller fleste besvarelsene så har Gram lang historikk i å legge skyld på forbruker uten grunnlag. Deriblant min sak. De viser ingen form for imøtekommelse og ønsker ikke å finne løsninger.
Dårlig produkt og dårlig servicebehandling.

Opvaskemaskine
Opvaskemaskine - l o r t
Du kan lige så godt vaske det hele op i hånden.
Der er møg på det meste når du har kørt et vaske program færdigt fra maskinen.
Update:
Ja man skulle tro man blev taget alvorligt jvf reklamation og købelov osv. Men fik intet andet end at jeg skulle tjekke hårdheden på mit vand.
Det var ligesom der jeg var startet , og desværre også der jeg endte.

Dårlig service
Dårlig service.
Har fået ombyttet min Gram vaskemaskine 1 gang. Nu den gal igen. Teknikker hare været på besøg og konkluderede at maskinen ikke fejler noget. Hvilket den blev meget værre da tekniker var kørt. Gram siger der intet er i vejen med maskinen. Power kan ikke gøre noget før Gram siger noget. Skal ALDRIG have et Gram produkt igen.
Hold jer fra Gram kølefryseskabe !!!
Mit Gram køleskab, som i oktober 2022 kostede 6.096,- holdt kun 2 år og 3 mdr., hvilket er langt under normal levetid, som er 10-15 år. Jeg mener, der foreligger en fabrikationsfejl, men Gram nægter at tage ansvar og tilbyde refusion, og jeg har derfor måttet købe et nyt, som bestemt ikke er et Gram:-( Jeg kan derfor ikke anbefale deres produkter.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.