Utmärkt levernas och smidig beställning. Trevligt att de vill spara mig tiden och dem frakten. Tråkigt att vänta med utleverans, men det var ändå trevlig chaufför, så det vägde ändå upp.
Lees wat reviewers zeggen
Så värt att köra nästan 7 mil för billig och superbra jord! Vi passade även på att gå en runda i butiken och kan väldigt varmt rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum om man vill ha en nostalgisk men pr... Toon meer
Mycket bra samtal med säljare Magnus och vi är nöjda med varorna. MEN, då jag skulle vara utomlands ville jag säkerställa att sonen skulle kontaktas vid leverans och det lovade Magnus. Trots detta ble... Toon meer
Dålig kommunikation när det gäller beställningar. Långa leveranstider även om man beställt flera veckor innan utlovad leverans. Lovar att ringa men ingen signal kommer till luren. Tidigare mycket nö... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vår filosofi är enkel. Bra produkter till konkurrenskraftiga priser ger nöjda kunder helt enkelt. Vår styrka och framgång i över 60 år!
Contactgegevens
Råstorpsvägen 12, 285 93, Markaryd, Zweden
- 043314100
- info@gransbygden.se
- www.gransbygden.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 6% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra pris och snabbt iordningställande…
Bra pris och snabbt iordningställande för upphämtning
Jag köpte spis men den har jag inte…
Jag köpte spis men den har jag inte fått än nu Har ni lovat att den kommer nästa vecka, det blir den tredje veckan i rad.
Grymt bra kundtjänst!
Hade stora problem med frakten, men eran kundtjänst löste problemet med ett stort engagemang.
Kass leveranstid
Det stod att leverans skulle ske inom 1-4 dagar om varan fanns på lager. Skrev till Gränsbygden om detta men då visade det sig att varan fanns på fjärrlager och då gäller andra leveranstider (vilket är ok). Fick reda på att varan skulle skickas om 2 veckor.
Fortfarande inte fått något eller hört något.
Leverera varorna samma sommar som man…
Leverera varorna samma sommar som man beställerdom
“Jag är väldigt nöjd med Gräsbygdens…
“Jag är väldigt nöjd med Gräsbygdens köpcentrum. Personalen är trevlig, engagerad och hjälpsam. Jag har alltid fått ett bra bemötande och känner mig väl omhändertagen. Rekommenderas varmt
Upprepade felleveranser
Jag har tidigare haft positiva erfarenheter av företaget, men mitt senaste köp har dessvärre blivit en härva som dragit ut i flera månader. Jag har två gånger fått fel vara skickad, vilket inneburit en stor mängd arbete för att ta emot leveranser och upphämtningar, bära upp och ner varan (en vinkyl) och ändlösa kontakter med kundtjänsten. Nu hoppas jag på att rätt vara kommer när jag nu för tredje gången inväntar Bring för leverans.
Personalens bemötande har varit trevligt men jag upplever att jag själv hela tiden fått ligga på för att få rätt vara. Jag förväntas också själv ta kontakt med Bring och samordna leveranserna. Ingen kompensation har erbjudits så på det hela taget har jag sannolikt gjort en förlustaffär jämfört med att köpa varan från annan återförsäljare, dessutom med en total försening på ca 3-4 månader.
Snabb leverans, rätt pris.
Extremt oorganiserat företag
Extremt oorganiserat företag. Vi köpte en vara som vi såg fram emot att få och frågade flera gånger om leveranstiden. Efter flera veckor meddelade de att beställningen hade avbokats på grund av problem i deras system, utan att de hade informerat oss om detta.Vi gjorde då en ny beställning, men fick senare veta att produkten inte fanns i lager. De sålde alltså en vara som de inte ens hade tillgänglig.Hela processen skapade mycket stress och frustration för oss som kunder. Företaget visade dessutom väldigt lite intresse för att rätta till situationen eller ge tydliga och hjälpsamma svar.Resultatet blev slöseri med tid, pengar och onödig stress. Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag.
Billigt o bra säker hemtransport
Beställde för 2 veckor sen och fortfarande ingen info
Beställde för 3 veckor sen och har inte hört något sen dess. Priset har dessutom gått ned i nätbutiken sen dess.
Visserligen är det semestertider men jag förväntar mig betydligt bättre kommunikation speciellt om artikeln är försenad eller liknande. Det fanns ingen notering eller info vid beställningen om detta iallafall.
När kylskåpet jag beställde inte fanns…
När kylskåpet jag beställde inte fanns blev jag erbjuden ett annat dyrare skåp med bättre garanti för samma pris som kylskåpet jag beställde.
Dit is Trustpilot