Jeg har sjældent oplevet så god service som hos GreenTools. Da jeg havde bestilt et par handsker i en forkert størrelse, reagerede de straks og sendte mig et par nye. Man føler sig set og tage... Toon meer

Det var super nemt at finde ud af, hvad jeg skulle gøre, for at købe mine tre mejsekasser hos greentools. Ligeledes var jeg meget glad for at kunne vælge mellem to forskellige fragtmåder. Pakken... Toon meer

Bestilte 2 stk segl (små hånd segl) via nettet onsdag aften..................fredag eftermiddag kunne jeg hente varen i min lokale Blockbuster på Strandvejen i Hellerup. ALT lever bare op til f... Toon meer

Jeg bestilte sidste weekend en Felco 7 havesaks over nettet. Den skulle bruges som fødselsdagsgave fredagen efter, så det var rigtig fint, at der et par dage senere kom besked om, at saksen var afsen... Toon meer

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

5,0

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig levering

Efter at have fundet lige det, vi havde brug for på en meget brugervenlig hjemmeside gik de kun 2 dage fra bestilling til levering.
Vi har været meget tilfredse.

22 april 2011

Super produkt,god pris,kvik service

let tilgængelig hjemmeside med gode produkter til en meget
konkurrencedygtig pris.jeg er meget glad for at have fundet
en erstatning for det spec. lugejern som jeg har en gammel model af.jeg savner løse skafter til værktøjerne kommer de?

12 april 2011

Tæt på perfekt

Jeg manglede utvetydig markering af, om varen ville blive sendt med fragtmand eller PostDK (det er af betydning, hvis man ønsker at bruge Døgnposten).
Ellers forløb alting fuldstændig perfekt.

9 april 2011

Nem og hurtig

En på alle måder ligetil, nem og hurtig handelsoplevelse. Lever op til min forventning af en internetforretning, og kan kun anbefales.

3 april 2011

Hurtig levering og fin service

Bestilte et stort foderbræt lørdag, og fik leveret tirsdag. Solidt emballeret, og en meget fin kvalitet, som fuldt ud lever op til mine forventninger. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til greentools en anden gang.

2 april 2011

nemt

hurtigt og effektivt - kommer tilbage en anden gang

23 maart 2011

Fuld tilfredshed og hurtig levering

Kæmpe udvalg, fandt hvad jeg søgte og fik en hurtig levering hjemtil med en lav porto. Kan kun sige at jeg er fuldt tilfreds og gerne vil handle der igen.

19 maart 2011

Hurtig levering

Jeg aflagde ordre fredag formiddag, og lørdag morgen var det at finde i min postkasse. Jeg fandt ud af, at Greentools ligger i samme by, men jeg er stadig meget imponeret over den personlige levering, og jeg sparede desuden fragten! Det skulle bruges til en gave søndag, så selvom jeg havde forventet at fortælle at den lille ekstra gave var bestilt og ville komme i løbet af ugen efter, nåede den altså alligevel frem inden fødselsdagen. PERFEKT. Det er ikke sidste gang, jeg køber ved Greentools

18 maart 2011