Jeg har sjældent oplevet så god service som hos GreenTools. Da jeg havde bestilt et par handsker i en forkert størrelse, reagerede de straks og sendte mig et par nye. Man føler sig set og tage... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det var super nemt at finde ud af, hvad jeg skulle gøre, for at købe mine tre mejsekasser hos greentools. Ligeledes var jeg meget glad for at kunne vælge mellem to forskellige fragtmåder. Pakken... Toon meer
Bestilte 2 stk segl (små hånd segl) via nettet onsdag aften..................fredag eftermiddag kunne jeg hente varen i min lokale Blockbuster på Strandvejen i Hellerup. ALT lever bare op til f... Toon meer
Jeg bestilte sidste weekend en Felco 7 havesaks over nettet. Den skulle bruges som fødselsdagsgave fredagen efter, så det var rigtig fint, at der et par dage senere kom besked om, at saksen var afsen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Them Skovvej 5, 8653, Them
- +45 26489949
- info@greentools.dk
- www.greentools.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
super
fra bestilling til modtagelse et døgn
super proff kunde service
meget professionel handel
Hurtig og super effektiv - varen blev leveret dagen efter bestilling. Virkelig positivt "bekendtskab". Mange tak.
Yderst professionelt og nemt!
Det er ikke sidste gang, jeg benytter mig af dem. Hvis prisen er konkurrence rigtigt med hvad der ellers er på market, så er det meget positivt.
Mvh
Antoine Challe
Tillidsfuldt firma
internet handlen nem og hurtig. Varen er som lovet og helt ok.
Har kun ros
Rigtig go` hjemmeside med det jeg har behov for og telefonservicen er også helt i top.
udemærket
sikker handel. lidt kortere leveringstid ønkes, men de lever fuldt op til det de lover.
Det hele er OK.
Brugervenlig hjemmeside og perfekt ekspedition.
Alt er ok!
GreenTools' fysiske lagerstatus stemmer overens med den viste på deres hjemmeside. Varen bliver sendt med det samme med god info om status via mail. GreenTools opfylder alt det man burde kunne forvente.
Nemt og enkelt.
Overskuelig hejmmeside, som er nem at navigere rundt på, og som indeholder de informationer, jeg havde behov for.
Betaling forløb overordentlig nemt og uden problemer.
super pro service
der er ikk andet at sige end at det var en god oplevelse at handle med Green Tools.dk
Tak for det
Rene B
Nem bestilling,og hurtig ekspedition
Det var en god oplevelse.
solidt
Jeg købte 3 redekasser. Kasserne er meget gedigne, og jeg håber fuglene mener det samme.
Kvalitet, service og en fornuftig pris!
Vi købte en fuglefoderkasse som fødselsdagsgave til et familiemedlem. Det funkede bare hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale GreenTools på det varmeste. Hans Lindum Møller
Gode økser
hurtig levering. Flækøkser der er gode at arbejde med.
Allan
Velfungerende, pålideligt site!
Købet af beskærersaks forlæb helt efter bogen, tak!
God og gennemskuelig levering
Det var let at finde de ønskede varer på hjemmesiden, og bestillingsproceduren uproblematisk. Leveringen skete til lovet tid efter forudgående advisering herom.
Hurtigt, effektivt og super kvalitet!
Hvad mere er der at sige...?
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.